תשלום אינטרנט

ALON408

New member
תשלום אינטרנט

אני בבזק בינלאומי שילמתי 99 ועוד 10 שח על המודם תמורת 100 מגה ,כרגע יש הוזלה ל3 חודשים של 59 שח ואחרי 3 חודשים זה עולה ל99
אני לא מבין למה אני צריך לשלם על המודם ולמה אין כיום מהירות 100 ב50 שח

הינה הצעה

תיאור תעריפים
100M ספק ותשתית הטבת 3 חודשים ראשונים חודש 1-3 תשלום בסך 59.9 ש"ח חודש 4-12 תשלום בסך 99.9 ש"ח , מחודש 13 ואילך תשלום בסך 119.9 ש"ח כולל מע"מ לחודש

גלישה ללא הגבלת זמן במהירות של עד 100.00 מס''ש קצב הורדה ו- 3.00 מס''ש קצב העלאה בהיקף העברת נתונים (הורדה והעלאה) של עד 65 ג'יגה בייט (GB) בחודש שירות ("מסגרת החבילה"). מהירות העלאה והורדה מזערית של 0.01 מס"ש.
חודש 1-3 תשלום בסך 59.9 ש"ח חודש 4-12 תשלום בסך 99.9 ש"ח , מחודש 13 ואילך תשלום בסך 119.9 ש"ח כולל מע"מ לחודש
תא דואר אלקטרוני בנפח 100 מגה
בזק בינלאומי אינה אחראית לציוד ו / או לתשתית שאינה מסופקת על ידה
במקרה בו תבקש לסיים התקשרותך עם החברה בתוך 14 יום ממועד מכתבנו זה , או במקרה בו רכשת מהחברה ציוד - בתוך 14 יום ממועד קבלת הציוד, תחויב בתשלום השירותים שצרכת ו/או שלא בוטלו ובגין ציוד שסופק לך ולא הוחזר ועבודות התקנה שבוצעו עבורך בפועל בלבד.
התשלום בגין השירותים ייגבה החל מהחודש העוקב לתקופת השירות.
ההצטרפות לשירות האינטרנט בכפוף לתנאי הסכם ההתקשרות לשירותי אינטרנט של בזק בינלאומי ותקנון החבילה/המבצע . ניתן לעיין בהסכם ההתקשרות באתר החברה בכתובת http://www.bezeqint.net/.
פרטיך כפי שנתקבלו בעת התקשרותך או כתובת הדואר האלקטרוני שלך בבזק בינלאומי ישמשו את החברה ככתובת למשלוח הודעות ועדכונים בקשר עם המנוי שברשותך ולמשלוח חומר פרסומי ו/או שיווקי.
לידיעתך: האינטרנט מכיל תכנים מעניינים, מלמדים ומחנכים, יחד עם זאת חשוב להיות מודעים לקיומן של הסכנות הטמונות לילדים ברשת ולהתגונן בהתאם.
למידע בנושא גלישה בטוחה ניתן להיכנס לאתר הבית http://www.bezeqint.net/ >> "הגלישה הבטוחה ברשת".
בזק בינלאומי מציעה מגוון שירותי סינון מתקדמים ברשת, לרבות שירות סינון בסיסי הניתן ללא עלות.
בזק בינלאומי תהא רשאית, על פי שיקול דעתה הבלעדי, שלא לאפשר לך לעשות שימוש בשירותי הגישה לאינטרנט להעברת נתונים בהיקף העולה מסגרת החבילה. קצב ההעלאה המקסימאלי מותנה בשירות התשתית.

rafid1

Active member
מנהל
גם אני לא מבין למה... צריך לשאול את בזק

מבנה התשלום הוא 20-30 לספקית (בזבל) והשאר לתשתית (בזק).
לא רוצה לשלם כ"כ הרבה? תעבור למתחרים. למשל 018+בזק ב69 (לא כולל מודם, שתוכל לרכוש לבד או לשכור).

למעלה