תשכחו מכל מה שאמרתי על וולנטיין

Lesbia

New member
תשכחו מכל מה שאמרתי על וולנטיין

ועל גברים אני פשוט שונאת את החג והכי אני שונאת זה את הילדים הקטנים שאני יוצאת איתם........ כן אני ממורמרת המון............. כל הגברים להתפקד לשירשור הזה ולענות על השאלה הזאת.... מה לכל הרוחות גורם לכם לומר למישהי אני לא מוכן למערכת יחסים קשה לי בתוך מסגרת ואחרי חודש לספר לה בוולנטיין יש לציין שאתם בעצם יוצאים כבר חודש עם מישהי אחרת? למה גברים עושים את זה? אוףףף שונאת חגים (במיוחד טיפשיים כאלה)

אהממ, אהמממ

הכללות

GraspOfAir

New member
חחחחחחחח...../images/Emo6.gif

אותך למורה, את הירבצת קודם. נראה לי שיש כאן אפליה לרעת המין שלנו.
אויר לנשימה

לאלאלא,

התכוונתי ששניהם מעלים הכללות. סליחה. [כמובן, זה לא סותר את זה שאני תמיד מפלה גברים..
]

אורזמן

New member
../images/Emo24.gifלממורמרת

שונאת ילדים ? אל תצאי איתם, תמצאי מישהו שנחמד לך ותהני... . לא להתחייב למערכת יחסים ולומר שיש שיוצאים עם מישהי זו כנראה דרך מוצלחת(ולא אמיתית)לפרק מערכת יחסים . למה גברים עושים את זה ?... כנראה שהם עדיין ילדים חגים הם חגים, לפעמים שמחים ולפעמים לא, הכל תלוי במצב הרוח אור

מה גורם להם להגיד את זה?

הפחד מלומר את האמת , שהיא אני רוצה להיפרד לא מתאים לי קשר איתך נקודה. וגם המון נשים מן הסתם משתמשות בתירוץ הזה...

מוותק

New member
עדיף לשמוע את האמת

גם אם זה באותו רגע שהוא החליט והאמת, גם חודש אחרי כמו במה שתארת כאן. זה היה נותן לי תחושה שיש בו לפחות כבוד אלי אם הוא אמר לי את הדברים.

נוקס

New member
תאריכים זה לא דבר משמעותי בשבילנו

העיקר, את לא חיה באשליות יותר...

למעלה