תשובות
ופרסים
היום בתפוז

תשובות ../images/Emo35.gif ופרסים ../images/Emo77.gif היום בתפוז

היום ב-15:00 פורום עתודה יארח את סא"ל ורד פרוינד, רע"ן תכנון ואיתור מקורות לעתודה. תוכלו לשאול אותה על כל הקשור לנושא של העתודה וגם על היום הפתוח שיתקיים בטכניון בסוף החודש - היא הכתובת
. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו.
היום ב-12:00 נפרסם בפורום MTV את התמונה השלישית בסדרת "חגיגת NOW 10". אתם צריכים לזהות של מי התמונה, לשלוח במסר אישי את התשובה ואולי תזכו ב"חבילת NOW" הכוללת את הדיסק וה-DVD החדש. עד 12:00 ניתן עוד לשלוח מסרים על התשובה של אתמול, אז... קדימה!
קופסת הלהיטים של תפוז שוב בסימן מהפך. בריטני ספירס מפנה את המקום הראשון לאוונסנס, ששולטים ביד רמה. אבל איפה מעריצי ווסטלייף? דיידו? רובי וויליאמס וקיילי? האם הם יצליחו לשנות משהו? אתם תקבעו!

נצל"ש..

שמתם לב שלהרבה דברים שמייקל משתתף בהם מכניסים הוקי?.. אפשר לראות אותו מתלהב מההוקי באף פעם לא התנשקה..
סוף עונה 2 וגם בזהות בדויה בפרק האחרון לעונה השניה רואים אותו משחק הוקי עם סידני.. ויכול להיות שהיה גם לפני. אני לא זוכרת.. עקרונית יכול להיות שזה סתם דבילי. אבל ראיתי עכשיו תמונות הוקי שלו וחשבתי על זה.. יכול להיות שזה רק באלה.. אבל פשוט לא ראיתי הרבה דברים שהוא השתתף בהם..

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifכן נכון.....

היה גם בפרק 2X17 בו הוא לימד את סיד איך משחקים... מייקל משחק הוקי באיזושהי קבוצה מקצועי

RenanaD

New member
הוא שיחק מקצועית 14 שנים!!...

אבל בסוף נהיה שחקן. אולי לא קיבלו אותו לקבוצה שהוא רצה או משהו כזה. אני לא יודעת... בקשר ל-14 שנים-זה בטוח!!

פאק... 14 שנים...

ידעתי שהוא שיחק מקצועי.. אבל לא ידעתי שכל כך הרבה שנים... אפשר לראות שהוא טוב לפחות באף פעם לא התנשקה... אבל בעיקרון סתם שמתי
שזה בהרבה דברים שהוא מופיע בהם..

RenanaD

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

"פאק 14 שנים" חחחחחחחחחחח!!!! כן, באמת ראו ב-"אף פעם לא התנשקה" שהוא משחק מעולה!! וגם אני שמתי לב לזה שכמעט בכל דבר שהוא משתתף בו הוא משחק. תשאלי את חברה שלי, סיפרתי לה על המסקנה הזאת בדיוק שבוע שעבר!!! קטעים איתנו. בכל מקרה-לי אין התנגדות לכל העניין, מבחינתי הוא יכול להמשיך לשחק הוקי כמה שהוא רק רוצה... איזה מתוקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

varty

New member
זה באמת ודאי?

כי אני חושבת שקראתי את רוב המאמרים על מייקל ואני לא זוכרת שהיה כתוב שהוא היה מקצועי 14 שנים.... אולי אני טועה.

RenanaD

New member
אמרו את זה בערוץ E!

לפני יומיים. היה תחרות של הגברים הנאים/חתיכים/סקסיים ביותר (לא זוכרת מה בדיוק) והוא היה חמישי!!!!!!!! חחחחחחחחחחחח מאמי

varty

New member
נצ"ל שרשור או שלשול..חחחח

זה אתר פנטסטי ויש שם קליפים מעניינים אם מחטטים בתוך האתר אני חושבת שכבר רשמתי את הלינק אבל הנה שוב

RenanaD

New member
אני לא זוכרת

אני אשאל את חברה שלי מחר, היא ראתה. אולי היא זוכרת!

אני גם ראתי את זה..

במקשה עברתי על ערוץ E והגעתי באמצע המקום ה6, נשראתי עוד רגע במקרה.. ואז ראיתי את מייקל... זה היה נחמד.. אבל בעיקרון זה כבר שודר פעם.. אני זוכרת שכבר ראיתי את זה..

RenanaD

New member
כן? אני לא יודעת

ואני גם לא זוכרת מה עוד אמרו עליו, לכן אמרתי שאני אשאל את חברה שלי מחר.

למעלה