תשוקה

c a r

New member
תשוקה

אני ובן זוגי כבר כמה שנים ביחד. בראשית שנות השלושים לחיינו. יש ביננו אהבה, אינטימיות עמוקה, תמיכה ופירגון. בן זוגי הוא אדם נפלא ומלא נתינה וחוכמה. הוא טיפוס נערי מאד. הוא לא גבוה. אולי מטר שבעים וקצת. מאז ומעולם נמשכתי לגברים עם נוכחות פיזית כריזמטית. גבוהים וגדולי גוף. גבריות יותר מחוספסת ולא בייבי פייס מתוק. כך שמעולם לא הרגשתי כלפיו משיכה אמיתית. יותר חיבה, אהבה ורצון למגע חם. כשהכרתי אותו הייתי חסרת ביטחון ולבחורים שמשכו אותי מאד לא העזתי להתקרב. אני מוצאת את עצמי מסתכלת בקנאה על בחורות שצועדות ברחוב עם בני זוג גבוהים וחסונים. אני עצמי אגב, נאה מאד ודי גבוהה. זה נשמע שטחי אבל זאת בעיה שמטרידה אותי ומציקה לי באופן כפייתי. אני לא מסוגלת לוותר עליו אבל גם לא שלימה איתו עד הסוף.

c a r

New member
תשוקה המשך!!!

משפחתו של בן זוגי עלתה לארץ לפני הרבה שנים מאותה מדינה ממנה באה משפחתי. משפחתי בארץ כבר 15 שנה (יש לי אחות שחזרה לשם) ואולי לכן התקרבו מיד אחד לשני ופתחתי בו תלותיות.המשפחה שלו מאד מסודרת ומאורגנת. להורי יש עוד 3 ילדים והם פחות יכלו לתת לנו בילדותנו. אולי זה מסביר משהו ואולי לא....

זוגיות בדמיונך

הי car, כשאנו בוחרים בני זוג יש כל מיני דברים שחשובים לנו, צרכים וערכים שנפגשים ומתאימים. כשאת מדמיינת זוגיות אידיאלית- איך היא נראית? מה המרכיבים ההכרחיים בלעדיהם תחושי תסכול וכאב? מהם 5 הערכים שהכי חשובים לך בבן זוג? האם תשוקה/ משיכה הוא בחמישיה הפותחת? אנא מקמי לפי סדר חשיבות את הערכים. אשמח אם תשתפי אותנו. בברכה אילת לבנון

c a r

New member
ובכן...

אילת, תודה על תגובתך. בחישוב מהיר יצאה לי הרשימה הבאה: אהבה חברות (הכלה הדדית) אינטימיות תשוקה מטרות חיים משותפות ו...יש לי הכל מלבד התשוקה. הוא כמובן אינו דוחה אותי, אך מעורר בי רגש יותר 'אימהי' של רצון לחבק ולנשק את פניו וגופו המתוקים, מאשר פרפרי בטן מטורפים של תשוקה. וכך זה היה מההתחלה. הסקס תמיד הוא טוב, אך לא מרגש ומסעיר.

c a r

New member
האם זאת חוצפה לרצות ה כ ל?

צריך להסתפק במה שיש?

מחזירה אליך?

את שואלת שאלות חשובות. רק את יכולה לענות על השאלות ששאלת. האם את מוכנה להסתפק במה שיש? האם את מוכנה לוותר על מערכת יחסים קיימת וטובה עבור מערכת זוגיות פוטנציאלית חדשה? אילת לבנון

תשוקה

הי, את כותבת שהבעיה מעסיקה אותך באופן כפייתי. מה זה אומר? עד כמה זה משפיע עליך ועל הזוגיות שלכם? האם מחיר התשוקה הוא מחיר שאת מוכנה לשלם עבור הזוגיות המצוינת שלכם? מה חשת במערכות היחסים הקודמות שלך בהשוואה למערכת היחסים הקיימת? האם יש משהו שאת יכולה לעשות כדי להפוך את מערכת היחסים שלכם למסעירה יותר? בברכה אילת לבנון

c a r

New member
וואו, נגעת בדיוק בנקודות הכואבות....

אני מפחדת לוותר על מה שיש. כבר לא צעירה ואם לא אמצא תחליף? הרי אין גבר מושלם ואין זוגיות מושלמת ואני בעצמי בכלל בכלל לא מושלמת... אני חושבת שהמצב הנתון עושה אותי פחות מסופקת, יותר 'קוטרית', ביקורתית, באה בטענות... אבל קשה לי להשלים שזה הגבר של חיי, כל כך לא 'ייצוגי' בעיני. ושלעולם לא אממש תשוקה לגבר. הרי זה לא יכול להשתפר עם הזמן נכון? רק להדרדר... (ככה אומרים) במערכות קודמות היו לי בני זוג חתיכים ומושכים מאד אבל לא היה את כל השאר. לא אהבה (מצידי) ולא עומק ואינטימיות פחדתי להתאהב באותו זמן וחיפשתי רק קשרים שטחיים, מבוססים בעיקר על מין בדרך כלל נמנעתי להתקרב לגברים ש'עשו לי את זה' מבחינת תשוקה מטורפת. תמיד היו בלתי מושגים. מממממ....מה את אומרת? מקרה אבוד? הכי חשוב ששאלת על האחריות שלי לנושא. אני יודעת שעלי לקחת אחריות על ההנאה המינית שלי עם בן הזוג הנוכחי. אבל לא כל כך מצליחה. ואגלה לך סוד- מעולם לא גמרתי עם אף בן זוג. רק עם עצמי.

מתלונה לבקשה/ עשייה

הי car, אני רואה כמשפט מפתח בהודעה שלך את המשפט הבא- "המצב הנתון עושה אותי פחות מסופקת, יותר 'קוטרית', ביקורתית, באה בטענות וגם- אני יודעת שעלי לקחת אחריות על ההנאה המינית שלי עם בן הזוג הנוכחי." כרגע את לא רואה איך לעשות את זה אבל אם את בוחרת לחיות איתו, זה משהו שעליך להחליט שאת הולכת להמשיך ולנסות- אולי לשוחח עם בן זוגך ולחפש ביחד דרכים להגביר את התשוקה בחייכם. בקשי ממנו שייקח חלק בחידוש ובהתרעננות של חייכם- גם בחדר המיטות אך לא רק שם. וגם- מה זה בשבילך להיות עם תשוקה לבן זוג? איזה מחשבות עולות לך בראש כשאת רואה מול עינייך תשוקה? שבי עם עצמך, קחי לך את הזמן ורשמי כל מה שעולה. מאד יכול להיות שיצוצו משפטי מפתח שיעזרו לך להבין את עצמך ואת הרצונות שלך ומכשלות שלך. אני כאן אז את מוזמנת להמשיך ולשתף. בברכה אילת לבנון

אניןטעם

New member
עצה

" ואגלה לך סוד- מעולם לא גמרתי עם אף בן זוג." המשפט הזה אומר הכל. לפני שאת דנה בתשוקה/חוסר תשוקה לפלוני - התיעצי עם סקסולוג בנושא האורגזמה. כדאי להשקיע פה בגילך.

למעלה