תשובות לעינת ק.

razgalili

New member
תשובות לעינת ק.

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1248&msgid=49856153 >האם קיימת סטטיסטיקה מתועדת על שיעורי הצלחה? למיטב ידיעתי אין שום סטטיסטיקה של שיעורי הצלחה בטיפולים שונים. ד"ר ברדסטרייט טען שהוא היום מצליח בשיעור של 40% בקרב ילדים צעירים מאד. לפי מה שהבנתי כוונתו היתה ילדים מתחת לגיל 3 ויציאה מוחלטת מהספקטרום. ד"ר בוטאר טוען לשיפור בקרב קרוב למאה אחוז מהמטופלים שלו, כשהוא טוען ל70% יציאה מהספקטרום לילדים עד גיל 10. הנתונים הללו לא אושרו על ידי שום גורם חיצוני. מתוך הפגישה שלי עם הדוקטור ההתרשמות שלי היא שהוא מאמין בנתונים שהוא נותן והוא לא מחשיב את עצמו רמאי. זה לא אומר שהוא צודק אבל זה בהחלט מפיח תקווה. במחקר שנעשה על ידי הולמס, 90% מהילדים הראו תגובה חיובית לתהליך, כשמתוכם 36% מהילדים מתחת לגיל 6 הראו שיפור כה ניכר שנחשבו לנורמלים. רק 10% מהילדים בין גיל 6 לגיל 10 הראו שיפור דומה. A. Holmes, S. Cave, J. El-Dahr, Open Trial of Chelation of Children with Autism, presentation at the 2002 International Meeting for Autism Research. >האם קיים סיכון בטיפולי ה"טיהור"? בכל טיפולי הטיהור ישנו סיכון מסויים. הסיכון הופך להיות גדול בהרבה כשמדובר בטיפול תרופתי, וצריך לעשות קודם בדיקות של מינרלים ולתסף בהתאם. יש גם צורך לרפא את המעיים לפני טיפול דטוקס. סאונה פחות מסוכנת אבל גם בטיפול בסאונה צריך לעשות תיסוף של מינראלים. ילדים שיש להם בעיות עצביות בגפיים, בעיות של כלי דם וכו' צריכים להמנע מסאונה. >האם הטיפול הוא הוליסטי? הטיפול צריך להיות יחידני, כיוון שלכל ילד יש צירוף שונה של בעיות. ככל שמטפלים ביותר מהן תראי יותר תוצאות ויש בעיות שלא ניתן לפתור אחת ללא השניה. לא כל הילדים זקוקים לתזונה מיוחדת אבל אלה שכן יתקדמו הרבה יותר טוב אם יקבלו את התזונה המתאימה. באופן כללי הורים מפחדים מהנושא של דיאטה מיוחדת ונרתעים מלעשות את זה. זה פחות נורא ממה שזה נשמע וכאשר רואים תוצאות אין בכלל ספק שמוכנים לעשות את המאמץ. צריך לזכור שלפי הסטטיסטיקה עדיין לפחות מחצית מהילדים לא יראו תוצאות בעקבות דיאטה.
 

עינת ק

New member
תודה לרז

עדיין - נושא הסיכונים מטריד אותי. מהם הסיכונים הנצפים בטיפולים אלה? האם נצפו מקרים בהם תופעות האוטיזם הוחרפו כתוצאה מהטיפולים? האם קיימים סיכונים במישורים אחרים? שוב, תודה, וסליחה על ה"נדנוד".
 

razgalili

New member
זה תלוי

רוב הטיפולים שמוזכרים כאן בפורום אינם מסוכנים ולא יכולים לגרום נזק ארוך טווח. לא כך הדבר כשמדובר בתרפיות שמטרתן לנקות מתכות כבדות מהגוף. תרפיות אלה צריך שתהינה תחת פיקוח רופא. סאונה היא הפחות מסוכנת מהתרפיות הנ"ל. הסכנה הרצינית בסאונה (חוץ כמובן מכוויות התיבשות ומכת חום) היא אובדן של מינרלים חשובים דרך הזיעה. הגוף מסוגל לסלק כמות נכבדת של מתכות דרך הזיעה, אבל גם נחושת ואבץ. תיסוף נאות של מינרלים ימנע בעיה זו. חוסר באבץ בהחלט יחמיר אוטיזם עד שהוא יתוקן, מחסור במינרלים יכול לגרום לפגיעות נוירולוגיות בין השאר. תרפיות אחרות לסילוק מתכות משתמשות בתרופות כמו chemet. התרופות הנ"ל חייבות להילקח תחת השגחת רופא כיוון ששורה של תופעות לוואי יכולות להופיע, כולל אובדן מינרלים, נזק לכליות ואף נזק נוירולוגי. כמו כן שימוש לא נאות בחומרים הנ"ל עלול להוציא כספית מהכבד ולהכניס אותה למוח מה שכחובן יגרום נזק נוסף. לכן חובה לבצע תרפית קילציה תחת פיקוח רפואי.
 

Freed1

New member
הוספת מינרלים

רז, על אילו מינרלים אתה ממליץ? אנחנו לא רואים חוסרים בבדיקות, למרות הכילציה, ושימוש לא תכוף בסאונה, אך יש בעיות שינה, קופצנות ואקלליה מוגברים. אני משתמשת בקרם אפסום ואבץ של קירקמן.
 
למעלה