תשובות
ופרסים
היום בתפוז

תשובות ../images/Emo35.gif ופרסים ../images/Emo77.gif היום בתפוז

היום ב-15:00 פורום עתודה יארח את סא"ל ורד פרוינד, רע"ן תכנון ואיתור מקורות לעתודה. תוכלו לשאול אותה על כל הקשור לנושא של העתודה וגם על היום הפתוח שיתקיים בטכניון בסוף החודש - היא הכתובת
. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו.
היום ב-12:00 נפרסם בפורום MTV את התמונה השלישית בסדרת "חגיגת NOW 10". אתם צריכים לזהות של מי התמונה, לשלוח במסר אישי את התשובה ואולי תזכו ב"חבילת NOW" הכוללת את הדיסק וה-DVD החדש. עד 12:00 ניתן עוד לשלוח מסרים על התשובה של אתמול, אז... קדימה!
קופסת הלהיטים של תפוז שוב בסימן מהפך. בריטני ספירס מפנה את המקום הראשון לאוונסנס, ששולטים ביד רמה. אבל איפה מעריצי ווסטלייף? דיידו? רובי וויליאמס וקיילי? האם הם יצליחו לשנות משהו? אתם תקבעו!

מיטללל

New member
../images/Emo32.gif לילה טוב ../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

אני ממשיכה להעתיק מפורום מסויים ללא בושה....
יש להם פעם בכמה ימים שרשור קיטור וא-קיטור... אז שכל אחד יכתוב שני א-קיטורים (משו חיובי שהולך בחיים שלכם בימים אלו) וקיטור אחד (משו שלילי...) אני אכתוב מחר :)

free soul

New member
בוקר טוב!!!../images/Emo185.gif

א. הקיטור הטוב שלי זה.. שיש לי בייבי ואני חולה עליו..[המתוק בתמונה] ב. קרררררררררר לייייייייייייייייי!!!!!!!!

ilana4ka

New member
*בוקר שיט*

אני נשארתי היום בבית כי אני חולה.. ובנוסף לכל אני חורשת היום כל היום למבחן ע---נ---קבפאקינג סוציולוגיה שיש לי מחר.... ואז בראשון יש לי מבחן ענק בתנ"ך...ושישי הבא מבחן עצום במתמטיקה... חחחח הדבר היחיד שמעלה לי תמצברוח זה שמחר יש משחק:) מכבי נגד סיינה

apl

New member
../images/Emo128.gif

א.הקיטור הטוב שלי זה..שיש לי בייבי שָווה יותר
,ואני חולה עליה(מכונית
).

ScorpioID

New member
יענו של הבזול..

שטויות אחי... לפחות יש לך קאפ הולדר... גם לי אין את זה..

free soul

New member
יש לי אהבה מיוחדת למכוניות!

מכל הסוגים.. אספר לכם למה.. צ'מעו סיפור לילה... כשהייתי קטנה.. לרוב הייתי הולכת לבית חולים, בדיקות, ודברים דיי... לא משנה. אז, אבא שלי היה לו את התפקיד לקחת אותי כל הזמן לבדיקות. הוא ראה אותי יושבת אחורה.. מדוכאת, מפוחדת.. אז, לא היה לו מה להגיד, כלומר.. לא אמרתי לו "אבא אני מפחדת" בטח מה שעלה לו זה המכוניות שעברו באותו זמן... אני זוכרת שכל הזמן שמכונית הייתה עוקפת אותנו, או המכונית שמולינו בכביש המהיר.. או שבכלל ברמזור אדום.. הוא היה אומר לי את נפח המנוע... איך קוראים לאוטו... אם האוטו טוב או לא.. ופשוט, הייתי מקשיבה. להוריי היו עד כה 9 מכוניות בערך... והיו לנו 3 חיפושיות... שהן מכוניות דיי ישנות.. אבל, לא יודעת, הייתי חולה עליהם! עד עכשיו כשאני נוהגת בכביש ורואה חיפושית? אני מעלה לעצמי חיוך קטנטן... אז, אני לא אוהבת את העוצמה של הרכב.. אלא, המכונית עצמה! יש לי רכב משלי
ואני חולה עליה! פשוט מחלה.. אם אמכור אותה.. ארגיש צביטה בלב... אווי, מאמי שלי אני אוהבת אותך!!!!!

זה עדיין נקרא בוקר?טוב נו-בוקר טוב!

1.קיטור חיובי:יש לי חבר מדהים כבר שנה, לפני כן היינו ידידים הכי טובים 4 שנים ואני פשוט מאוהבת בו כמו לא יודעת מה...הדבר החיובי שיקרה בקרוב זה שכנראה אנחנו נוסעים לצפון... 2.לא חיובי:יש לי יום שישי מבחן ענקקקקק בhistory (באנגלית זה נשמע יותר טוב..חחח...) ואני ממש ממש לא מבינה את החומר...איזו מכה!

אז ככה

קיטור חיובי- ההורים של נוש ואחותו נוסעים לטבריה לסוף שבוע אז יהיה לו בית לבד ואולי אני אלך לישון אצלו... קיטור שלילי-החדר שלי מבולגן שחבל על הזמן....חצי ארון על הריצפה,תיקים,נעליים,גרביים וכדומה מפוזרים בכל החדר ומחר באה מנקה ואני צריכה לסדר הכל ליפני <אם לא היא דוחפת כל דבר לאן שהיא רוצה ואח"כ אני לא מוצאת כלום...>

../images/Emo32.gif...כי אין לי איפה לתקוע את זה!

מתוקים ומתוקות...יש לי בלוג...וכולכככככםםםםם מוזמנים להיכנס אליו!! תגובות יתקבלו בברכה..חחח.... blog.tapuz.co.il/bubayafa

למעלה