תשובת מלי פולישוק ל- ATAF151

ATAF151

New member
ניהול כושל של הועד למינהור 531

אני תומך נלהב במנהור כביש 531, אבל לצערי ועד הפעולה למינהור 531 מתנהל בצורה כושלה. 1. בסוף השבוע פורסם שהם הלכו לטייל עם מעטפה ובה 10000 ש"ח תרומות, ושכחו אותה על ספסלים מחוץ למשרדו של עוזי כהן. 2. כשנכנסים לאתר שלהם מגלים חובבנות איומה בניהול החתימה על העצומה. שם מפורסמים אותם שמות כמה פעמים וחלק מהשמות מופיעים עם שם פרטי או עם כינוי בלבד (למשל הידעתם ש AK ו S חתמו?), פשוט בושה וחרפה. ובנוסף העצומה כוללת רק 500 שמות וכל אלו שחתמו בעצומות ברחוב נזרקו כנראה לפח ולא כלולים שם (למשל אני).

משיייי

New member
ATAF151 יקרו

תגובה להודעה שלך על מינהור כביש 531 -ההודעה לא קפצה לכן כותבת לך פה אתה מוזמן לקחת חלק בפעילות ונישמח לקבל רעיונות והצעות ממך. במעטפה שניגנבה היו צקים מאירוע פרטי של אחד הפעילים שביקש במקום מתנות להרים תרומה למען המאבק בכיביש 531 כל השיקים שוחזרו ויתקבלו בחזרה כל האנשים עובדים ומשיקיעים יומם וליל ללא תמורה, וכל הכבוד להם כל השמות שחתמו בעצומה יוכנסו לאתר -גם בונה האתר עשה זאת בהתנדבות כך שאין מה לבוא אליו בתלונות ושוב נישמח שתבוא לעזור לנו לקדם את הפרוייקט

קישור לאתר של 531

http://www.derech531.co.il/ מקפיצה את הדיון הזה. מי יודע/ת למה יש כ"כ הרבה רעש ומחאות סביב כביש 531, שי/תקום......
זה בנפשינו, ידידי וידידותי תושבי ותושבות רעננה
האתר מומלץ, כצעד ראשון בדרך ארוכה.

ATAF, הזמנתי אישית את מלי פולישוק להיכנס לכאן

ומאחר וכולנו תומכים עקרונית ביוזמה, להשתמש בפורום הסואן והפעיל הזה כאחת מזירות השיח שלהם, לגיוס תומכים והתנהלות מול הציבור הרענני. אני מקווה שהיא תיכנס ותענה בעצמה לסוגיות שהעלית. בכל מקרה, אחת מתכונותיו של קמפיין ציבורי מסוג grass roots (שבא מלמטה, מ"העם") הוא תמימותו המקצועית. בוא נראה איך עוזרים לקמפיין החשוב הזה להתמקצע. אשלח שוב למלי פולישוק sms לתזכורת. אם אתה רוצה לפנות אליה ישירות, הנה המייל שלה: [email protected] חנה.

ATAF151

New member
הניהול של הועד הוא חובבני

כל הכבוד לכל מי שמתנדב בועד למנהור 531. אולם כנראה העובדה שהם מתנדבים גורמת לזה שניהול הועד חובבני. לא מסתובבים לטיול עם מעטפה עם אלפי שקלים בצ'קים, וגם אם ביטלתם אותם הצ'קים עלולים להגיע לכל מיני גורמים שליליים. ולא מנהלים רשימת תומכים עם שמות כגון S. וצריך לציין שהרשימה הלא מאורגנת מתנהלת באתר כבר זמן רב ולא מדובר באיזה פקשוש קטן.

ATAF151

New member
את זה אפשר להגיד על כל דבר

אפשר להגיד למשל שאסור לתקוף את הממשלה שהיא עושה כך וכך, כי אין בידינו את כל המידע ואנחנו סתם תוקפים מבחוץ. מה לעשות שכרגע אין באפשרותי לתרום מעבר לחתימה וכסף, אבל אני עדיין מעוניין שיהיה מאבק מנוהל היטב.

qrst1 האחת

New member
ataf, לתפישתי מובילת המאבק - להכרה פוליטית!!!

אני בעד מינהור הכביש ובעד ריאות ירוקות יותר... בתחילה, אפילו התנדבתי להובלת המאבק... עד אשר הבנתי כמוך שהמאבק מתנהל בצורה חובבנית... לצערי, התרשמתי שמובילת המאבק, מלי פולישוק מנסה לצבור תאוצה פוליטית על חשבון המאבק... בין היתר, יש אף הטוענים שכל מטרתה היא "לסדר" - עבודה לבעלה שמתעסק במינהור כבישים... המאבק אינו נקי ובעל אינטרסים סמויים... ואני למאבק כזה לא מצטרפת

זה באמת משנה? הרי התוצאה הסופית היא החשובה

לא- המנהרה הזאת הרבה יותר חשובה מתפקיד לבעלה, אז מקסימום הוא ירוויח עבודה אבל הרווח הגדול יותר הוא המנהרה שתושג בסוף, לא?

