תשוקה אל בני משפחה או ילדי חברים

יעיש התימני

Well-known member
הועלה פה לפני כשבוע המושג "אהבה אסורה", והבאתי פרשנות "רש"י" למושג.
אהבה אסורה היא למשל עם צאצאי חברים/עמיתים.
ולמה אני מרמז, לחבר שלי יש נכד יפה תואר, בגיל שאין סיכוי שאשכב אתו, אבל הבחור יפה כלכך, מפיץ הורמונים ברמה שלא תתואר, והחיוכים שהוא שולח מלאים בפיתויים. אז כמובן, למחשבות ולדמיונות הכלואים בתוך ראשי מותר להתרוצץ.
קרוב משפחה [טוכעס קרוייבים] בן 25, גיל שבהחלט אינני פוסל על הסף, חתיך "אש" והוא קלט היטב את מבטיי בו. גם אתו מפגש מיני הוא "אהבה אסורה". מפגש כזה יעורר אח"כ שדים מרבצם, והחכם ייזהר. אז - מחשבות, דמיונות בתוך הראש, ברוכים אתם תמיד.
היה לי חבר לפני 50 שנים שאמר לי:
אני שוכב תמיד עם מי שאני רוצה, בראש!

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
הועלה פה לפני כשבוע המושג "אהבה אסורה", והבאתי פרשנות "רש"י" למושג.
אהבה אסורה היא למשל עם צאצאי חברים/עמיתים.
ולמה אני מרמז, לחבר שלי יש נכד יפה תואר, בגיל שאין סיכוי שאשכב אתו, אבל הבחור יפה כלכך, מפיץ הורמונים ברמה שלא תתואר, והחיוכים שהוא שולח מלאים בפיתויים. אז כמובן, למחשבות ולדמיונות הכלואים בתוך ראשי מותר להתרוצץ.
קרוב משפחה [טוכעס קרוייבים] בן 25, גיל שבהחלט אינני פוסל על הסף, חתיך "אש" והוא קלט היטב את מבטיי בו. גם אתו מפגש מיני הוא "אהבה אסורה". מפגש כזה יעורר אח"כ שדים מרבצם, והחכם ייזהר. אז - מחשבות, דמיונות בתוך הראש, ברוכים אתם תמיד.
היה לי חבר לפני 50 שנים שאמר לי:
אני שוכב תמיד עם מי שאני רוצה, בראש!
עצם המשפט בנושא גרם לי לחלחלה.

Yakir4179

Well-known member
זה קורה או עלול לקרות בין ילדי חברים וכו לי זה קרה בעיקר עם בנות של חברים ונשותהם, ככה שרק בראש זה נשאר מדובר על בנות 17 ומעלה , לכן גם פחות מתארח לסעודות שבת בערים שאני מתארח,סבי זל היה נשוי פעם שניה ,אז השבט גדל וגודל והקשר כבר רופף ,לא רואה אותם כחלק מהשבט

אישון34

Well-known member
יש בעולם גברת אחת ששמעתי שהיא מתגרשת.

באופן מוזר היא ובעלה והילדים טסו יחד לחופשה בחו"ל.

המקור מידע שלי הוא הבת שלי שהיא חברה של הבת שלה.

בכול אופן - אני והגברת לא פעם מדבירם ומשוחחים - לבטח בזמן עבר. היא תמיד סוג של מתלוננת על בעלה ותמיד זורקת רמזים על בעיות - אני לא שעלתי מעבר. אבל כמו תמיד הצעתי לה לרקוד במקום בו אני רוקד.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________

השאלה היא כמובן האם זה הוגן מצידי לשכב עם האימא של החברה של הבת?

שאלה יפה.

ההשלכות האפשריות ברורות.

אישוניאיש.
מוסר מול חלומות.

יעיש התימני

Well-known member
יש בעולם גברת אחת ששמעתי שהיא מתגרשת.

באופן מוזר היא ובעלה והילדים טסו יחד לחופשה בחו"ל.

המקור מידע שלי הוא הבת שלי שהיא חברה של הבת שלה.

בכול אופן - אני והגברת לא פעם מדבירם ומשוחחים - לבטח בזמן עבר. היא תמיד סוג של מתלוננת על בעלה ותמיד זורקת רמזים על בעיות - אני לא שעלתי מעבר. אבל כמו תמיד הצעתי לה לרקוד במקום בו אני רוקד.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________

השאלה היא כמובן האם זה הוגן מצידי לשכב עם האימא של החברה של הבת?

שאלה יפה.

ההשלכות האפשריות ברורות.

אישוניאיש.
מוסר מול חלומות.
מקסימום אמא של החברה של הבת תהיה הידועה בציבור של אבא של הבת ותקבל נתח מהירושה. מה רע?

למעלה