תשובות שגיא143 לבר ונוביה

hillator

New member
תשובות שגיא143 לבר ונוביה

הועתקו משרשור של הפורום הפתוח מחר לבר: קודם כל אני יכול להבטיח לך שכל מתנדב בלי יוצא מן הכלל עבר את מה שאת עוברת. את יכולה אפילו להסתכל בהודעות ישנות יותר וזה יצחיק אותך כמה הן דומות לשלך(אם תלכי מספיק אחורה אולי אפילו תמצאי את שלי לצערי כולנו באמת בתא מתנדבים רוב הזמן לא עונים, וכל מה שאני יכול להמליץ לך הוא להיעזר בסבלנות, אל תדאגי, לא שכחו אותך. בתשובה לשאלתך, בסיום התהליכים תוזמני ל"ועדת מתנדבים" שבה יאשרו את בקשתך ויציעו לך תפקידים שונים, מניסיון- כדאי לך כבר לחשוב על תפקידים שאת רוצה כך שתוכלי לבקש אותם- כל עוד התפקיד "ג'ובניקי" לא אמורה להיות יותר מדי בעיה. וכן, בנות משרתות שנתיים בהנחה שנולדת בשנתון 92 ומעלה וההתנדבות שלך לא על רקע נפשי. בהצלחה לנבויה: היי. החל ממרחק מסוים (לדעתי מעל 100 ק"מ) מאפשרים לחייל לישון בבית החייל הקרוב ואפילו מקבלים תוספת במשכורת. שום דבר בצבא לא "עולה" למישהו ספציפי- מה שכן, יש הקצאות כמה חיילים כמוך היחידה יכולה לספח אליה, ומן הסתם, הצבא יעדיף לחסוך לעצמו את התוספת תשלום הזאת. על כל פנים,זה לא דבר שאמור להטריד אותך. אתה תבקש את התפקיד שהכי נראה לך, ושהצבא כבר יעשה את השיקולים שלו לבד. בהצלחה למען הסדר הטוב אבקש לא לענות לשאלות שנשאלות שם עד מחר לאחר השיחה

hillator

New member
כי זה היה לפני שנעמה ענתה

ולא רציתי שיבלבלו אם התשובות שלה

למעלה