תשובת האחר בסקר

Shai Felton

New member
well../images/Emo77.gif

אני הצבעתי ל"אחר" כי אני חושבת שבערוץ 1 יש את הסדרות המצוירות הכי טובות, למרות שלפעמים אין שם כמעט שומדבר לראות, יש תקופות עם המון סדרות נוסטלגיה.

אנדרו15

New member
אין ערוץ אחד שאני רואה ממנו

אני רואה מכל הערוצים מערוץ אחד ופוקס קיד אני רואה בצהריים מערוץ הילדים וניקולודיאון(כותבים את זה ככה?)אני רואה אחר הצהריים וקרטון אני רואה בערב ככה זה בדרך כלל

WxHxNx

New member
הממ

ערוץ לוגי בדיגיטל משדרים שם היה היה ואחרי שזה יגמר החיים

אנדרו15

New member
יא

שיס גם יקנו את לוגי אני גם רוצה היה היה והחיים אני זוכר את ימי הביולוגיה הטובים שישבנו באודיטוריום וצפינו בפרקים של החיים

Silver Fox

New member
עניתי "אחר" כי...../images/Emo82.gif

אני לא יכולה להחליט... פשוט כולם. יש כמה סדרות שאני ממש אוהבת בערוץ 1, וכמה בערוץ 6, וכמה בקארטון נטוורק וכמה אפילו בפוקס קידס ובאינטרנט... אני אוספת מכל הערוצים

אובלינה

New member
גמאני ../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif

תגיבו להודעווווווות
אף אחד לא מגיב להודעות שלי
*פורצת בבכי* וגם אתם אלה שקוראים את זה בכרטיסישי שלי
דא

אובלינה

New member
ראו ערך חתימתי החדשה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

זוכרים את "אל תתעסקו עם רובים מעץ כי ייתקע לכם שביב בעיין
" זהו
החלטתי סופית לצרף את זה לחתימה ואני מצטערת על הודעת הזבל המפגרת הזאת..
בליני

המ...../images/Emo54.gif

קשה... אפשר גלגל הצלה? סתם.... אוף אני לא יודעת בכל הערוצים יש סדרות מצוירת... וכולן טובות..

LeAnNe

New member
משהו מוזר בסקר..

יש את השאלה העדכנית אבל התשובות הם של הסקר הקודם.. בכל מקרה אני הייתי בוחרת בערוץ 1, למה?:
רק בערוץ 1 אני רואה סדרות מצוירות (אני לא אוהבת סדרות מצוירות בערבית, לא תודה, ואם כבר מדברים על זה מישהוא זוכר את אנא בובי?).
בערוץ אחד יש סדרות מאזניות ואם הפסדת פרק תמיד אפשר לדעת שזה ישודר עוד 20 פעם לפחות.
אני תמיד מגלה פרקים חדשים של נילס (
).
מדי פעם הם מביאים סדרות חדשות אבל תמיד נשארים עם הסדרות הישנות (חדשות: נוני, אנג'לינה. ישנות: המומינים, נילס, מרקו.)
לא תקועים לי פרסומות באמצע (בקיצור, זה לא ערוץ 2). וזהו..

Silver Fox

New member
סדרות בערבית../images/Emo82.gif

מישהו זוכר את הסדרה "מרוקו"? זו היתה סדרה יפנית שדיבבו אותה לערבית...

Moondust

New member
בחרתי ב"אחר"../images/Emo41.gif

כי בערוץ 1 יש את הסדרות הכי טובות, הסדרות שגדלתי עליהן. טאו טאו, המעופפים הנועזים, שאלתיאל קוואק, בינבה, פיף ותלתול, גברת פלפלת, ראיתי את כולן כשהייתי קטנה ולא היו לנו כבלים עד שהייתי בת 12. חוץ מזה, איך בכלל אפשר להשוות את המעבדה של דקסטר או את פוקימון לשאלתיאל קוואק?

NightElf

New member
אני דווקא סבור שהאינטרטנט מנצח ../images/Emo13.gif

יצא לי לראות כבר בזמן האחרון את : 1. קפטין פלאנט.
2. חתולי-הרעם.
3. ניצי הכסף.
4. אבירי האור הקסום.
5. אקס מן הדור הישן.
6. פוני קטן.
7. דובוני איכפת לי.

אנדרו15

New member
יש אבירי האור הקסום באינטרנט?

אני כבר איזה חצי שנה מנסה לימצאו את זה ולאף אחד אין אני יודע שיש את זה באוזן השלישית בתל אביב אבל לא יצאה לי להגיע לשם לפחות היה אני זוכר שמישו סיפר לי או שהוא קנה או שהוא השכיר

NightElf

New member
יש הכל באינטרטטנט ../images/Emo13.gif

תבדוק את ההודעות שלך...

בייגעלי

New member
מכולם אבל בעיקר...

מערוץ אחד וקרטון נטוורק. הם הכי שאווים. ערוץ אחד כזה שולט
אני יודעת שלא צריך לשאול כי אני בטוחה שכולכם מכירים את 'קלימרו'. נכון שהוא היה מתוק
וגם 'המומינים' ו'מרקו' וגם עוד טונות של סדרות
ובקרטון יש את הסדרות החדשות הכי טובות. ובערוץ שש יש את הפיג'מות למרות שזה לא סידרה מצוירת.... טוב. הבנתם אותי... לא

Stillwater

New member
ערוץ 1 ועורץ 6!

כי אלה הערוצים שגדלתי עליהם! פוקס קידס וקרטון נטוורק הם ערוצים חדשים בישראל! אז בגלל זה אני נותנת את מלוא הקרדיט לערוץ 1 וערוץ 6 הערוצים שגידלו את כולנו מהיום שנולדנו! (בעיקר ערוץ 1) ןבקשר לנילס... מאיזה שנה כבר משדרים אתה הסידרה הזאת?

למעלה