תשוקה מינית כלפי בת הזוג לאחר נישואים

torino106

New member
תשוקה מינית כלפי בת הזוג לאחר נישואים

יש לי סוגיה שמלחיצה אותי לפני שאני מתחיל לחפש קשר רציני (שמיועד לנישואים והקמת משפחה):
גם מחברים הבנתי את זה, וגם מחקרים אומרים שתוך 3-5 שנים גג מיום הנישואים, התשוקה המינית יורדת מאוד מאוד..
אז? מה זה אומר? שאאלץ להיות מתוסכל מינית במידה מסויימת ?
שעלי לבחור אהבה או סיפוק מיני? :(
בחירה מאוד קשה ומלחיצה ... איך מתמודדים עם הסוגיה הזו?
תודה

dori78

New member
עשית סלט.

1. תבדיל בין חשק, הרצון הבסיסי למין ובין תשוקה - הרצון למין עם מישהי ספציפית.
אם החשק המיני שלך יורד - למה שתהיה מתוסכל מינית? אם אתה לא רוצה את מה שאין לך - איפה הבעיה?
אצל לא מעט אנשים (נשים וגברים גם יחד) יש ירידה טבעית בחשק המיני, בלי קשר לזהות בן/בת הזוג.
בערך כמו הירידה הטבעית באיכות הראיה והשמיעה, הכח הפיזי ועוד.

2. אם אתה מדבר על חשק מינית של נשים - גם לפני הנישואים אין אחידות בנושא בין אשה לרעותה.
תתחיל מלבחור לך מישהי שמתאימה לך מהבחינה הזאת. ואם התשוקה שלה אליך יורדת - תבדוק למה זה קורה.

3. אתה מתייחס לדברים כאילו שאתה תמיד, אבל תמיד חרמן אש ואין לך שום דבר אחר להתעסק בו.
או שאתה מאוד צעיר (בראש, לא יודעת לגבי הכרונולוגיה) או שאתה פשוט מחוסר דאגות. אם אתה חי בישראל כנראה שאתה חי בלהלהלנד.
התשוקה אצל אנשים בוגרים יותר מונעת לא רק מחרמנות גרידא, אלא גם מדברים כמו הערכה ואהבה.
כלומר: לא "וואו איזה כוסית, עכשיו הייתי עושה אותה", אלא "איזו מדהימה, תמיד שם בשבילי כשאני זקוק לה, יודעת לנחם אותי כשרע לי וגם אמא מדהימה לילדים שלי".

4. במרבית המקרים, תוך 3-5 שנים גג מיום הנישואים אתה כבר מטופל בילד או שניים.
השינוי באורח החיים מביא לשינויים מסויימים, גם בלו"ז הכללי, גם בעומס המחשבתי והדאגות וגם ברמת העייפות.
רוצה "לנצח" את המציאות? תדאג לממן בייביסיטר (או להביא את סבתא) פעם בשבועיים ותארגן לך ולאשה ערב רומנטי בלי דאגות.

בקיצור - יש פתרונות להכל, החלוקה היא לא דיכוטמיית כפי שאתה מציג אותה ויש הרבה זוגות שמתחזקים זוגיות מלאת תשוקה גם 40 שנים אחרי החתונה.
וגם אם תזדיין עם אשתך רק פעמיים בשבוע ולא כל יום - לא תמות מזה.

Mama Maya

New member
תשובה נהדרת

אני רק חושבת שאצל רוב הנשואים זה לא בהכרח שהתשוקה לאחת.\אחד שאיתם נעלמת, אלא שרוצים לגוון, רוצים לטעום משהו אחר, הסקס עם אותו הפרטנר כבר משעמם, כי כמה כבר אפשר לגוון, וגם כי כבר מכירים את הפרטנר ככ טוב שאין את הריגוש של ניסוי ותהיה.

מעתיק

&nbsp
&nbsp
רוב התאבון המיני אצל גבר מתעורר כשאין לו סקס בטוח/זמין
אבל כשיש לו סקס בטוח/זמין, אז הטירוף שוקע ונשאר רק מי שהוא באמת
ואני לא אומר שבאמת אין תאבון מיני, אבל זה לא אותו תאבון וחשקים שיש כשאין לך סקס זמין
זה כמו שאם תזכה בלוטו, בהתחלה אתה תשתגע על המזומנים ועל האפשרויות, כי לא היה לך עד עכשיו
אבל אחרי כמה זמן זה כבר לא יהיה כמו בהתחלה, כי כבר נרגע הטירוף של הרעב למנושי...
&nbsp
זה כמו שאם תגיד לעצמך שאתה בדיאטה, אז אתה פתאום נהיה רעב פי 2 מהרגיל שלך
&nbsp
יש?

למעלה