תגובה של מלי פולישוק להערות שהושמעו בפורום
מסיבות טכניות במחשב שלי לא עלה בידי להשיב מיידית, אני מקווה כי הכותבים יקראו את תשובתי למרות האיחור א. אינני מסכימה עם הכותב כי האתר שלנו חובבני. את האתר הקים עבורנו איש מקצוע, בתרומה שקיבלתנו מתושב רעננה. גם אם יש פה ושם שם שנכתב פעמיים זו תקלה שולית לחלוטין ואין להסיק ממנה כי האתר לא מקצועי.מבנה האתר מקצועי וכך גם התכנים שבו. לא תמצא בשום מקום אתר עם תכנים כל כך מקצועיים שנערך על ידי אזרחים שאכפת להם. ב. אני מסכימה כי מעט מדי אנשים נכנסו לאתר, נכון להיום מעל 700 איש ואשמח אם כל אחד מכם המחובר לפורום זה יכנס יחתום ויפיץ לחבריו את כתובת האתר שלנו כדי שהרשימה תכלול את עשרות אלפי תושבי האזור, כפי שצריך להיות.להלן הכתובת:http://www.derech531.co.il/ לא השלכנו לפח את רשימות החותמים, מדוע שנעשה זאת? אנחנו מבקשים כי תחתמו באתר כדי שיראו מקבלי ההחלטות כי התמיכה בנו רחבה. במכתבים ובעתירה כמובן שכתבנו כי אלפים חתמו על העצומה. לא יכולנו להעביר את אלפי החתימות לאתר כי אין לנו כוח אדם שיעשה זאת. כולנו פעילים בהתנדבות ועסוקים מעל הראש. ג. לגבי היותי נאיבית או לא. אינני רואה פסול בלהיות נאיבית. אך אינני חושבת שאני כזאת לאחר שלושים שנה!!! של פעילות בפוליטיקה הישראלית. אני יודעת אמנם את מגבלותיי כפעילה ציבורית כפי שידעתי את המגבלות של פעילותי כחברת כנסת אבל יש בי אמונה חזקה והאמונה בצידקת דרכי מחזיקה אותי גם אם לפעמים יש כישלונות וגם כאשר יש משמיצים. במבט לאחור אני שלמה עם פעילותי הציבורית תמיד פעלתי ביושר ובהגינות וכך אמשיך. ד. לגבי תחום עיסוקו של צלי בן זוגי מזה 36 שנים. אכן צלי הוא דר' לגיאולוגיה מומחה למינהור, ומתוקף מקצועיותו ברור כי הידע בנושא זמין אצלינו, מכאן גם הרעיון שהועלה על ידו למינהור דרך 531. אבל דבר אחד חייבים לדעת. לא רק שלצלי אין שום רווח מהפעילות של אשתו במאבק הציבורי אלא להיפך, לצלי אין כל סיכוי לקבל עבודה ממע"צ או מחוצה ישראל דווקא משום שהוא מעז לצאת נגדם. לכן כותב יקר כשאתה כותב כי הוא ירוויח מכך כדאי שתדע כי אתה שוגה לחלוטין. ה.לעניין כוונותיי הפוליטיות, כבר הבהרתי בעבר ואחזור על כך שנית, אין לי תוכניות להתמודד על ראשות העיר רעננה. ראש העיר הנוכחי מר נחום חופרי תומך במאבק ועוזר לנו למען תושבי רעננה ובריאותם. נכון, הקמתי תנועה פוליטית בשם דרך אחרת ואנחנו מתכוונים להתמודד בבחירות הבאות לכנסת. כאמור פעילותי הציבורית החלה לפני כשלושים שנה, אני חושבת שחשוב ביותר שאנשים ראויים ובמיוחד ישרים יהיו בפוליטיקה ומכיוון שאני מאמינה בדוגמא אישית אני עושה זאת בעצמי ולא מסתפקת בלשלוח אחרים לפוליטיקה.