תשלום נכות, סוף ינואר 2022 :

Purple Mushroom

New member
ושוב, כמו כל שנה. נכנס לאתר, לדף, ואין עדיין תאריך של סוף ינואר, מתחילת שנה, תחילת ינואר 2022 הפעם.
ה 28 לחודש יוצא יום שישי.
מישהו יכול להגיד לי מתי נראה את היום בלוח השנה של חודש ינואר?
מקווה שאני מובן, אני אחרי לילה לבן. לילה טוב, יום טוב.

אורנה01

Active member
מנהל
ושוב, כמו כל שנה. נכנס לאתר, לדף, ואין עדיין תאריך של סוף ינואר, מתחילת שנה, תחילת ינואר 2022 הפעם.
שלום לך,
השאלה לא ברורה דיה. התשלומים של 28.2.2022 שולמו ב-2812.2021
בברכה.

Purple Mushroom

New member
אני גם לא הבנתי. אבל הבנתי שהתשלום בינואר, יהיה ב 28/01/2022 . התשלום של ה 28/02/2022 עוד רחוק. ואת התשלום של סוף דצמבר כבר שולם.
אני שוב עייף, ואולי שוב לא אהיה מובן. לילה טוב.

איתן500

New member
מה לא ברור הקצבה תכנס בוודאות ב 27.1.22.כנס לאתר ביטוח לאומי ביוזר שלך ותראה שרשום שם בצורה מאוד ברורה שקצבאות ארוכות טווח כמו ניידות נכות זיקנה ועוד ישולמו החודש בתאריך 27. לינואר 2022.

אורנה01

Active member
מנהל
מה לא ברור הקצבה תכנס בוודאות ב 27.1.22.כנס לאתר ביטוח לאומי ביוזר שלך ותראה שרשום שם בצורה מאוד ברורה שקצבאות ארוכות טווח כמו ניידות נכות זיקנה ועוד ישולמו החודש בתאריך 27. לינואר 2022.
שוב שלום לך,
ראה בקישור, שהעברתי?
התשלום והקדימו ליום ח י ה' 27.1.2022
בברכה.

ויוי 25

Well-known member
האם זה נכון שאדם נכה המוכר בנכותו בביטוח לאומי ,ושהתברר לאחרונה שהוא חולה בסוכרת מאוד קשה,
האם הוא לא יוכל לקבל תוספת קיצבה בעבור מחלת הסוכרת,, אך ורק מכיוון שהוא בגיל 60 ?

Purple Mushroom

New member
האם זה נכון שאדם נכה המוכר בנכותו בביטוח לאומי ,ושהתברר לאחרונה שהוא חולה בסוכרת מאוד קשה,
האם הוא לא יוכל לקבל תוספת קיצבה בעבור מחלת הסוכרת,, אך ורק מכיוון שהוא בגיל 60 ?
זה לא קשור לנושא שהעלתי. ויוי, נסי לכתוב זאת בהודעה חדשה, עם נושא חדש בבקשה. לילה טוב.

למעלה