תשובות מלאות לכל השחזורים-הבלין

chenie

New member
תשובות מלאות לכל השחזורים-הבלין

מקווה שזה יעזור למישהו.. פשוט הכנתי לי מה שאני הולכת לכתוב מחר. אני מאוד מקווה שהוא לא יחליט פתאום להפתיע אחרי 20 שנה מבחן אחר. זה שילוב של חומר משנים קודמות שיש לי והוספתי גם ממה שסיכמו גדליה וישראל.. בהצלחה רבה לכולם!! אשמח לתגובות...

igreenwald

New member
הערה מאוחרת

בריתת סידור התנ"ך אינה קשורה לנושא רשימות הספרים אלא לספריות עתיקות או כפי שעשיתי שקישרתי אותו לנושא הספר בהלכה יחד עם הבריתא המתיחסת לספרים חיצוניים.אך מאידך לא צוינה מסקנתו של זולא ועוד על החשיבות שהעניקו לספרי ההלכה ביחס לספרים אחרים ברשימות. אם אכן זו טיוטת הדברים שנכתבו תוך חצי שעה או פחות אזי התופעה ברורה , אני אישית נקטתי בתשובות ארוכות מאלו יראה הבלין וישפוט... נקווה בחסד

chenie

New member
בחומר שהיה בפורום זה הופיע באותו

נושא. גם ככה השיעורים (אלה שנכחתי בהם לפחות) היו מאוד מבולגנים,בקושי אפשר להתרכז כי כל שניה הוא מתחיל סיפור חדש. אז זה קצת בעיה גם לברור את הסיפורים מהחומר וגם לרכז את החומר הרלבנטי לנושאים מסויימים בלי להתבלבל. אני מקווה שהוא ייקח את זה בחשבון. מן הסתם אני לא הראשונה שמתבלבלת. ואגב כן ציינתי את מסקנתו של מנחם זולא פשוט לא הזכרתי את שמו. וגם את מה שאמר בקשר לחשיבות רשימות הספרים שהם מביאים תועלת רבה,טיפולם קל וכו'. ומאוד נעלבתי שזה בשבילך "טיוטה". אני יודעת על כמה אנשים שבזכותי עשו מבחן במקום עבודה,כאלה שעד אמצע הלילה לא היה להם מושג קלוש על החומר והם ממש ברכו אותי אחרי המבחן. אז נא להעריך! מה שכתבת והרחבת זה עניינך האישי ואני מקווה בשבילך שתקבל 100 אבל אין סיבה להשמיץ אחרים שעוזרים ומסכמים בשביל הזולת. ועוד בערב ט' באב.. יש להרבות אהבת חינם.. יש משפט שאומר: IF YOU DONT HAVE SOMETHING NICE TO SAY-SAY NOTHINGֱ צום קל ובהצלחה לך ולכולנו!

igreenwald

New member
אבאר את כוונתי בטיוטה

כמבחן שהחומר בו אינו פתוח להבדיל מסטטיסטיקה לא ניתן להביא את השיחזור עצמו למבחן, הרי שבפועל כתבת את התשובות מספר לילות לפניו וחזרת וכתבת אותו במבחן עצמו ובמימד הטכני הזה הכתיבה הראשונה היתה טיוטה הגם שמהבחינה אחרת הטיוטה שנכתבת בוורד יכולה להיות נוחה יותר לקריאה מהמבחן עצמו. וכאמור לא התכוונתי לעניין הפופולריות של הרשימות בין החוקרים השונים { האמת, חתיכת משועממים} אלא כאמור למסקנת החשבת סיפרי הלכה על פני אחרים בסידור הרשימות ואכן אין הדבר פשוט למצוא ולקשר כל נושא למקומו בשל נטיותיו הפרוזאיות והסוציוטיביות של המרצה (ולמה לא נולדתי שנה מאוחר יותר ולא הייתי נזקק לו, והגם שרטרואקטיבית הציון שלו יטיב עימי נמלאתי רחמים על אלו שעניינם בתחום פחותה בהרבה מבשלג דאשתקד) ולכן עשיתי רישום ראשי פרקים לפני שהתחלתי לענות על שאלהת הספר במקורות אחרת איון צ'אנס שהייתי זוכר להכניס את כל מה שראיתי לנכון להכניס לשם אני מקווה שהוא לא יהיה קנטרני על כך שלא זכרתי שגוגל הגניזה הקהירית הוא כ100000 תעודות

taminoi

New member
../images/Emo2.gifאני בשוק, אני בהלם... הכיצד?

"אני מקווה שהוא לא יהיה קנטרני על כך שלא זכרתי שגוגל הגניזה הקהירית הוא כ100000 תעודות ..." מה? אחרי כל הסיכומים עשירי המידע שלך - ממש קיבלתי פיק ברכיים לגשת לצדך לבחינה ושהבלין יקרא את מחברתי המצומקת לצד מחברתך - איך אתה לא זוכר ש - 100,000 היה מספר כתבי היד ששכטר "פילח" והעביר לאנגליה, ולא המספר הכולל של כתבי היד בגניזה????? כך לפחות נאמר בסיכום שהועלה לפורום. בכל מקרה, כיף שהיה ונגמר. וחופש נעים לכל מי שסיים/ה כבר את העבודות ושאר ירקות.

igreenwald

New member
אני לא יודע מה הפריע לו

מילאתי מחברת ישבתי שעה וחצי וקיבלתי רק 87 איך לעזאזל! לאן נמלטו 13 הנקודות הנותרות?

למעלה