תשלום לאטסי עבור קידום

AmorArt

New member
תשובה

המוצרים המקודמים עולים בתוצאות החיפוש באטסי נכון?
איך אטסי יכול לדעת אם המוצר הוא שרשרת או ארון? ואם להציג אותו בחיפוש של טבעת או צעצוע לילד? הוא סורק את הכותרת הקטגוריות והטאגים של המוצר ולפי זה מכניס את המודעה במקום הנכון בתוצאת החיפוש...
אם את לא משתמשת במילות חיפוש רלוונטיות למוצר את תעלי כמודעה ממומנת באותם מילים לא רלוונטיות...
אם את משתמשת במילים הנכונות ועובדת נכון עם הכותרות והטאגים את גם ככה אמורה להופיע בחיפושים הרלוונטים בדפים הראשונים. מה שהמודעה נותנת זה להופיע בחיפושים מאוד עמוסים שקשה להיות בהם בדף הראשון בלי לחדש כל הזמן כמו "שרשרת אבני חן". או לחילופין לאפשר לחנות שלך להופיע כמה פעמים באותו עמוד- מה שלא ניתן לעשות באופן רגיל.
אחרי בערך שבוע של פירסום ממומן את יכולה לראות לפי אלו מילות חיפוש המוצרים שלך הוקלקו- ולהחליט האם אלו המילים הרלונטיות שבאמת יביאו קונים. אם לא, את צריכה לשנות כותרות וטאגים...

halelis

New member
איפה אפשר לראות לפי איזו מילת חיפוש?

ועוד שאלה, תגיות וכותרת. קראתי כאן איפשהו שהכרחי שהתגיות יופיעו בכותרת. מה הכוונה?

halelis

New member
תשלום לאטסי עבור קידום

האם זה נכון שרוב רובם של המוכרים משלמים לאטסי עבור קידום?

AmorArt

New member
תשובה

כדי למצא מילות חיפוש של המודעות הממומנות
your shop
Promote
Advertising dashboard
Promoted Listings
Manage
ואז מתחת לכל פריט יש לינק ל "searched terms"- במידה ונכנסו אילו ממילות חיפוש
&nbsp
לגבי השאלה השנייה- כשיש לך צמד מילות חיפוש שאת רוצה להופיע בהם בעמודים הראשונים צריך שהצמד יופיע גם בכותרת וגם בתגיות- ביחוד אם זה מילות חיפוש פופולריות.

AmorArt

New member
לא היתי אומרת שזה רוב המוכרים

מאוד תלוי מה המוצר והקפי המכירה,
יש חנויות שמוכרות יפה גם בלי קידום ויש חנויות שגם קידום לא עוזר להם.
צריך לשים לב שמילות החיפוש שעליהם עובד הקידום מבוססות על התגיות והכותרת ולכן מי שלא עושה זאת נכון לא יצליח גם בקידום.
אני קידמתי חודש בעבר, לא יצא מזה כלום.
עכשיו יש לי מוצרים חדשים אז חשבתי לתת לזה שוב סיכוי כולל קידום בגוגל. בינתיים שבועיים לא הגיע כלום דרך זה אבל נראה לי שאני ישאר עוד חודש ככה כדי ממש להרגיש שנתתי לזה סיכוי...

halelis

New member
תודה לך

אחרי שהתבשלתי קצת בעניין, החלטתי שאטסי יהיה עבורי אתר מכירות ללקוחות שקונים אצלי במדרחוב. זה דורש התנהלות אחרת. למשל מחירים שיהיו פחות או יותר זהים. ואני מאמינה שעוד כמה דברים שאצטרך לחשוב עליהם.
זה נוח לי, כי אז לא אצטרך להשקיע זמן בקידום.
אם יש לכם מה להוסיף בעניין אשמח לשמוע.

למעלה