תשלום לאגודה

orlig1

New member
תשלום לאגודה

כל מי שמעונין יכול להודיע לאוניברסיטה כי הוא לא רוצה לשלם דמי רווחה. דמי רווחה כוללים דמי חבר לאגודה אבל גם עוד כל מיני דברים כמו- שימוש בתחנת אינטרנט (לא נראה לי שזה אומר שאין גישה למידע באינטרנט אבל אולי, יש איזה מחשב באגודה ואולי הכוונה שאי אפשר להשתמש בו...), מענה קולי, וועדת מילואים, ייעוץ ביטוח לאומי ועוד דברים שבד"כ אף אחד לא נעזר בהם. פירוט נמצא בחוברת של ההוראות הרשמה דמי הרווחה הם 233 ש"ח. כל מה שצריך לעשות זה לשלוח פקס למספר5351732-03 ולרשום: אני לא מעונין/ת לשלם דמי רווחה לשנת הלימודים תשס"ה. לציין שם ומספר זהות

chayahd99

New member
../images/Emo51.gif

לא ידעתי שאפשר לשלוח פקס. עד עכשיו בכל שנה חיכיתי בתור לשכר לימוד וחתמתי אצלם על הטופס. חסכת לי תור ארוך והרבה זמן.

adventureboy

New member
אפשר גם בעת ההרשמה

כשהולכים למדור תשלומים אפשר לבקש לחתום על טופס ויתור ואז לא מחוייבים בתשלום. לידע כללי, הצורה שבה זה מתנהל כיום היא לא חוקית. כדי להצטרף לאגודה כלשהי צריך לעשות מכתב בקשה להצטרפות ולא ההפך כמו במקרה שלנו. מעניין מאוד למה האנשים בעלי תפקידי המפתח באגודה כ"כ מתנגדים לשנות את זה...

duli

New member
רגע

ומה קורה עם התשלום? הרי הם מורידים במדור שכ"ל את הסכום לאגודה! אז אני בכ"ז צריכה ללכת אליהם כדי לשנות את הסכום, לא? ובנוגע לאינטרנט- אי אפשר בכלל להיכנס לאינטרנט וגם אין מענה קולי! אם אתם רוצים לדעת כמה קיבלתם בקורס כלשהו, אז תצטרכו ללכת למחלקה ולבדוק. אני ויתרתי בכיף על התענוג כי יש לי רק 2 קורסים בשנה הבאה, אז בשביל מה לשלם עוד 235 ש"ח?

למעלה