תשלום בעסקאות פייפל במטבע העסקה המקורי

dani4555

New member
תשלום בעסקאות פייפל במטבע העסקה המקורי

עד לפני כמה חודשים כשקניתי באיביי ושילמתי בפייפל תמיד היתה לי האופציה לבחור לחייב את כרטיס האשראי במטבע המקורי כך שחברת האשראי תבצע את ההמרה (יש לי כרטיס עסקי עם עמלה נמוכה).

לפני מספר חודשים איביי שינו את הממשק בעת התשלום כך שלא ניתן לבחור עוד את האופציה הזאת בכל עסקה. פניתי לפייפל והם אמרו לי שניתן לקבוע את ההגדרה הזאת לכל העסקאות חד פעמית תחת My preapproved payments for goods and services ואז Manage Funding Sources. שיניתי את זה וזה עבד.

לפני מספר ימים למרות ששיניתי את ההגדרה (בדקתי שוב), כל החיובים נעשים בשקלים עם יחסי המרה של פייפל כולל עסקאות לא באיביי. פניתי לפייפל והם לא נתנו לי תשובה ברורה.

האם מישהו נתקל בזה ויודע איך ניתן לשלם במטבע המקורי?

trilliane

Well-known member
מנהל
גם אני שיניתי ולי זה לא עבד (בכלל). אני משלמת בפייפל רק ב-ִ$

(הגדרתי אצלם בשירות הלקוחות את כרטיס האשראי שלי כדולרי) וזה פותר לי את 90% מהבעיות כי בלאו הכי רוב העסקאות שלי הן בדולר אמריקני. פה ושם יש במטבעות אחרים ואז אני משלמת באיביי ישירות בכרטיס אשראי. פחות נוח טכנית (צריך להקליד את מספר הכרטיס...) אבל הגנת הקונה תקפה באותה מידה.
&nbsp
כמו כן רוב המטבעות שאינם דולר אמריקני הם של סינים שמפרסמים בזירות זרות; בשנה האחרונה עברתי להזמין מסין בעיקר דרך עלי אקספרס (ברוב המקרים אני מוצאת שם את אותם מוצרים במחירים טובים יותר) ושם גם ככה משלמים בכ"א (ובדולרים) אז הבעיה לא מתעוררת מלכתחילה...
&nbsp
אני חייבת לציין שכשאיביי שינו את הממשק לפייפל (כבר לפני כשנה, הזמן עובר מהר...) התעצבנתי ואפילו כתבתי להם כמה משובים בנושא (והתקשרתי לפייפל שאמרו שהם לא קשורים ואין להם מה לעשות, אבל הגדרתי את הכרטיס, כאמור). כרגע אני מוצאת את עצמי די אדישה; ככל שהזמן עובר אני מוצאת את עצמי מזמינה פחות ופחות מאיביי. ברוב המקרים אני מוצאת את מה שאני צריכה באתרים אחרים בעסקאות משתלמות יותר.

למעלה