ATAF151

New member
מלי פולישוק לא תמימה

ראשית, נהדר יהיה להזמין את מלי פולישוק לפורום. שנית, אני מצפה ממלי לא להיות כל כך תמימה, במיוחד אחרי נסיונה בכנסת ושאיפותיה להקים תנועה פוליטית שתשנה את המערכת הפוליטית מהיסוד.

qrst1 האחת

New member
שמעתי שהעיסוק של בעלה של מלי פולישוק - הוא

במינהור כבישים... אז יכול להיות שאת המידע קיבלה ממנו... ( מה גם, שהוא לא ישאר מחוסר עבודה...) על הדרך - היא גם מקימה תנועה חדשה - אחרי ההתרסקות של תנועת שינוי... ( אני תקווה, שבחזונה היא אינה מתכוונת לרוץ לראשות העיר רעננה...אלא לפוליטיקה הארצית...רק אז אתמוך בה !!!) כך או כך - אני בעד מינהור הכביש ולו רק מהסיבה הבריאותית שלנו - תושבי העיר...

מלי 224

New member
תגובה של מלי פולישוק להערות שהושמעו בפורום

מסיבות טכניות במחשב שלי לא עלה בידי להשיב מיידית, אני מקווה כי הכותבים יקראו את תשובתי למרות האיחור א. אינני מסכימה עם הכותב כי האתר שלנו חובבני. את האתר הקים עבורנו איש מקצוע, בתרומה שקיבלתנו מתושב רעננה. גם אם יש פה ושם שם שנכתב פעמיים זו תקלה שולית לחלוטין ואין להסיק ממנה כי האתר לא מקצועי.מבנה האתר מקצועי וכך גם התכנים שבו. לא תמצא בשום מקום אתר עם תכנים כל כך מקצועיים שנערך על ידי אזרחים שאכפת להם. ב. אני מסכימה כי מעט מדי אנשים נכנסו לאתר, נכון להיום מעל 700 איש ואשמח אם כל אחד מכם המחובר לפורום זה יכנס יחתום ויפיץ לחבריו את כתובת האתר שלנו כדי שהרשימה תכלול את עשרות אלפי תושבי האזור, כפי שצריך להיות.להלן הכתובת:http://www.derech531.co.il/ לא השלכנו לפח את רשימות החותמים, מדוע שנעשה זאת? אנחנו מבקשים כי תחתמו באתר כדי שיראו מקבלי ההחלטות כי התמיכה בנו רחבה. במכתבים ובעתירה כמובן שכתבנו כי אלפים חתמו על העצומה. לא יכולנו להעביר את אלפי החתימות לאתר כי אין לנו כוח אדם שיעשה זאת. כולנו פעילים בהתנדבות ועסוקים מעל הראש. ג. לגבי היותי נאיבית או לא. אינני רואה פסול בלהיות נאיבית. אך אינני חושבת שאני כזאת לאחר שלושים שנה!!! של פעילות בפוליטיקה הישראלית. אני יודעת אמנם את מגבלותיי כפעילה ציבורית כפי שידעתי את המגבלות של פעילותי כחברת כנסת אבל יש בי אמונה חזקה והאמונה בצידקת דרכי מחזיקה אותי גם אם לפעמים יש כישלונות וגם כאשר יש משמיצים. במבט לאחור אני שלמה עם פעילותי הציבורית תמיד פעלתי ביושר ובהגינות וכך אמשיך. ד. לגבי תחום עיסוקו של צלי בן זוגי מזה 36 שנים. אכן צלי הוא דר' לגיאולוגיה מומחה למינהור, ומתוקף מקצועיותו ברור כי הידע בנושא זמין אצלינו, מכאן גם הרעיון שהועלה על ידו למינהור דרך 531. אבל דבר אחד חייבים לדעת. לא רק שלצלי אין שום רווח מהפעילות של אשתו במאבק הציבורי אלא להיפך, לצלי אין כל סיכוי לקבל עבודה ממע"צ או מחוצה ישראל דווקא משום שהוא מעז לצאת נגדם. לכן כותב יקר כשאתה כותב כי הוא ירוויח מכך כדאי שתדע כי אתה שוגה לחלוטין. ה.לעניין כוונותיי הפוליטיות, כבר הבהרתי בעבר ואחזור על כך שנית, אין לי תוכניות להתמודד על ראשות העיר רעננה. ראש העיר הנוכחי מר נחום חופרי תומך במאבק ועוזר לנו למען תושבי רעננה ובריאותם. נכון, הקמתי תנועה פוליטית בשם דרך אחרת ואנחנו מתכוונים להתמודד בבחירות הבאות לכנסת. כאמור פעילותי הציבורית החלה לפני כשלושים שנה, אני חושבת שחשוב ביותר שאנשים ראויים ובמיוחד ישרים יהיו בפוליטיקה ומכיוון שאני מאמינה בדוגמא אישית אני עושה זאת בעצמי ולא מסתפקת בלשלוח אחרים לפוליטיקה.

