תשוקות המזרח

בוטנסקי

New member
תשוקות המזרח

תשוקות המזרח מחבר/ת : בוטנסקי פותח את שקית התבלינים,מרחרח קלות וריח המזרח עולה באפי. הקארי החושני משדר ריחות תשוקה שפועל כפורמון באפי, הגראם מסאלה וריחו הכבד כבושם עתיק מדגדג את נחירי פותח את בקבוק שמן הזית הבתולי, טועם קלות מחזיר אותי ללילות ערב.......... מלטף קלות את הבשר האדמדם שחום שלא כאנטריקוט אינו מתמסר בקלות כאן נאלץ לנקוט טקטיקה אחרת של פיתוי. בוזק לתבנית את הקארי ,גרם מססאלה,אבקת מרק,פלפל שחור שנגרס היום ומלח. מעל הכל מזלף בנדיבות שמן זית. מערבב בזהירות,נוגע לא נוגע עד אשר נוצרת משחה ריחנית אחידה. רייח דרך המשי עולה באפי הכל חושני ופרוע. נוטל נתח בשר,מרגיש את התנגדותו , כאילו אומר לי " נראה מה אתה שווה..........." ביד בוטחת טובל אותו במשחה הרכה והחמימה מרגיש אייך לאט לאט הוא מתרכך ,מתמסר כאילו שוקע בגאקוזי , וכך לאט לאט מצטרפים חבריו, אחד אחד הם נשכבים מתכסים להם................... המשך מחר

bigjack

New member
../images/Emo80.gif אהבתי ../images/Emo9.gif אבל שאלה קטנה לי אליך

עם כל הטעמים האדירים שהחדרת לאנטריקוט אני תוהה בשביל מה אבקת המרק? אני בכלל לא חסיד של בריאות ושטויות כאלו
אבל אצלי כל התבלינים ה"מזרחיים" חוגגים בכל הבישולים ואבקת המרק לא מתקרבת בכלל חוץ מאשר למרק עוף כדי להדגיש את הטעם בסיר גדול. נסה פעם לוותר עליה ותראה בתוצאה שכלום לא חסר. תוסיף במקום מעט קינמון או מוסקט טחון ותקבל ניחוח נהדר למנה. בכל מקרה מחכה בקוצר רוח למחר

Angel45

New member
בוטנסקי אתה ענק אין על התיאורים שלך ../images/Emo127.gif

בוטנסקי

New member
וכמו שכתבת

יש מתכונים שיש צורך "בגסות" של אבקת המרק. ניסיתי ללא האבקה וזה לא יוצא אותו הדבר.............. שוארמה שהביא ישראל מפורום אורט. מומלצת מאד 1 ק"ג שוארמה הודו נקבה. 1 כוס שמ"ז. 1/3 כוס אבקת קארי 2 כפות גרם מסאלה 1 כף א. מרק עוף 3 בצלים חתוכים לרצועות. מלח, פלפל לפי טעם. הכנה: מכינים מרינדה מהשמ"ז והתבלינים ומכניסים את הבשר. רצוי להשרות מספר שעות/לילה קודם. מחממים תנור ל-180-200 מע"צ, ומכניסים את הבשר והמרינדה יחד ל-45-60 דקות. מוציאים, מקררים, ופורסים דק. מאדים במחבת את הבצלים, מוסיפים את הבשר החתוך עם מעט מהמרינדה, מקפיצים מספר דקות א-וואלה. להכין מראש: פיתות, סלט חתוך דק, חומוס, בירות, ולמי שאוהב, עמבה. שחק אותה.

למעלה