אני רואה מכל הערוצים מערוץ אחד ופוקס קיד אני רואה בצהריים מערוץ הילדים וניקולודיאון(כותבים את זה ככה?)אני רואה אחר הצהריים וקרטון אני רואה בערב ככה זה בדרך כלל
אני לא יכולה להחליט... פשוט כולם. יש כמה סדרות שאני ממש אוהבת בערוץ 1, וכמה בערוץ 6, וכמה בקארטון נטוורק וכמה אפילו בפוקס קידס ובאינטרנט... אני אוספת מכל הערוצים
כי בערוץ 1 יש את הסדרות הכי טובות, הסדרות שגדלתי עליהן. טאו טאו, המעופפים הנועזים, שאלתיאל קוואק, בינבה, פיף ותלתול, גברת פלפלת, ראיתי את כולן כשהייתי קטנה ולא היו לנו כבלים עד שהייתי בת 12. חוץ מזה, איך בכלל אפשר להשוות את המעבדה של דקסטר או את פוקימון לשאלתיאל קוואק?
אני כבר איזה חצי שנה מנסה לימצאו את זה ולאף אחד אין אני יודע שיש את זה באוזן השלישית בתל אביב אבל לא יצאה לי להגיע לשם לפחות היה אני זוכר שמישו סיפר לי או שהוא קנה או שהוא השכיר
כי אלה הערוצים שגדלתי עליהם! פוקס קידס וקרטון נטוורק הם ערוצים חדשים בישראל! אז בגלל זה אני נותנת את מלוא הקרדיט לערוץ 1 וערוץ 6 הערוצים שגידלו את כולנו מהיום שנולדנו! (בעיקר ערוץ 1) ןבקשר לנילס... מאיזה שנה כבר משדרים אתה הסידרה הזאת?