תשוקות..

תשוקות..../images/Emo106.gif

אשמח אם מישהו יעשה אצלי סדר בבלגאן.. אני רואה את הפרקים המשודרים ברצף,בימי שבת מהשעה 2:30 עד חמש וחצי בבוקר,משהו כזה. התאהבתי מצפיה ראשונה..
אני קוראת את מה שאתם כותבים פה ולא מבינה-היכן משודרת הסדרה,מלבד ערוץ 3,יום שבת בלילה? אני לא מוצאת אותה בלוח השידורים,וכאן קראתי שהיא הורדה בחודש מרץ השנה. זה הדבר היחידי שאני רואה בTV. (הכי אני נהנית מצ'ריטי ותרזה.בנות כמה הן כיום?) תודה.

אה,מצאתי.לינדזי/תרזה

נולדה ב78.ויש בה צד יהודי.. Born in California to a family of Jewish, Greek, and Italian descent אך מה לגבי שעות השידור? או שאתם רואים כמוני,את הפרקים (המאד ישנים?) של שבת..

darklighter

New member
מגניב לשמוע שיש לה חלק יהודי../images/Emo190.gif

אני לא אוהבת את הדמות אבל השחקנית טובה (חוץ מקטעים מסויימים שהיא שיחקה מוגזם פעם). לגבי שעות השידור עניתי לך בהודעה השנייה... אני רואה בשבת לפעמים אבל לא עוקבת פרק פרק...בהתחלה עקבתי יותר.... עכשיו כמה שאני מצליחה להחזיק ערה

darklighter

New member
../images/Emo45.gifתשוקות../images/Emo106.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני שמחה שהתאהבת בצפיה ראשונה, גם אני ככה. בעיקר בגלל טאבי וכל העל טבעי והקטעים המוזרים/הזויים/מצחיקים.
מה שקראת לצערי נכון- הסידרה אכן הורדה במרץ 2006 והיא לא משודרת באף תחנה בארץ חוץ מבערוץ 3 בימי שבת בלילה שגם זה יגמר עוד חודשיים בערך כי שודר רק עד פרק 780 (הפסיקו באמצע העלילה הכי מותחת). ניסינו לשלוח אימיילים להוט ולהציף את הפורומים והצ'אטים שלהם ובינתיים זה לא עזר
הפרקים שאנחנו כותבים עליהם הם הפרקים שמשודרים בארה"ב בערוץ NBC (לכן בכותרת אנחנו מסמנים
כי זה אומר שזה פרקים שלא שודרו וזה הורס על מה יהיה בעתיד) וזה איזה 5 שנים קדימה... אנחנו רואים אותם בדרכים לא חוקיות (אלא אם כן מישהו כאן גר בארה"ב
) שאסור לפרסם בפורום. מוזר שאת אוהבת את צ'ריטי ותרזה אני דווקא אהבתי אותן הכי פחות... אני אוהבת את טאבית'ה
לא יודעת בנות כמה הן אני אברר לך אלא אם כן מישהו/י אחר/ת י/תענה.

לאאאאאאאאאאאאא../images/Emo88.gif../images/Emo7.gif

גם את הפרקים של שבת הולכים להוריד? מישהו שם למעלה שונא אותי
זה הדבר היחידי שמעניין בטלויזיה. אוי ואבוי.למה?למה?למה? למי זה מפריע שבשעה כה נידחת משודרת לה..אהבת חיי?
או,אם הבנתי אותך נכונה-הפרקים של שבת יסתיימו באותה נקודה בה הסתיימו הפרקים שראיתם אתם,כן? אין איזו עצומה למניעת הגזירה הזו? *אני נהנית מצ'ריטי הזומבית,
(פחות נהנית ממנה כשהיא דבש וסוכר
). אך כמובן-נהנית מכולם..(מלבד האיחוד בין לואיס ושרידן שלא קורה..רק כמעט.זה כבר מעייף..

darklighter

New member
ככה גם אני הגבתי ששמעתי שהפסיקו../images/Emo10.gif

זו הייתה הסידרה היחידה שהצליחה להרגיע אותי אחרי עבודה או כל דבר אחר ועזרה לי לנקות את הראש... והבנת אותי נכון- הפרקים של שבת יסתיימו באותה נקודה שהפרקים ששודרו אחה"צ הפסיקו
יש עצומה שדורין הקימה וכבר היו עליה כמה מאות חתימות וזה לא עזר...הראינו את זה להוט והם בדעתם
גם אני אהבתי את צ'ריטי כזומבית עד לשלב שהיא כל הזמן רק רצתה להשכיב את מיגל
הקטע עם שואיס בהחלט מעצבן
זה כל כך היה דפוק שהם ס"מ אחד מהשני ולא מזהים/נפגשים איזה טמטום
אהבתי אותם רק בתחילת הסידרה...

מתי משודרת הסדרה בNBC?ימים ושעות..

השחקנים של שבת בלילה
עדיין משחקים שם? אם לא
אז לא מעניין.(מה גם,שקפיצה של 5 שנים..) יש לי תוכנות הורדה,אז אני מבינה שמפרק 780 אני צריכה ל...(?) *הפרק האחרון שישודר בשבת עוד חודשיים יהיה 780,כן?

מירייית

New member
גמני לא מבינה איך אפשר להוריד :(

דרקלייטר,טנקס בכל אופן על זה שהגבת לי במסרים,וכ'ו.... אבל משום מה עדיין לא הצלחתי לראות אפילו פרק אחד
אשמח לתגובות,הסברים במסרים.טנקס!

darklighter

New member
יו וולקאם../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

עשיתי כבר כמירב יכולתי לעזור לך ולא הצלחתי
אני חושבת שצריך להמשיך להתעקש שיחזירו את הסידרה כי למרות שאני רואה בארה"ב עדיין יש לי פער של בסביבות ה-3 וחצי שנים בין פרק 780 לפרקים בארה"ב ממתי שהתחלתי...ויש מלא עלילות שרציתי לראות

darklighter

New member
תשובות../images/Emo190.gif

הסדרה משודרת בNBC בימים ב'-ו' בשעה 14:00 לפי השעון שלהם... אצלנו זה 11-12 בלילה נראה לי... בכל מקרה הפרקים מופצים ברשת בין יום לשלושה ימים אחרי בד"כ... אני לא בטוחה אם זה עוד חודשיים נתתי השערה כי אין לי כוח לעשות חשבון... אבל האחרון הוא 780, שזה בהחלט לא האחרון בסידרה (הסידרה חתומה בארה"ב לעוד 10 שנים)... מקווה שעזרתי לך במשהו...

תודה.האם יצא לך לצפות בפרקים

מ780 ואילך?(הם ניתנים להורדה ב..)? או שנאלצת לדלג על כמה שנים? יש לי הוט,אך לא ראיתי ערוץ כזה.. NBC. וגם אם היה-לא הייתי מעוניינת לדלג על שנים..אני מבינה מכאן שהרבה שחקנים כבר לא קיימים..

darklighter

New member
זה הפרקים ה"קלאסים" ששודר כבר

באמת הבעיה היא שאפשר להשיג רק או ישנים מאוד או חדשים...אבל גם זה התקדמות כי פעם לא היה בכלל תשוקות שם...

הבעיה בקלאסיים

שהם מוציאים אותם פעם בחצי שנה. עכשיו, האחרון שיצא, מלפני 10 ככה נדמה מכיל את פרקים 52-74! פעם הם היו שמים כל שבוע :/

למעלה