תשלום לאונ'

flutter girl

New member
תשלום לאונ'

הגיוני שעוד לא קיבלתי מכתב בנוגע לתשלום לאוניברסיטה (חוץ מהמקדמה)? מישהו כבר קיבל, או, אממ, לא קיבל עדיין?

lia41

New member
דרך אגב, כמה עולה שנה באוניברסיטה

של 40 נק' זכות בשנה של דו-חוגי?

amitk80

New member
זה לא אמור לעלות

8500 שקל שכר בסיסי? משהו כמו 10000 שקל? קשה לי לענות על זה כי אני לא משלם שכר לימוד בגלל שאני נושא תעודת עיוור (זה משולם על ידי האוניברסיטה). אגב שמעתם שלא מכבדים את ההסכם עם סטודנטים שלומדים רפואה? הם היו אמורים לשלם 8500 שקל כמו סטודנטים רגילים אבל גובים מהם כמעט 11 אלף שקל? כנראה שהולכת לפרוץ שביתה חדשה. עמית

סלוניק

New member
קשה לי מאוד להאמין שתפרוץ שביתה באוקטובר.

סטודנטים (ובעיקר חדשים) יתקשו מאוד לעמוד בשביתה בתחילת הלימודים באם האוניברסיטאות יורו למרצים ללמד כרגיל, ובעיקר אחרי הביטחון השפוף שהותירה השביתה הקודמת.

ofir50

New member
זה 210 שקל לנקודה

כפול 40 זה יוצא 8400 בנוסף יש את כל החארטות-אבטחה ספריה ושאר פירות וירקות ככה בסוף זה יוצא 9500

pureK

New member
מה?

יוצא לי כמעט 12 אלף ש"ח שנה ראשונה בדו חוגי... (אומנם לא רחוק מ 9,500 אבל האלפיים + ש"ח האלה יכולים בכייף ללכת לעוד טיול חו"ל).

flutter girl

New member
../images/Emo207.gifבנוגע למלגות - מי שקיבל :)

(מותר לי לנצל"ש את עצמי!) אם אני מקבלת מלגת הצטיינות של 50%, שהתנאי שלה הוא תרומה קהילתית, והתרומה שלי תהיה, נניח - פר"ח, אני מקבלת את שתי המלגות? אם כן, אז יוצא לי לא רק שאני לא צריכה לשלם את השכ"ל, אלא שאפילו המקדמה ששילמתי היא יותר מדי כבר. זה הגיוני? ואם זה באמת ככה - מה, מקבלים החזר? ואם כבר אז כבר, מתי בדיוק מקבלים את המלגה? כי אם כבר שילמתי, אז מה, זה רטרואקטיבי? הסיבה שאני שואלת היא שאם זה באמת ככה (הצטיינות + פר"ח), אין לי שום סיבה לפתוח את הפקדון השנה... תודה מראש!

Alasse

New member
זה אכן הצטיינות + פר"ח

בגלל זה גם אני עושה פר"ח, הבעייה היחידה היא שגם אני לא יודעת בדיוק מתי המלגה נכנסת, הם אומרים שייצרו איתנו קשר בחודש הראשון ללימודים.

סלוניק

New member
ממה שהבנתי כן.

מעניין מה יהיה למי שבוחר בהתנדבות במוסדות של 'היחידה למעורבות חברתית', ששם מובטחות 4 נקודות סמסטריאליות (ולא תשלום) למתנדבים.

למעלה