תשלום לטיפת חלב

הילית111

New member
תשלום לטיפת חלב

תשלום לטיפת חלב היי לכל האבותן הגוזל שלי בן שבוע היום הייתי בביקור הראשון בטיפת החלב אני בקופח כללית הכל חדש ומלחיץ האחות המקסימה (טיפת חלב שועלי אגב) אמרה לי שיש אפשרות לשלם את אגרת טיפת החלב 178 שח לשנה אחת כך מדי שנה או לשלם מראש על 5 שנים (זה 5*178 שח ) זה לא יוצא יותר זול אם משלמים מראש אבל היתרון לדבריה או שלילד השני (אם יהיה לי בחמש שנים הקרובות) אני לא אצטרך לשלם שוב אני מתלבטת כי אני בדירה שכורה ולא בטוחה איפה אני אהיה בחמש שנים הבאות ובכלל אשמח לדעת האם שווה לשלם את החמש שנים מראש המון תודה מראש לכל העוזרות והעוזרים-אשמח לשמוע מנסיונכן מהאימא הטרייה מאוד

limorune

New member
לי לא אמרו את זה

את עיניין הילד הבא, אבל גם אם תשלמי לחמש שנים ( מה שעשינו והתחרטנו כי זה אפילו לא יורד בתשלומים ויכלנו להסתפק בתשלום עבור שנה), כל עוד לא החלפת קופת חולים את תמידי כולה לעבור למרפאה הקרובה לאזור מגורייך. מזל טוב !

hirshfe

New member
אניא לא שלמתי

רק הפעם האחרונה ביקשו מאיתנו לשלם ונתנו בלי תאריך טופס תשלום את יכולה לברר, מה ייקרה אם תעברי דירה בחמש שנים, את התשלום ייתפוס תשאלי בטיפת חלב

חנול

New member
בשביל מה לשלם מראש?

אני לא רואה שם שום הנחה, אז למה לך מראש לשלם ל-5 שנים? מי אמר שבכלל תשתמשי בשירותיהם ב-5 שנים הבאות? ישנם הרבה הורים שמגיעים בשנה הראשונה הרבה לטיפת חלב ואח"כ מפסיקים- אז למה לשלם מראש? הטיעון שלה לא ברור לי לגבי הילד השני..או שיש תשלום פר שנה או שיש תשלום פר ילד. אם התשלום הוא פר שנה ובהנחה שתעשי מרווחים שקטנים מ-5 שנים אני לא מבינה את הגליק הגדול.. אנחנו שילמנו 178 ש"ח בתחילת השנה ונגמר. אם נמשיך עוד שנה נשלם עבור השנה הבאה. יש דברים שצריך לא לעשות מהם עניין. תשלמי פעם אחת ותסגרי עניין. ה-178 ש"ח שאולי תחסכי הרי ייצא בכל מיני צורות שאת עוד לא מדמיינת ממילא..

akavishon

New member
לא רק שאין הנחה,

מה יקרה עם יחליטו לסגור את טיפת חלב (כפי שכמעט עשו לאחרונה) ? את חושבת שתקבלי זיכוי ???!!!

למעלה