Fellowship
New member
תשלום מיסים לשנת 2017
בנוגע לתשלום מס בישראל, יש לנו בישראל רואה חשבון שיטפל בהגשת הדו"ח השנתי לשנת 2017, הוא גם מכיר את נושא אמנת המס,
הוצאות מוכרות שיש לנו כאן שניתן לתבוע וכו'.
בנוגע לתשלום המס בארה"ב, מכיוון שרק ה J1 עובד ולאור דיונים שהיו כאן בעבר,
להבנתי זה אמור להיות פשוט ולכן אנסה לטפל בעצמי (מה גם שיש ל J1 פטור ממיסים פדראלים לשנתיים).
בינתיים שילמנו דרך הערכת מס רבעונית למדינת מרילנד ומחוז מונטגומרי,
כעת ביצעתי את התשלום האחרון לשנת 2017.
1. מה אמור לקרות כעת? התשלום למדינה ולמחוז הוא הערכה,
האם אני אמור לקבל מהם "שומה סופית" ובה סכום לתשלום/זיכוי לאחר חישוב סופי שהם(?) יבצעו? האם אני אמור להגיש דו"ח שנתי מסכם ל State?
2. אנו אמורים לקבל מה NIH רישיון (ב 10$) לתוכנת המס Springax ובעזרתה נדווח ל IRS.
קראתי שבדומה לישראל, את הדו"ח ניתן להגיע (לא כולל ארכה) עד אמצע אפריל,
אבל מכיוון שהמצב כאן מאוד פשוט מבחינה פיננסית, האם יש בכלל אישורים שצריך לחכות להם לפני הגשת הדו"ח?
(מהבנק? חברות האשראי? מהמעסיק?)
בנוגע לתשלום מס בישראל, יש לנו בישראל רואה חשבון שיטפל בהגשת הדו"ח השנתי לשנת 2017, הוא גם מכיר את נושא אמנת המס,
הוצאות מוכרות שיש לנו כאן שניתן לתבוע וכו'.
בנוגע לתשלום המס בארה"ב, מכיוון שרק ה J1 עובד ולאור דיונים שהיו כאן בעבר,
להבנתי זה אמור להיות פשוט ולכן אנסה לטפל בעצמי (מה גם שיש ל J1 פטור ממיסים פדראלים לשנתיים).
בינתיים שילמנו דרך הערכת מס רבעונית למדינת מרילנד ומחוז מונטגומרי,
כעת ביצעתי את התשלום האחרון לשנת 2017.
1. מה אמור לקרות כעת? התשלום למדינה ולמחוז הוא הערכה,
האם אני אמור לקבל מהם "שומה סופית" ובה סכום לתשלום/זיכוי לאחר חישוב סופי שהם(?) יבצעו? האם אני אמור להגיש דו"ח שנתי מסכם ל State?
2. אנו אמורים לקבל מה NIH רישיון (ב 10$) לתוכנת המס Springax ובעזרתה נדווח ל IRS.
קראתי שבדומה לישראל, את הדו"ח ניתן להגיע (לא כולל ארכה) עד אמצע אפריל,
אבל מכיוון שהמצב כאן מאוד פשוט מבחינה פיננסית, האם יש בכלל אישורים שצריך לחכות להם לפני הגשת הדו"ח?
(מהבנק? חברות האשראי? מהמעסיק?)
![](http://timg.co.il/f/Emo51.gif)