תשלום למס הכנסה

editortores

New member
תשלום למס הכנסה

שלום
פתחתי לאחרונה עוסק פטור
הלכתי למס הכנסה ונרשמתי שם, שאלתי את הפקידה כמה מס הכנסה אני צריך לשלם ולפי מה זה הולך, היא לא ידעה לענות לי.
אז אני מעביר את השאלה אליכם..
אני יודע שזה תשלום שנתי בסוף השנה, אבל לפי מה מחשבים את זה?

תודה רבה.

מחשבים לפי ההכנסות

יהיו הכנסות תשלם מס . אין הכנסות לא תשלם
חשבוב לך כמה תשלם ?
או חשוב כמה תרויח יותר חשוב אני חושב

editortores

New member
אחוזים

השאלה היא לא כמה אני ארוויח. ברור מאליו שזה חשוב. השאלה ששאלתי היא כמה ממה שאני ארוויח מס הכנסה יקחו באחוזים

aviMalool

New member
נדמה לי שמדורג. נסה עם החוברת השנתית

נדמה לי שהמס מדורג. עד הכנסה מסוימת, אחוז מסוים. בין הכנסה זו לבאה אחריה, אחוז אחר. וכך הלאה. בעסקים מורכבים זה כבר מסתבך, כי יש הוצאות שניתן לרשום לפי סעיפים כאלו או אחרים. האם אתה שם?
נדמה לי שתוכל לראות מספרים יותר מפורשים גם בחוברת "דע את זכויותיך", או שם דומה, שמס הכנסה מפרסם מדי שנה. חוברת די עבה, שניתן להוריד מהאינטרנט. לא ממש ברורה. אולי בגלל שמיסוי הוא נושא מורכב.

זה מה שמעהיין אותך המס

במקום שתתחיל לעשות כסף? בימקום שתיתעניין איך להיתפרנס . אתה מקשקש במיסים . אתה הייתה במס הכנסה כמו שאני הייתי אצל מלכת אנגליה

editortores

New member
וואלה

טיפשי בכלל להגיב אבל יאללה..
נראה לי שאתה צריך לדעת קצת את החוקים במקום שמס הכנסה יבואו לך משום מקום עם חוב שלא התכוננת אליו ואם אתה רוצה לעבוד באופן חוקי, אז כדאי להתעניין גם בחוק במקביל למציאת עבודות (שכבר יש לי תודה לאל)

אבל סך הכל נראה לי שקצת משעמם לך..

תמשיך ליכתוב שטיות . בקשקשת

אגב יש לי תיק מישנת 1968 כן 68 . ומנהל את ספרים לבד כול השנים . כולל דוחות והצהרת הון .
אז אני מבין מעט יותר מימך מה זה מס הכנסה
ועייצה . לך דחק עם בנות תהנה יותר . מאשר ליכתוב שטיות .

einatgross1

New member
אף אחד לא כותב שטויות

כל אחד כותב מנקודת ראותו. גם אם זאת לא נקודת ראותך, ממש אין מקום להיכנס להכפשות אישיות. אהיה קשה על הבעיה ורך עם האנשים.
שבת שלום קרמר.
בהרבה אהבה,

einatgross1

New member
בהחלט נכון לבדוק את חוקי המיסוי

מומלץ גם להתייעץ באופן תמידי עם רואי/ות חשבון ויועצי/ות מס.
החוקים רבים, מורכבים ומשתנים לעיתים תכופות.

איזה חוקים ליבדוק?

רושמים כול תקבול . בסוף השנה שולחים דו"ח שנתי ,ומחשב של מס הכנסה מחשב את המס וזהוא
במיילה לא ניתן לשנות את החוקים והתקנות . אז מה צריך לעיין בהם?

עלה13

New member
הגולש רשם שהוא רק פתח...

בשנה הראשונה אם איני טועה יש מקדמות וגם הם הם גבוהות ומוחזרות, הדבר החשוב עבורו היא הכנסה, גם בשביל להתייעץ עם רואי/ת חשבון זה עולה כסף, לא חסר מקרים שאנשים נאלצו לסגור עסק שרק הקימו בשל המקדמות, מס הכנסה לא נותן מידע, הפקידים בקבלה פשוט נותנים טופס ושולחים למס ערך מוסך, אדם שפותח/ת עסק חדש המינימום הוא לקבל יעוץ אמיתי ראשוני שמסביר מה החוק מבקש ממנו ומה גובה המקדמה לפי הצהרה הכנסה ועיסוק וזה לא המצב כשאתה ניגש לדלפק, אני נמצא במצב דומה, מעוניין לפתוח עוסק פטור, אני עובד שליש משרה ולא ברור לי מה תהיה גובה ההכנסה ואם היא תהיה קבועה, המקדמות ולא רק המקדמות גם ביטוח לאומי ומס בריאות שהם אינם תלויים בהכנסה גבוהים ומחויבים, הם עוצרות אותי בשלב זה לפתוח,

einatgross1

New member
מה ההכנסה הצפויה מהעסק שלך?

בדרך כלל, יש פרופורציה הגיונית בין המיסים והביטוח הלאומי לגובה ההכנסות.
לא נראה לי שכדאי לא לפתוח עסק בגלל מיסים...
זה כמעט כמו להגיד, שלא כדאי לעבוד בגלל המיסים....

עלה13

New member
נכון לעכשיו...

הצפי בשלושה ארבעה חודשים ראשונים עד אלף לחודש, זה בהחלט יכול להשתנות משמעותית וגם לרדת, אני בשלבי בניה, אני אמן, אוצר ומפיק בתחילת דרכו ומידי פעם יש הצעות לבצע סיורים בפרויקט שיזמתי, מטריד אותי עניין המיקדמות שעדיין איני מבין אך הם עובדים, מה הסכום שאדרש לשלם עבור ביטוח לאומי ומס בריאות, האם גם משליש רבע וגם מעוסק פטור בנפרד ומנסה לבדוק צפי הכנסות, מבחינתי אם אבטיח התחלה של שלוש תלפים בחודש, אעשה זאת ואף אשלם עד 150 לחודש לרואי חשבון, משום שהכנסות של ממוצע של חמש תלפים שקלים מפרויקטים לא אראה בחצי שנה הקרובה.

einatgross1

New member
כדאי להתחיל

במידה ואתה עוסק מורשה אפילו תקבל החזרים מהמדינה, במקרה בו הוצאותיך גדולים מהכנסותיך.
רואה חשבון בסכום שאתה מציין-פנה אלי בפרטי ואשמח לתת לך מספר טלפון.
בהצלחה,

עלה13

New member
תודה רבה...

במידה ואחליט אתחיל בתור עוסק פטור, בתקופה זו אני בודק את האופציות, אפשר לשלוח את מס' הטל' בהודעה ואפנה כשתיפול החלטה.

dsa100

New member
אתה עוסק פטור, תגיש את הדו"ח השנתי

ולפי זה.

למעלה