ATAF151

New member
האתר מאוד חובבני

פולישוק טוענת שבסך הכל יש פה ושם שם שנכתב פעמיים, אבל המציאות שונה לחלוטין. 1. יש הרבה שמות שנכתבו פעמיים 2. יש הרבה שמות שנכתבו באופן תמוה בלשון המעטה (למשל S, AK, AjJHBHvfVVVVVV, נק) ובנוסף יש המון שרשמו רק שם פרטי (למשל ראיתי ששירה, זיו ומיטל תומכים במאבק) ובנוסף לא מדובר באיזו תקלה זמנית, מדובר בתקלה שנמשכת חודשים ואני גם התרעתי עליה ושום דבר לא נעשה בנידון. גם לא מתקנים את אלו שכבר נרשמו וגם מאפשרים לנרשמים חדשים לתמוך בלי לציין פרטים הגיוניים. וגם כל אלו שחתמו ברחוב לא הוכנסו לאתר.

ATAF151

New member
אני מקווה שתצטרפי למפלגה קיימת

חבל על הכסף ועל בזבוז הקולות כדי להקים מפלגה חדשה. ראינו איך בבחירות האחרונות, למרות שידעתם שחץ לא יעברו את אחוז החסימה, בכל אופן רצתם ובזה זרקתם אלפי קולות של אנשים חילונים וליברלים לפח. לידיעתך אם למשל רק כ 80 מאותם אנשים היו מצביעים למפלגת העבודה היא הייתה זוכה בעוד מנדט על חשבון מפלגת רע"ם הערבית (המפלגה של אחמד טיבי). האם לא חבל? ובנוסף, אי אפשר בדרך כלל לנהל ממשלה באופן נורמאלי כאשר יש צורך להקים ממשלה עם המון מפלגות קטנות (גם אם חלקן מפלגות עם מטרות ראויות). אז אני מציע לך להצטרף למפלגה קיימת, לפקוד לתוכה אנשים ולנסות להיכנס שם במקום גבוה (ולהכניס עוד אנשים עם דעה דומה לשלך) וכך להשפיע.

fnsorg

New member
אין כסף למנהור כל המטרה לעצור את הפרויקט מאיט

מה, כל המתנגדים וראשיהם לא ידעו מזה שנים ששם יעבור הכביש? כמעט אך ורק אינטרסים אישיים מניעים את ההתנגדות כמו לחזור לכותרות, כמו קירבת מגורים לכביש. אין כסף למגן את שדרות ועוטף עזה אז מהיכן יבוא הכסף למנהור? 531 מצומת כפר מלל זה הדבר הטוב ביותר שקרה בשרון בשנים האחרונות ! תחשבו באיזה פקק הייתם עומדים כעת אם לא היו סוללים את כביש 6!

ATAF151

New member
יש כסף למנהור

הרי המנהור יחסוך שטחים גדולים שעלותם עצומה באיזור זה + ירידת ערך הנכסים הסמוכים לכביש. ובנוסף יש גם יתרונות סביבתיים עצומים שהכביש יעבור שם במנהרה. כביש 6 אינו עובר בתוך אוכלוסיה כל כך צפופה כמו 531, וגם האדמות שעליו הוא יושב בהרבה פחות יקרות.

משיייי

New member
ATAF151 יקר

אתה מוזמן לקחת חלק בפעילות ונישמח לקבל רעיונות והצעות ממך במעטפה שניגמנבה היו צקים מאירוע פרטי של אחד הפעילים שביקש במקום מתנות להרים תרומה למען המאבק בכיביש 531 כל השיקים שוחזרו ויתקבלו בחזרה כל האנשים עובדים ומשיקיעים יומם וליל ללא תמורה, וכל הכבוד להם כל השמות שחתמו בעצומה יוכנסו לאתר -גם בונה האתר עשה זאת בהתנדבות כך שאין מה לבוא אליו בתלונות ושוב נישמח שתבוא לעזור לנו לקדם את הפרוייקט

כתבה בנושא רשויות ומיחזור

תודה לנועית10 עמיתתי על הקישור. אצלינו ברעננה - המצב טוב יותר מההתייחסויות המוניציפאליות בכתבה. http://www.ifeel.co.il/page/5591

תשובת מלי פולישוק ל- ATAF151

מלי פולישוק ענתה קצת באיחור, לכן אני גם מקשרת לתשובתה וגם משרשרת לכאן את השירשור בנושא תיפקוד ופעילות ועד הפעולה לכביש 531. http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1789&msgid=102580413

למעלה