תשומת לב כולם....

תשומת לב כולם....

ברוח מצדה.... הרשתי לעצמי להוסיף לאלבומים תמונות משני הופעות של דיוויד במצדה..אחת ב-2 לאוגוסט 2004 והשניה משנה שעברה..14 ביולי 2005 שנערכה עם מיומנה.. התמונות ממוקמות בתיקייה broza 5... תציצו...כנסו לאוירה... עוד מעט זה קורה שוב.. בהנאה...

תמונות יפות!! אני כולי ציפיה...

דרך אגב קניתי כרטיס עכשיו זה בטוח אני יהיה במצדה!!!

handlessman

New member
יאללה פתחנו שרשור כרטיסים...

שרשרו לפה כל מי שמקנה כרטיס, וציינו את הפרטים הבאים: 1) מתי קניתם? 2) באיזה אופן? (טלפון/ אינטרנט/ באתם לשם ולקחתם - אפשרות לא סבירה, מכיוון שלפי מה שאמר לי זה שדיברתי איתו כשהמזנתי את הכרטיס, הכרטיסים יהיו מוכנים ומודפסים רק החל מאמצע השבוע הקרוב, כלומר שלישי-רביעי ככה, ובכל מקרה - לא משנה באיזו דרך הזמנתם, חייבים לאסוף את הכרטיס מקסטל עד יום לפני ההופעה. אפשרות אופציונלית זה לאסוף את הכרטיס מערד ביום ההופעה, אפשרות לא סבירה בעבורנו ובעבור כל מי שנוסע איתנו בהסעה למצדה, מכיוון שבתכנית שלנו נסיעה ישירה למצדה... אולי חוץ מעצירה קטנה בערד לאוכל אבל לא יהיה זמן להתחיל לחפש מקומות איסוף כרטיסים...) 3) איך אתם מתכוונים לאסוף את הכרטיס? 4) כמה שילמתם? (100 / 110 / מס' אחד בין 100 ל-110 בהנחה וקניתם מס' כרטיסים ביחד והתחלקתם בדמי ההזמנה...) + כמה כרטיסים קניתם ולמי? זהו, נגמרו לי המאפיינים... סתם נראה לכם שזה באמת מעניין פה אותי או את מישהו?!?!?!?!?? טוב, אתם מוזמנים לענות אם אתם רוצים ואם ממש משעמם לכם...

handlessman

New member
כנראה שלי משעמם...

1) קניתי אתמול (חמישי) בצהריים 2) בטלפון, ושאלתי באותה הזדמנות על כל מיני פרטים, שאת חלק מהם כבר סיפקתי בהודעה האחרונה... 3) אני אסע כנראה בסוף השבוע הקרוב לקסטל עם רונן או דור ונאסוף משם את הכרטיסים שלנו... 4) שילמתי 110 ש"ח כי קניתי כרטיס בודד לעצמי...

אממ..

איתי לא תסע כי אני עוד כמה שעות הולך לקורס כמו שאמרתי לך אבל ניפגש במצדה....

handlessman

New member
אה... באמת?

בתור אחת שלומדת לתואר בביולוגיה הייתי מצפה שתיהי משועממת...

lile0

New member
../images/Emo2.gif מה??

עומריקי,אני טועה או שאתה צוחק על חשבוני??

handlessman

New member
LOL

פפקקהההה קיבלתי 95...!! וגם אמא שלי מורה לביולוגיה אבל אני עדיין לא ממש מת על זה...

lile0

New member
עומריקי מתבקש להפסיק לאלתר! ../images/Emo123.gif

או שנחזור לקרוא לו חמווד הפורום!! למה הדדי? מה עשיתי? ההמשך למשפט "הייתי שמחה להשתתף בשרשור אבל".. הוא : לא קניתי כרטיס.. עכשיו נעלבתי

handlessman

New member
אאהההה... אופס

טוב אם כל כך נעלבת, אז סליחה... אבל תדעי שהכל בצחוק, אני לא בא באמת לרדת פה על מישהו...

למעלה