תשוקות מהפרק הראשון כרגע בערוץ 3

shalehet

New member
תשוקות מהפרק הראשון כרגע בערוץ 3

אני בשוק. במקרה הטלויזיה היתה פתוחה... איזה קטע...

shalehet

New member
מי זה אנטוניו. אני לא זוכרת את השם.

לא ראיתי את השלושה או ארבעה שבועות הראשונים של הסדרה. ועכשיו אני רואה שמדברים בפרקים הראשונים על אנטוניו, אח של לואיס, תרזה ומיגל שנעלם ביחד עם אבא שלהם. אני זוכרת בפרקים המתקדמים יותר שדיברו רק על האבא. אז אם יש פה מישהו שיוכל לעדכן אותי אני אשמח. המוזר הוא שהוא הוזכר רק פעם אחת....

I n n u e n d o

New member
הממ

אנטוניו הוזכר בסדרה פעם או פעמים[בהתחלה] בהמשך הוא גם יחזור להרמוני.

HAINEEKEN

New member
מישהו ראה אתמול תשוקות??

ראיתם איך ג'סיקה צחקה על קיי שהיא שטוחה חחח ואיב בדיוק ההפך מממה שהיא עכשיו- כל הזמן צוחקת,שמחה, מלאה חיים

Bow Wow2004

New member
כן, אווץ'

נקרעתי מצחוק בקטע הזה, אין אין על ג'סיקה - מלכה!! חחחחח... קיי מתעמלת כדי להגדיל את החזה שלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח......... ענק!!!

I n n u e n d o

New member
אההההההה

התעוררתי בסוף הפרק הרביעי אבל הקלטתי אז ראיתי אחר כך 2 פרקים את הראשון ואת ה2 אנטוניו זה הבן של פילר ומרטין פיצג'רלד שנעדר מאז שמרטין נעדר.

I n n u e n d o

New member
אה תגידו

באיזה פרק צ'ריטי וצ'אד מצטרפים

python 4

New member
צ'ריטי מצטרפת ביום השני

היא תבוא עם אמא שלה המעצבנת לקרנבל. אוי, תצטרכו לסבול את אמא שלה, הדמות הראשונה שמתה בתשוקות וטוב שכך. אלוהים איזו מפגרת! אוי ותגידו לי מתי יהיה את הקטע הזה עם הפרצוף של טאבי במחשב של פיית כשהיא אומרת: "איים גונה גט יור דוטר!" נדמה לי זה הפלאשבק הלעוס ביותר בתולדות הסדרה.

python 4

New member
סבלנות, דורינוש!

אני יודע שאת כבר מתה לראות את אהובתך.. תראי אותה בפרקים של היום, מה יש? נדמה לי שהיא מופיעה לראשונה עם אמא שלה בבית, כשהיא מנסה לשכנע אותה ללכת לקרנבל בהרמוני, שם היא תתקל במיגל וההמשך הוא היסטוריה. או היסטריה, יותר נכון. אאל"ט גם אייבי וג'ולי לא הופיעו בפרקים הראשונים: רק אית'ן וגוון כשהם על חוף הים (עלילת לואיס והמדורה) ואחרי זה בקרנבל שם אית'ן נתקל בתרי (או יותר נכון היא נתקלת בו במגוון אירועים משעשעים), ואייבי מופיעה רק אחר כך עם עלילת סוזאן והיריה בחדר השינה.

I n n u e n d o

New member
סליחה../images/Emo35.gif

אני לא אוהבת את צ'ריטי. וגם לא את קיי. העיניים שלה לא בקו ישר.

shambi

New member
קמתי במיוחד בשביל זה

וראיתי את כל הפרקים! טוב נו אז חזרתי למיטה אחרי הפרק השלישי... טוב נו, הראשון.. או קיי בסדר, אז מיד אחרי הפתיח חזרתי לישון אבל בצדק! הדקות הראשונות הראו בברור שהסדרה הולכת להיות סתם דביקה במיוחד המשפט של לואיס: "כל יום הוא יום יפה בהרמוני".. אפשר לחשוב הוא בארץ הפלאות . . . . . . . . . ואיך שהשתי נשים האלה בפריז תפסו משרידן כאילו היא פרינסס דיאנה... סתם קיטצ'י
אז למה בעצם אני רואה את הסידרה הזאת בכלל??? אה כן.. לואיס.. סאמי.. ואני מחכה כבר ל..
פוקס!

python 4

New member
מה זה שמב, את ברגילה?../images/Emo13.gif

לפחות "כל יום הוא יום יפה בהרמוני" לא חזר על עצמו מאז, שלא כמו "כל תושבי הרמוני יסבלו הלילה" המעודן, או "קללה על כל תושבי הרמוני" הקלאסי והטוב.

shalehet

New member
אני בשוק שנשארתי ערה עד 5....

זה היה כל כך מצחיק לראות את זה מההתחלה... עאלק שרידן החברה הכי טובה של הנסיכה דיאנה... נו.. באמת... ולא הבנתי עדיין את הקטע עם אנטוניו, למה לא מדברים עליו. הרי אמא שמאבדת בן ובעל, יותר הגיוני שתדבר רוב הזמן על הבן, אבל הוא בקושי מוזכר. זה מאוד תמוהה בעיניי. ומה זאת אומרת ששרידן נשואה ללואיס, היא מתחתנת גם עם אנטוניו...? זה גם משהו שאני מנסה להבין.. אז למי שיש הסברים...

shambi

New member
איזה רגילה ואיזה נעליים...

נ פ ק ד ו ת ! ! ! רק ככה הצבא מבין

למעלה