תשלום חובות.......

1נתי 1

New member
תשלום חובות.......

היי לכולם - חזרתי היה כיף (וגיברת מנהלת - אל תכעסי לא כל פעם אפתח שירשור חדש - מבטיחה
) ועכשיו.... ביקשתם.... אז בבקשה......

1נתי 1

New member
ליונה לבנה

ליבי איתך על כל התלאות שעברת בטוחני שהגעת להחלטתך לאחר מחשבה ולאחר שכלו כל הקיצים חבל - אבל לפעמים אין דרך אחרת רק - היי חזקה ותראי - עוד יהיה טוב
ובהצלחה בכל אשר תיפני ואם את צריכה משהו - אני לרשותך מכל הלב

1נתי 1

New member
מזל טוב למורכב

מצטרפת לכל הברכות והאיחולים טמאחלת רק אושר ואושר ןאושר

עלמה 3

New member
WOW נתי , איזה עוגה חבל"ז

משהו השתבש לי עם הקבצים והתמונות....... אבל מזמינה אותך לקפה וינאי ברוכה השבה
עלמה

*יערית

New member
עבור כולנו ב-../images/Emo23.gif

החיים כמשחק/ בריאן דייסון {החיים כמשחק, בו מקפיצים לאוויר 5 כדורים (ג'גלינג)} כדור העבודה
כדור המשפחה
כדור הבריאות|כדור| כדור החברים
וכדור הנפש.
כדור העבודה הוא כדור מגומי. אם אתה מפיל אותו,- הוא יקפוץ חזרה. אך שאר 4 הכדורים עשויים מזכוכית. אם אתה מפיל אחד מהם,- הם יסדקו, יתנפצו, ישברו ויינזקו באופן בלתי הפיך. לכן, אתה צריך לשאוף לאיזון בחייך:
אל תמעיט מערכך ע"י השוואתך לאחרים. השוני הוא זה שהופך כל אחד מאיתנו למיוחד.
אל תקבע את מטרותיך בהתאם למה שאנשים אחרים חושבים כחשוב. רק אתה יודע מה טוב בשבילך.
אל תיקח כמובן מאליו את הדברים החשובים לך. התייחס אליהם כאילו הם חייך, בלעדיהם החיים חסרי ערך.
אל תיתן לחיים לחמוק בין אצבעותיך, כשאתה ממוקד בעבר או בעתיד. חייה כל יום מחדש, כך תוכל לחיות את כל החיים בחייך.
אל תפספס אהבה בחייך בתירוץ שאינך יכול למצוא זמן הדרך המהירה ביותר לקבל אהבה היא לתת אהבה.
אל תוותר כל עוד יש לך משהו לתת. שום דבר לא מסתיים, עד הרגע בו אתה מפסיק לנסות.
אל תחשוש להודות שאתה פחות ממושלם. זהו החוט הרפוי שקושר את כולנו יחד.
אל תחשוש לקחת סכונים. בלקיחת סיכון, ניתן ללמוד כיצד להיות אמיץ.
אל תשכח את הצורך הרגשי החשוב ביותר לאדם ? להרגיע מוערך.
אל תחשוש ללמוד. ידע הוא חסר משקל, אוצר שאתה יכול תמיד לשאת בקלות.
אל תנהג במלים או בזמן בחוסר זהירות. אף אחד מהם לא ניתן לקבל בזרה

1נתי 1

New member
../images/Emo96.gif גם לוינה..........

לקחתי קפה מהבית
והיה נחמד מאד חם והאוסטרים האלו עדיין לא שמעו על מזגנים ראינו את וינה אכלנו שניצל וינאי וכמובן שטרודל אמיתי ושוקולד מוצרט (איך לא ?!) שינוי המטבע ליורו הקפיץ את המחירים באופן רצחני (הייתי בוינה לפני 20 שנה) ראיתי את וינה בעיניים אחרות מעיניי בת 20 ונחתי ניקיתי ראש מילאתי מצבר וצ'יק צאק חזרתי לשיגרה יש ברירה?! האמת - תאוות הנדודים שוטפת שוצפת בתוך דמי - מזל קשת ואם היה באפשרותי הייתי חורשת את כל העולם עם תרמיל אולי בפנסיה .......... ויונה - מה שלומך את? איך המצב רוח?

נתי

אני קצת מקנאה,יש לי פחד גבהים ואני לא מעיזה להתקרב למטוס,המעט שאני נהנת ממנו הוא תמונות ואלבומים שחברים מצלמים כשהם שם . לפעמים יש לי חשק לעשות כאילו רק בכדי לעבור את הדיוטי פריי ,אבל מהר לרדת מהצד השני. תמיד אני שומעת על המחירים בדיוטי ועל הטלויזיות והדי וי די שכולם מעבירים ואני מתפוצצת,אבל למדתי לקנא בשקט,הססססססססס. אני בסדר גמור מתחזקת מרגע לרגע.

yaeli4

New member
נתי, מתגעגעים אלייך

כתבי עוד והעשירי אותנו במילותייך.

למעלה