תשומת לב! תשומת לב!

gertrude

New member
תשומת לב! תשומת לב!

טוב, אז לא רק שעקרו לי שן כרגע ונגמר החלב לקפה ואזל הנייר-טואלט ועוד מעט מגיע הקיץ, אז גם אף אחת לא מגיבה על כך שאני כבר 12 שעות בערך מנהלת-שותפה בפורום... |אייקון של גרטרוד יושבת לבד בחושך| זה המקום בוודאי לאיזושהי הצהרת כוונות מבריקה, אך כאמור אין לי קפה, אז אין מה לדבר על מבריקוּת, לא כל שכן מיקוד מינימלי. חוץ מזה, אתם כבר יודעות מה אני חושבת על כל הדברים החשובים באמת. הדבר היחיד שכן חשוב לי לומר כעת הוא שתיבת המסרים שלי פתוחה לכל הצעה, הערה, מחשבה או הארה שעשויים לקדם את הפורום, על תכניו, עיצובו, המידע שיש או אין בו, הדברים שחסרים בו, הפינה השבועית שתמיד רציתן, שרשור הנונסנס שלא קיבלתן, פינת המתכונים שאליה השתוקקתן, גלריות תמונות החתולים שגידלתן, מאמרים על נשים שלא רוצות ילדים שבדיוק תירגמתן, הסקרים שמעניינים אתכן, הספרים עליהן יש להמליץ בשער, אורחים שכדאי להביא לפורום וכדומה. אה, ועוד משהו הצהרתי: אני ממש לא בעניין של הנהלה-גננת או לחילופין הנהלה כוחנית. האחריות לקדם את הפורום הזה ואת נושאיו היא של כולנו. האחריות להביא נושאים מרתקים לדיון, הצעות ייעול, ליצור מקום שנעים להימצא בו, מקום שאפשר להיפתח בו, מקום שיכול לסייע לכל אחת מאתנו לחיות את חייה בשלמות, במודעות וללא פשרות בלתי אפשריות, היא של כל אחת ואחת ואחת ואחת מאתנו. מקווה שיהיה לנו אפילו יותר מעניין, מלהיב, מעצים, מרתק ובונה.
.

I s t a r

New member
כפי שראית

ניחשתי עוד קודם. מהלך צפוי למדי. שיהיה בהצלחה ותהני.

(שיעול חטוף)

מי שברך אבותינו אברהם יצחק ויעקב (ובנוסח אחיותינו הפמיניסטיות, אמותינו שרה רבקה רחל ולאה), הוא יברך את הרבנית הצדקנית, מרת גרטרוד שתחיה. בעבור שנכנסה בעול ניהול הפורום הקדוש והיקר הזה ובעבור דבריה, שהם מלאים חן וחסד מלפניו. ובעבור שנדרה(?) להמשיך הלאה כפי שהיתה עד עתה. בשכר זה הקדוש ברוך הוא ישלם כל שכרה ויתן ברכה והצלחה במעשה ידיה ושן בפה וחלב במקרר וגלילונים בסלסלה ושאר משאלותיה לטובה ונאמר אמן

ואחרון חביב

כמובן - כה לחי לקרניתי שעומדת סמוך לעריסתו של פורום זה עוד מלידתו ואומרת לו גדל והריהו גדל פתוח לאויר ולחופש המרחבים. איזה אוויר נקי יש עכשיו אחרי הגשם

../images/Emo49.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

אנימצתערת על ה'איחור' באיחולים, אבל רק עכשיו חזרתי הביתה (קשה להיות מובטל ...). אני שמחה לשמוע על הצתרפותך הרישמית להנהלת הפורום, אם כי כבר מזמן היית חלק ממנה (רק באופן לא רישמי). כחול הולם אותך
(חיפשתי משהו כחול ו
נראה לי לא מתאים במיוחד
)

efroch99

New member
רוצה אירוח עם ד"ר משיח!!!

מזל טוב! כל אחד מהרעיונות שהזכרת נשמע לי מבורך.

gלולוגית

New member
מציצה מערמות ציוד ג'לולוגיה../images/Emo65.gif

רק בשביל לאחל מזל טוב!
ג'לולוגית (חוזרת לערמות...
)

marish

New member
מזל טוב!

הגיע הזמן באמת... וכל עוד סתם ישבת בחושך, ולא כיבית על עצמך סיגריות - לא מאמינה לך שאת באמת פולניה. מה דעתך לארח את אורית קמיר?

למעלה