תשובות לשאלון הארוךך

kiti3

New member
תשובות לשאלון הארוךך

איזה צבע החדר שלכם?:תכלת איזה צבע החלונות שלכם?:לבן מה הצבע האהוב עליכם?:תכלת וסגול מה הצבע השנוא עליכם?:חום,ירוק אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה?:אמממ..... איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים?:חום,ירוק,כחול,שחור איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות?:סגול,תכלת,צהוב,ורוד,לבן, מה צבע התיק שלכם?איזה מהם?:תכלת כחול התיק ביה"ס יש לכם סימס?היה לי (לקחו "בהשאלה" ולא החזירו):לא אבל אני רוצהה!! יש לכם IDDR?הא?:מה? מה המשחק מחשב האהוב עליכם?סימס,למרות שאין לי אוהבים משחקי קופסא?קצת אוהבים את משחקי וואלה?: לפעמים מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו?:אממ.. לשבור מחשב מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו?:לכבס חתול במכבסה {שפכתי עליו אבקה,מסכן קטן שלי.. } LOVE CATS מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו?:לבנות עם לבנים צורות ואם אין את הצורה אז שמים במקום אחר ואם יש שמים על הלוח ויש צורות עם כל מיני דברים,נכון שלא הבנת כלום?! זה מראה עד כמה זה משעמם.. מהי החיה האהובה עליך?:חתולים וכלבים,וארנבים מהי החיה השנואה עליך?:צבוע,נחש יש לך חית מחמד?:כןן אם כן..איזה?:3חתולים מה השם שלה?:מיצי,פורי,ג'יני מפחדים מחיה כלשהי?:נחש,ג'וק מהי החיה הכי מוזרה?:אממ... . מרבה רגליים התולעת הזאת עם ה1000 רגליים חח מהי החיה שחיה הכי מוזר?:למעלההההה מהי החיה שחיה הכי נורמלי?:חתול וכלב שיר שמתנגן ברקע:המוןןן אהבה קטנה,אמצע הלילה בכפר,באנגלית ועוד.. מחשבה שעוברת בראש:לענות על השאלון כמה שיותר מהר..! חשק ל...:לסיים כברר ,סתםםם מה המילה שהזמר אמר ברגע זה:זה { זה אמצע הלילה בכפר..} מכירים ת'שיר scotty doesn't know מהסרט יורו-טריפ?NO נכון שיר ענק?NO נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית?: כנראהה יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} :כןןן נשמעת נורא מוזר?:לאא מה המידה שלך בנעליים?:38 יש לך בהן גדולה?לכולם יש בהן גדולה,לא? אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק?:בעצם כן אבל רק בשכיבה יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה?מה? מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?:כןןןן!! עגיל באזור שלמעלה באוזן מי שלא מבין- זה עגיל בסחוס של האוזן... נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה?לא נכון שאני משגעת לכם ת'שכל?כן נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? חח ממש ממש לאאא רק את\\ה (אנדי כבר אני לא יודעת איך לענות לבן או לבת) חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח?לא תשמעו ת'שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק?כןן -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש?דמקה 2.שיעור חקלאות או מולדת?מולדת 3.למות זקן או צעיר?זקן 4.לילה או יום?יום 5.זריחה או שקיעה?זריחה 6.ספגטי או פיצה?פיצה וספגטי גם וגם זה קשה! 7.כדורגל או טניס?כדורגל 8.חנונים או ערסים?חנונים 9.אדום או ירוק?אדום 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים?גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא?רזהה 12.ידיעות או מעריב?ידיעות 13.די או מספיק?די 14.ליטוף או מילה טובה?מהההההה 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? בעיטהה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? :אופניים 2.אלוהים?: מאמינה בו 3.להקת טיפקס? לא באופנה ממזמן.. 4.מוזיקה מזרחית?בעעעע 5.חתונות?לא ניסיתי חח 6.משפחה?ישש 7.דיכאון?אוףףףף 8.פורום שאלונים וסקרים?כן 9.השיעמום שלי?הא?כןןןןן 10.סקס?אתםם מטומטמים ?! מכאן לא עונה על השאלון 11.שלמות? 12.לימודים? -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? בריכה או ים? פירות או ירקות? עכבר או מקלדת? דיסקים צרובים או מקורים? מוזיקה לועזית או אנגלית?הא??? סינרגיה או משינה?מ נינט טייב או מירי מסיקה? אוונסנס או דפש מוד? סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בריכה או ים? באולינג או מסעדה? סרט או הופעת מוזיקה? מסנג'ר או אי סי קיו? פוקס או טי אנ טי? קסטרו או רנואר? גיטרה או תופים? חליל או קלרינט? להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? למה אתה חושב ככה? צבע אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: שחקן אהוב: שחקנית: להקה: זמר: זמרת: שם אהוב: צבע אהוב בבגדים?(למי שיש": חברה אהובה בבגדים(למי שיש): כלי נגינה אהוב:

למעלה