תשוקות

תשוקות ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יש לי חבר חייל כבר חצי חודש...אני מאוהבת בו עד כלות הנשימה...וחושקת ב"לבצע את זממי בו" ועד תום... אני משתוקקת שיחזור הבייתה...(זה יקרה רק עוד שבועיים וחצי)...ואין לי איך לתרגם את התשוקה הבלתי מוסברת אליו...מה לעשות!?!?!?!? האם אני מגזימה?!?!?!? התשוקות שלי אליו גובלות באובססיה!!!

nonesense

New member
חחח...טיפשית...

טעית בפורום... אבל אם כבר מדברים אז...צאי מזה...תרגמי את התשוקות שלך למעשיים עצמיים ותשתדלי שהשבועעים האלו יעברו מהר

למה טעית בפורום?

פורום תשוקות לא??? כל כך הרבה תשוקההההההההההה יש לי אליו את מתה!!

moran14h

New member
אויי מסכנה!

הרומני זה העיר בה מתרחשת עלילת "תשוקות" זאת הסידרה שעליה הפורום..

python 4

New member
ברוכה הבאה לפורום תשוקות!

אנא, שתפי אותנו בתשוקות הכי כמוסות שלך! אנחנו כאן מדברים על הכל... (ועל תתני לדיבורים משונים על קיי ושרי וכאלה לקלקל לך את הרושם המוטעה שבפורום הזה מדברים על איזו סדרת טלביזיה ביזארית שאף אחד לא רואה).

shambi

New member
איך ידעתי שזה יקרה!!

זוכרים שאמרתי את זה!! השם מבלבל.... יקירתי - זה פורום על הסדרה "תשוקות" [ערוץ 3] אבל בתפוז יש עוד המון פורומים שמדברים על נושאים כאלה..

shambi

New member
אוף....

מה יהיה הסוף איתך? רק צרות אתה עושה, יא נזק! סתם סתם.. אתה יודע שהכל בידידות!

QsomeoneQ

New member
חחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

צודקת, זה די מטעה... אבל יש לכם שם אחר להציע
נו, מה אתם אומרים
למחוק או לא למחוק את השרשור הזה

shambi

New member
לדעתי אין צורך למחוק

אלא אם כן פייטון יחליט להגיד עוד שטות ואז... זה כבר משהו אחר

backstreet girl

New member
וואי אני לא מאמינה.................

כל הכבוד פייטון....... איזו התקדמות........ מוותר על השטותניקיות שלך לאחרים... מגיע לך צ"לש..........

באיזה פרק זה יקרה?

כמה עוד צריך לחכות. דרך אגב מתה על הסדרה רואה אותה פעמיים ביום. אני חושקת בלואיס. לא תאמינו איזה דברים המוח שלי חושב בכיוון שלו. אם כבר לראות משהו בסדרה אני מחכה שיראו אותו. מכל הבחורים שם הוא נראה הכי גבר.

למעלה