תשובת חלבון עוברי לא תקינה

noa2

New member
תשובת חלבון עוברי לא תקינה

עברו בערך יומיים מאז כתבתי כאן תגובה לגבי הפסקת הריון מול גידול ילד נכה והנה מתקשרים אלי מהמכון הגנטי כדי להגיד שתשובת בדיקת הדם לחלבון עוברי אינה תקינה והסיכון הסטטיסטי ל DOWN SYNDROM הוא 1:42 אז עברו עלי יומיים עם הלם לא קטן ועשיתי בירורים וחישובים והכנסתי את עצמי ללחץ.... אז הלחץ שלי לא ממש קטן עדיין אבל בחישוב מעט יותר מדויק זה אומר שעדיין יש סיכוי טוב של 97.8% ללידת ילד בריא אחרי השיחה ביעוץ גנטי שכמובן נאמר בה שהם ממליצים לבצע מי שפיר (בדיקה שביצעתי בכל מקרה עוד לפני קבלת התשובה) וגם U/S מכווןלשיליה כיוון שהחלק הגבוה בבדיקה מצביע על הורמון (HCG) המיוצר בשיליה ויתכן שגורם פתולוגי בה הוא הגורם לרמה הגבוהה של ההורמון כך שגם אם תשובת המי שפיר תהיה תקינה עדיין אני אצטרך להיות במעקב של HIGH RISK אז כעת אני צריכה המון סבלנות וזה נורא נורא קשה

@lir@

New member
הייתי בסרט הזה...

אמנם עם חלבון עוברי 1:157 אבל עברו עלי שבועות לא קלים עד שקיבלתי את התשובה המיוחלת מבדיקת מי השפיר. הייתי מאוד פסימית ובסוף הכל היה טוב. תשתדלי להיות אופטימית ואל תשכחי בחלבון עוברי זוהי בדיקת סקר בלבד!!!

limori

New member
הי נעה אני שולחת לך ../images/Emo24.gif והמון

הצלחה וסבלנות לימור

רותי&ע

New member
מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo24.gif

ואמרו לי שלמרות שעד שמגיעה תשובה למי שפיר לוקח שבועיים, אם יש משהו הם מתקשרים תוך ימים ספורים. לי זה עזר בזמנו להחזיק מעמד.

anat_i

New member
כמו שכבר אמרו

בדיקת חלבון עוברי זאת בדיקת סקר בלבד וזה שיצאה לך תוצאה נמוכה זה עדיין לא אומר כלום. שמעתי על מישהי שיצא לה 1:18 ונולד לה ילד בריא לחלוטין. מספיק שעושים את הבדיקה מוקדם או מאוחר מידי וכבר התוצאה שלה לא אמינה.

noa2

New member
תודה לכל המעודדות

היום אני הרבה יותר רגועה, פשוט כי החלטתי שאין טעם לעבור את הזמן הזה במצב רוח לחוץ - זה רק יעשה לנו את החיים במשפחה לחוצים ולא נעימים. חוץ מזה היום עשיתי את ה U/S לשיליה ובגזרה הזאת - הכל תקין. אז נחכה את השבועיים הקרובים ונקווה לטוב! ושוב המון תודה לכולכן

למעלה