תשחרר אותי

תשחרר אותי

דיברתי היום עם מישהו מהיחידה שלך, כמובן שהשם שלך עלה. הדחף הראשון שלי אחרי השיחה היה להתקשר אליך , לבדוק מה שלומך. הוא לא יודע בדיוק מה קורה איתך אבל אתה במצב לא טוב. מתי היית במצב טוב? נדמה לי שאף פעם. והוא לא רצה לספר, אני לא יכולה לספר לו שמה שקורה לך הוא כן עניני. ישצאנו ביחד, אני יודעת שאתה לא רוצה להפיץ. המספר שלך כבר היה על הצג, ומחקתי אותו בכוח. כמו עשרות SMS שלא נשלחו, נכתבו נמחקו נכתבו שוב, במעגל אין סופי. כמו מיילים שכתבתי, כמו מכתבים. אני רוצה לדעת, מה הייתי בשבילך, האם זה היה אמיתי? או סתם עוד יעד קשה שרצית לכבוש כדי להוכיח שאתה תמיד משיג כל דבר שאתה רוצה? אתה בדיכאון, קשה לך ככה אומרים כולם ואני יודעת שזה נכון. הדיכאון מאפיין אותך. אמרת לי שלהיות איתך זה עוול, אתה לא יודע עד כמה! כמה שתקתי וחכיתי שתצא מתוך עצמך ותראה אותי. שתעיף בי מבט ותזרוק לי איזו מילה. אתה עסוק בדיכאון שלך, חשבת פעם שאולי גם לי קשה? להיות איתך אבל בעצם עם עצמי, לדעת שאתה סובל בלי לדעת למה , בלי שתיתן לי אפילו את הזכות של לעמוד לידך ברגעים הקשים. מידרת אותי ממך , חסמת את כל המעברים שלי אליך. אני עדיין מנסה להמשיך הלאה, להגיד לעצמי "לא רוצה לא צריך" אבל אף פעם לא אמרת לי שאתה לא רוצה, להפך, המוטו הוא "אני רוצה ולא יכול" למה? למה אתה לא יכול? את זה אתה לא מספר לי. אני מחפשת מי יכול להגיד לי בשעה כזאת של הלילה "אל תתקשרי" הרי כבר אמרתי את כל מה שיכולתי להגיד לך ונתתי לזה כל כך הרבה הזדמנויות. אני כותבת לך כאן בתקווה שלא יבוא לי שוב הדחף לכתוב לך או להתקשר. השארת אותי עם כל כך הרבה סימני שאלה. לפעמים הם נשכחים בהמולת היום או שנדמה לי שוויתרתי על התשובות , אבל אם לא תיתן לי תשובות אמיתיות אני לא אוכל להשתחרר

ילדה...אני מכירה את זה מקרוב...

מקרוב מאוד...למעשה...אני גם כזאת...כשרע לי אני לא מסוגלת לשתף מישהו אחר במה שעובר עליי...אפילו לא את האדם היקר לי ביותר...שילמתי על זה מחיר כבד כבר בעבר, וכיום אני מנסה לעבוד על עצמי וללמוד .. אבל רק שתדעי, אני לא יודעת בדיוק אם זה אותו מצב, אבל אני כן יודעת לגבבי עצמי, שזה שאני לא מספרת זה לא אומר שאני אוהבת פחות, או שאני לא בוטחת ולא סומכת, זה רק מאיזשהו חוסר ביטחון, חוסר רצון להכביד על האהוב, ואני כבר יודעת כיום שלפעמים היסתגרות הזאת מכבידה יותר מכל הדברים שיכולתי להגיד וניסיתי לחסוך...אבל רק שתדעי שאני דיי בטוחה שככה גם במקרה שלך, הוא לא אוהב אותך פחות כשרע לו, ולא רוצה להסתיר ממך דברים, ואת, אם את אוהבת, תתאזרי בסבלנות, תגידי לו לאט והמון פעמים שאת שם בשבילו, גם כשטוב וגם כשרע, ותקווי שהוא ילמד... ואני אקווה גם בשבילך ובשבילו ! שאהבה תנצח

הלוואי

שזה היה אפשרי . אני בכלל לא מבינה איך אפשר להסתגר ככה ולמה עושים את זה. מקווה שאת תפסיקי ותתחילי לשתף אנשים, מקווה שהוא יתחיל . אומנם הוא לא מספר לי כלום אבל אני יודעת שהוא מתפרק, למרות שלא ברור לי למה בכל אופן המון תודה

ר22

New member
אין דרך אחרת

צריך להמשיך הלאה יבוא מישהו אחר אם הוא היה רוצה אותך לידו הוא היה דואג שתהי שם

למעלה