תשכחו ממה שאמרתי על סטרייקפורס

depresia

New member
תשכחו ממה שאמרתי על סטרייקפורס

לפני כמה זמן התבכיינתי פה שאגו טוטאל לא משדרים את סטרייקפורס, מסתבר שעדיף ככה... כמעט ולא ראיתי עד היום קרבות של סטרייקפורס, כך שלא באמת ידעתי מה הרמה בליגה הזאת, עד שהורדתי את הקרב של וורדום אוברים... וורדום שנחשב לאחד הלוחמים הכי טובים של סטרייקפורס, לא יודע להלחם בעמידה, שוכב על הרצפה כל שניה ומתחנן לאוברים שירד לקרקע... וזה היה המיין איבנט, ולא מדובר בקרב מלפני עשר או אפילו חמש שנים, אלא קרב מהשנה האחרונה! עכשיו שאני יודע מה רמת הלוחמים של סטרייקפורס, ממש אין לי בעיה עם זה שאגו טוטאל לא משדרים את הארועים של סטרייקפורס. אגב, את הקרב של וורדום אוברים לא ראיתי עד הסוף, הפסקתי באמצע הסיבוב השני מרוב שעמום.

moriarty

New member
זה לא מייצג

רוב הקרבות באירועים הגדולים של סטרייקפורס דווקא טובים, וכל הקרבות בטורניר המשקל הכבד היו טובים, חוץ מהקרב הזה.

drorm5

New member
במקרה נפלת על קרב מעאפן

בכללי יש שם קרבות מדהימים

udi102

New member
שטויות יש שם אחלה לוחמים אחלה אירועים

ואחלה פרשנים ,רק חומוס אחלה הוא לא משהו עדיף אבו רמי או סעיד

depresia

New member
טוב, אני סומך עליכם

אני סומך עליכם שאתם יודעים על מה אתם מדברים. אני בקושי ראיתי קרב וחצי בסטרייקפורס בחיים שלי...אין את זה באגו טוטאל... לא נורא יש טורנט, נוריד מהאינטרנט.

מרקו בי

New member
בכל מקרה הארגון הזה לקראת סגירה

וקורה שיש קרבות מעפנים גם בufc. אפשר לדוגמא לראות (לא מומלץ) את אנדרסון סילבה-דמיאן מאיה. אם כבר ארגון מתחרה לufc אז הייתי שמח אם באגו היו משדרים בלטור או קרבות נוסטלגיים מפרייד.

depresia

New member
רגע רגע רגע

מתי בדיוק סטרייקפורס הולכים להיסגר? ומה הולך להיות עתידם המקצועי של כל לוחמי סטרייקפורס לאחר הסגירה? קצת פרטים משהו? לינק אולי בבקשה? תודה.

מרקו בי

New member
הufc קנו את ארגון סטרייקפורס לפני כחצי שנה

וכמו כל ארגון שהufc רוכשים הם הורגים את הארגון לאט עד שהוא נסגר, אין לכך אישור רשמי אבל נסיון העבר עם ארגון הפרייד ז"ל שנרכש ע"י הufc מלמדים שכך יהיה הדבר כאן. מה שיקרה עם הלוחמים זה אחד משני דברים, הטובים יגעו לufc כמו שכבר התחיל לקרוא (הנדרסון,מייהם,אוברים), הפחות טובים יחפשו את עצמם בחוץ בליגות כמו: בלטור או פרילנסרים בארגונים בחו"ל, יפן/פולין/שבדיה/אנגליה.

depresia

New member
מקווה מאוד ש

מקווה מאוד שאחרי שסטרייקפורס יסגר, אגו טוטאל יתחילו לשדר קרבות עבר של סטרייקפורס, ומי יתן וגם ישדרו קרבות עבר של פרייד, לפחות את הקרבות הגדולים והחשובים ביותר של שתי הליגות האלה. כי ממה שהבנתי, אגו טוטאל לא יכולים לשדר כרגע סטרייקפורס בגלל ההסכם שלהם לשידור היו אף סי וכל מני מניפולציות משפטיות של דיינה ווייט. אבל אולי אחרי שסטרייקפורס יסגר, לדיינה לא יהיה אכפת שישדרו קצת קרבות עבר של סטרייקפורס מעבר לים, במיוחד אם הוא יוכל להרוויח כמה גרושים מזה... כמובן שתמיד אפשר להוריד הכל בטורנט, אבל זה פשוט הרבה פחות נוח והרבה פחות כיף...(שלא לדבר על המקום שזה תופס לך בדיסק הקשיח, כי כמו שאני מכיר את עצמי, יהיה לי קשה מאוד למחוק קרבות איכותיים...)

BeniTaz

New member
אני חושב שה-UFC לא יהרגו את סטרייקפורס

אלא סטרייקפורס יהיה כמו ארגון "ליגה ב" של ה-UFC.. לוחמים צעירים ומבטיחים יתפתחו שם ולוחמים שאיכזבו עם רצף הפסדים או בעלי פוטנציאלים יגיעו לשם עד למקפצה ל-UFC. זה הכי הגיוני נראה לי...

מרקו בי

New member
הכל אפשרי אצל דיינה ושות'

אני רק מקווה שבלטור יתחזקו ויתנו תחרות לufc אחרת נראה יותר קארדים בסגנון 138.

למעלה