תשובות

inteli

New member
../images/Emo203.gif שרשור היכרות ../images/Emo203.gif

אז מה אתם אומרים על שרשור הכרות?
שם
כמה זמן משחק\ת?
מה המשחק האהוב עליך?
טורנירים או קאש?
לייב או אינטרנט?
באיזה אתר את\ה משחק\ת בעיקר? מה הכינוי?

inteli

New member
אני..

אלי
23
ת"א
שנה
נו לימיט הולד'ם
בהחלט מעדיף קאש
מעדיף לייב, רוב הניסיון בלייב בשולחן השבועי.
FTP תחת הכינוי inteliov אלי. :)

shaywh

New member
קיי, אני

שי נעגל כבר ל23 (עוד חודשיים) גוש עציון אממ... עניין של מצב רוח. בתקופה האחרונה נוטה לHORSE קאש רשת, לא שיחקתי על כסף משחק חי (למרות שעשינו הרבה בכאילו בצבא ועם כמות הזמן שהייתה לנו לשרוף והשיעמום שצפוי למי שמודח מהטורניר אנשים לקחו גם את זה די ברצינות) משחק בפול טילט בכינוי Balfurw. על שם כלב בשם בלפור שדומה לכלב הידוע של פול טילט.

דם הבן

New member
שלום

דור כהן 23 חיפה\ השרון (ההורים שלי בשרון) בערך חצי שנה, אולי קצת יותר. נו לימיט הולדם טורנירים. אני אוהב את התחרות ואת הסגנון ההישרדותי. מעדיף לייב, אבל לא תמיד יש עם מי, אז אינטרנט. משחק בפול טילט פוקר, Dorco86

AdAmD1

New member
שלום

שם: אדם גיל: 18.5 עיר\אזור: תל אביב כמה זמן משחק\ת? שנה וחצי מה המשחק האהוב עליך? NL הולדם וNL H\L אומהה טורנירים או קאש? טורנירים הם המומחיות :) לייב או אינטרנט? לייב באיזה אתר את\ה משחק\ת בעיקר? מה הכינוי? משחק רק עם Play Money לבינתיים, בפוקרסטארס

2המרפא

New member
אהלן

שם איגור גיל 26 עיר\אזור מרכז כמה זמן משחק\ת? 4 שנים כשהתחלתי לשחק יותר רציני בשנה האחרונה מה המשחק האהוב עליך? טקסס נו לימיט טורנירים או קאש? טורנירים כי יש לי סבלנות בלתי נגמרת לייב או אינטרנט? כעקרון לייב אבל לאחרונה משחק גם לא מעט באינטרנט עם רווחים סבירים שילשתי את ה50 דולרים ההתחלתיים באיזה אתר את\ה משחק\ת בעיקר? מה הכינוי? משחק בFTP, כינוי igorthecrazy

Papito

New member
....

אלון 24 איזור הדרום משחק כבר שנתיים משחק אהוב NLH ובזמן האחרון מאוד אוהב PLO היי מעדיף טורנירים, שולט בשניהם גם וגם, מעדיף לייב, כי יש עוד כלי שאפשר להשתמש בו וזה לקרוא את מי שמולי. FTP, לא מוסר כינוי מטעמי פרטיות

modz0r

New member
אני

איתי, 23, חדרה. משחק כבר כמה שנים פה ושם, אבל מחשיב רק שנה וחצי מתוך זה כניסיון אמיתי (מתי שהתחלתי לקרוא ספרים\כתבות, וללמוד לשחק ברצינות). המשחק העיקרי שלי זה NLH, אבל אני נהנה לשחק את כל הסוגים העיקריים (בעיקר omaha h/l). שילוב, אין העדפה ספציפית (למרות ששמתי לב שאני נהנה מטורניר באינטרנט ומשחק קאש לייב יותר מאשר הפוך). שניהם, כאשר העיקרי זה באינטרנט (בעיקר כי צריך לטוס לחו"ל בשביל לשחק באמת לייב). משחק ב-PS ו-FTP.

זונע

New member
אהלן

אורי 18 מרכז משחק שנתיים ככה NL הולדם:) אם כי אני גם אוהב מאד באדוגי, חבל שהמשחק מאד לא פופולרי. אוהב גם טורנירים גם קאש לא משחק יותר לייב, רק רשת משחק בפוקרסטארז.

Kgt1

New member
אני

גבי 24 אשדוד רק NLH, ניסיתי לשחק קצת אומהה, הסתבכתי רק מלמצוא את הנאטס :) קאש לא משחק כרגע ברשת בכלל, לא יודע מה יגרום לי לשלוט בטילט שלי ברשת, כרגע שום דבר... לכן משחק רק על שולחנות כרגע.

nadd

New member
אני ../images/Emo152.gif

נדב נהריה מעל 30 התחלתי נו לימיט, אחרי זה התמקדתי בשאר המשחקים. פול טילט כינוי Nadav Israel מעדיף לשחק בפול טילט.

2המרפא

New member
תשובות

איפה אתם משחקים? פול טילט ולייב מה הכינוי שלכם? כבר פירסמתי קאש או טורניר? מעדיף טורנירים אבל גם קאש על איזה בליינדים אתם משחקים/ באילו טורנירים אתם משתתפים? 100 שקל כניסה למשחקי בית ויותר במשחקים יותר גדולים מהי דרגת ה-VIP שלכם? מה? שחקן אהוב (אחד): פטריק אנטוניוס כמה זמן אתם מקדישים לפוקר? הםם תלוי כשיש זמן משחק הרבה כרגע סטודנט ועובד אז אין זמן מה הקופה הכי גדולה שעשיתם? 3 אלף דולר כשגרתי בקנדה

למעלה