תשובות לטלי בנוגע לשאלותיה

shani115

New member
תשובות לטלי בנוגע לשאלותיה

על השאלות ענה רב, והנה השאלות:לאחרונה נתקלתי בדברים האלו:הרמב"ם אומר,שאם יהודי אנס ילדה בת 3 שאינה יהודיה,יש להרוג את הילדה כי היא הביאה את היהודי לידי עבירה. לדעתו,מעמדה של הילדה הוא כמעמד של בהמה. לא לאפשר לילדה קטנה לשיר כי פוסקי ההלכה רואים בה אובייקט מיני ומקור לפיתוי.וההשפלה והזלזול כלפי נשים. הייתי רוצה לדעת עם מה שרשום נכון ולמה מזלזלים בנשים הרי את זה לא אלוהים ציווה. תשובות: ציטוט שהבאת בשמו - אינני יודע מה מקורו. ילדה איננה בהמה ח"ו. והאונס ילדה בת שלש הוא פושע אבל היא לא עשתה כלום! שירת נשים זה נושא שונה לגמרי שבו התורה מחנכת אותנו להכיר בעדינותה ובאופיה הנשי המיוחד של האשה ולהבדיל בין אשה לגבר שיש לו אולי תכונות אחרות, אבל גם רגישויות וחסרונות. תנסי ללמוד יותר על נושא הצניעות בכלל ולא לשמוע כל מיני לשונות רעות שמפיצות שטויות.

שני..

טלי לא נכנסת לפורום אני לפחות כתהתי לה פעמיים ולא זכיתי לתגובתה יפה ששאלת נסי לכתוב לה לתא האישי..אם בא לך

enigma4u

New member
רמב"ם הלכות איסורי ביאה פרק יב'

ח [ט] גוי הבא על בת ישראל--אם אשת איש היא, נהרג עליה; ואם פנויה היא, אינו נהרג. [י] אבל ישראל שבא על הגויה--בין קטנה בת שלוש שנים ויום אחד בין גדולה, בין פנויה בין אשת איש, ואפילו היה קטן בן תשע שנים ויום אחד--כיון שבא על הגויה בזדון, הרי זו נהרגת: מפני שבאת לישראל תקלה על ידיה, כבהמה. ודבר זה מפורש בתורה, שנאמר "הן הנה היו לבני ישראל . . . וכל אישה, יודעת איש למשכב זכר--הרוגו" (במדבר לא,טז-יז).

semi auto

New member
ודברי הרב במילים אחרות:

מה שהרמב"ם כתב בהלכות ביאה לא נכון !!!

shani115

New member
אני מאמינה לרב

עם כל הכבוד הוא למד מספיק בשביל להפוך לרב אז לא יכול להיות שהוא לא זוכר את הפסקה הזאת.

enigma4u

New member
את צודקת

זוהי המצאה. סתם אחד שרצה ללכלך על הרמב"ם השתיל את הפיסקה הזאת בספריו. קני רמב"ם, עייני במקור וראי שזהו שקר.

למעלה