"תשלום לבלוגרים" - שאלה מתוך סקרנות

xcalibur

New member
"תשלום לבלוגרים" - שאלה מתוך סקרנות

האם מישהו באמת קיבל צ'ק עם שמו מתפוז עד כה? לפני 3 חודשים נרשמתי לשירות הזה והספקתי בינתיים לצבור חצי מסכום הפדיון...אבל הוא לא ממש נראה באופק. זה אפשרי? מישהו הגיע לשם?

פנומן 72

New member
אני אגיד לך את הדוקטרינה שלי

אני לא מסתכל כמה כסף צברתי, זה לא מעניין אותי, זה לא מטריד אותי. מלכתחילה אני לא כותב בתפוז בשביל הג'ובות. זה גם לא סכום שאמור לשנות מיקרון מחיי ולכן הוא אינו נמצא במחשבה שלי. עם זאת, אם אקבל במקרה יום בהיר אחד צ'ק על שמי בסך 80 ש"ח, אני אשמח, ואזמין את חברתי לפיצה משפחתית עם שתי תוספות ושתיה - וחסל.

xcalibur

New member
הייתי בטוח שאנחנו מכירים יותר טוב מזה :)

אני עושה ה-מ-ו-ן דברים בשביל כסף אבל כתיבה? זו הנישה הקטנה שלי. הצ'ק הזה מתפוז יכול להוות רק דרך לצ'אפר את הקוראים הקבועים.

wranger

New member
כתוב הרבה, כתוב מעניין*, ותגיע

*מעניין = כמה שיותר אנשים, לא רק קומץ. למשל צהוב, למשל אקטואליה, למשל מתכונים.

אתה באמת ממליץ לכתוב צהוב? ../images/Emo12.gif

טוב, נו, אם כסף זו המטרה... (למרות שאני די בטוחה שאף בלוגר לא נעשה מיליונר עדיין מתפוז
)

wranger

New member
צהוב זה לא הטעם שלי ולא של הרבה אחרים

אבל זה כן מעניין הרבה גולשים. אז כן, צהוב עובד.

motior

Member
כן

זה לא הרבה כסף (במקרה שלי) אבל זה הדבר הכי דומה ל"שכר סופרים" שקיבלתי אי פעם

40 ש"ח ב-3 חודשים?

זה מצב טוב יחסית
אני נרשמתי לפני כ-5 חודשים (מעט יותר) וצברתי עד עכשיו כ-52 ש"ח. כלומר בערך 10 ש"ח בחודש. ואני מעדכנת את הבלוג כמעט כל יום. אז זה לא הרבה וזה גם לא ממש כסף, אבל כפי שאמרו פה זה יהיה נחמד לקבל איזה צ'ק של 80 ש"ח פעם ב-8 חודשים (במקרה שלי, אם אמשיך לעדכן את הבלוג באותה תדירות) ובכל אופן אני לא כותבת בשביל הכסף, אם הכסף הייתה המטרה באמת הייתי עושה את זה בדרכים אחרות. אני פשוט כותבת, אני יודעת שיש מי שקורא אותי, יש לי כמה וכמה מנויים, אני מקבלת מספיק פידבק על הכתיבה שלי וזה מספיק לי.

xcalibur

New member
זה הרוב תודות לראשי

ה-80 שקל האלה פעם בחצי שנה לא בדיוק יקרבו אותי לקראת היאכטה החלומית הזו את יודעת...;) כשהצ'ק המיוחל יגיע אני מתכוון לעשות איתו כול דבר חוץ מלהוסיף לעובר ושב. בזכות העם הרווחתי אותו ואליו הוא גם ישוב.

פנומן 72

New member
עכשיו גם שמתי לב שמעולם לא נרשמתי לזה...

ואני לתומי חשבתי שזה אוטומטי....

goldy

New member
כן: התשלום אכן מתרחק כל הזמן

בפעם הראשונה קיבלתי אותו אחרי חצי שנה. אח"כ לאחר שנה. את הצ'ק האחרון קיבלתי אחרי שנה וחצי. אני מניח שאגיע לצ'ק הבא לא לפני 1/1/2012 .

פנומן 72

New member
רצוי שלא לפני. כי ב-21.12.2012 כבר לא תקבל

וגם אם כן הוא כבר יהיה חסר ערך ...

baronm10

New member
קשה לי להאמין שיש למישהו כאן

כוונה להתפרנס מרשומות , רובנו כותבים כאן מצרכים אחרים לגמרי אבל בהחלט אפשר להגיע לסכומים יפים וגם נכבדים ואצלי הוא תמיד מוקדש מראש לדברים טובים וכמו שמישהו כתב מעלי , מעין שכר סופרים שנותן הרגשה טובה מה שכן....מעולם לא הבנתי את חוסר הפרופורציה בין מספר הכניסות אלי לעומת התשלום

xcalibur

New member
לא הייתי כול כך מתפרע...

"סכומים נכבדים" אם תפרע את הצ'ק בעוד 20 שנה. והדיספרופורציה הזאת כתובה באותיות קטנות. אתה לא מקבל תשלום על כול כניסה וכניסה. אלו חייבות להיות כניסות אינדבידואליות.

למעלה