תשלום עבור המשאבה

ש ל י 3

New member
תשלום עבור המשאבה

שלום,
האם את בטוחה כי אין צורך בתשלום חודשי עבור המשאבה?
אני כבר 3 חודשים שואבת עם הספקטרה כי אכן לא מצאתי את הלקטינה בשום מקום מלבד בהשכרה די יקרה וזה כבד עלי.. בעלי אתמול נסע לקחת מליונס הוד השרון, ושם קיבל את טופס ההסכם בו רשום כי יש פקדון של 300 שח ותשלום חודשי של 100 שח שיקוזז מהפקדון הזה..:(
יכול להיות ששינו את ההסכם והתחילו לגבות תשלום כבר החל מהחודש הראשון?:(
תודה רבה על כל המידע- אכן המידע הזה חסר ברשת- כאמור אני כבר לפני כ3 חודשים חיפשתי לקטינה ולא מצאתי.. (וגמני התקשרתי לכמעט כל סניף של יד שרה שסביר להגיע אליו..:))

השכרה והשאלה של משאבות

הי
ביד שרה לא מבקשים תשלום מדובר בהשאלה.
ייתכן שבליונס יש נוהל אחר
ידוע לי שגם יש ארגונים שמבחקשים תשלום סמלי על השאלה, למשל גמחים שמשאילים אמדה.
יש חברות להשכרה כמו בייבירותם ומדלה- שם זה בתשלום מלא וגבוה יחסית.

כל הכבוד שהסתדרת עם ספקטרה, לקטינה תעשה את ההבדל.

בליונס מבקשים כסף על ההשכרה,

לכן ברגע שמצאתי ביד שרה , החזרתי את המשאבה לליונס. הם מגדירים את זה כתרומה (זו זכותם, וכל הכבוד להם על העשיה).
שלחתי את בעלי להחזיר לליונס ונתתי תרומה מינימלית של 50 ₪. (המשאבה הייתה אצלי בסביבות חודש-חודשיים)

ש ל י 3

New member
לקטינה

היי,
במה הלקטינה אמורה להיות יותר טובה מהספקטרה? מבחינת כמות החלב? עידוד יצירת חלב? נוחות שימוש?
אני כשבוע וחצי עם הלקטינה, לא ממש רואה הבדל בין השתיים..
תודה,
שלי.

הבדלים בין משאבות

עקרונית המנוע של הלקטינה הרבה יותר חזק מהמנוע של הספקטרה, וגם מבחינת יכולת שאיבה.
הספקטרה פחות יעילה בשאיבה דו צדדית, המנוע עובד חלש יתר מהלטינה שהיא סוס עבודה.
זה מאוד אישי, יש נשים ש"מתחברות" למשאבות מסויימות והולך להן טוב איתן, לכן זה לא חד משמעי תמיד וגם
מאוד תלוי לאיזו מטרה את שואבת וכמה פעמים ביום.

שאיבה מזדמנת, שאיבה לצורך תגבור חלב וכו'.
מחקרים הראו ששאיבה דו צדדית עוזרת בהעלאת רמות של הורמון הפרולקטין.
ולכן אמהות לפגים ולתאומים שואבות דו צדדי ברוב הפעמים.
גם נשים שזקוקות להגברה של הכמויות.
בלי קשר לסוג המשאבה - להגברה יש צורך בשאיבות תכופות.

את שואבת עם לקטינה ושאבת בעבר עם ספקטרה?

ש ל י 3

New member
תגבור חלב

אז זהו.. שאני בכלל הגעתי לפורום הזה מחיפוש בגוגל אחר משאבה של לקטינה.. ואני לא אמא לתאומים או שלישיות אלא תינוק אחד קטן שמסרב לינוק מאז שנולד ועכשיו כבר בן שלושה חודשים ומימיו לא קיבל תמ"ל, אלא שהוא גדל ויחד איתו גם הכמויות שצורך בכל ארוחה והגוף שלי לא יודע את זה ואני לא יודעת איך ללמד אותו את זה..:(
אני שואבת כל פעם שאוכל (כל 3 שעות) וכרגע נותנת לו כמות של 150 לארוחה (שבלחץ זה מה שיוצא לי בשאיבה דו"צ בלקטינה), הבעיה היא שאני חושבת שהוא כבר צריך יותר מזה (יכול להיות- נכון?? הוא שוקל כ-6 ק"ג ואני עושה לפי החישוב של 160 למשקל הגוף ליממה- כי לפי סימני רעב- זה נראה שתמיד רעב ותמיד מוכן לאכול כמה שנותנת לו ולא פולט יותר מדי..))
אכן כך- התחלתי עם הספקטרה כי לא מצאתי את הלקטינה בהשאלה בשום מקום, ולפני כשבוע וחצי עברתי ללקטינה, שלא שינתה יותר מדי, וזה לא שהתברתי לספקטרה בכלל- כאב לי אפילו לשאוב איתה, אבל דוקא הרגשתי שהיא היתה יותר חזקה (לא בטוח יותר יעילה אבל למרות עוצמתה..).
עצות??

הלקטינה עולה בדיאדה

50 שקלים בשבוע, ו-250 שקל לסט.
בעלי מצא באיביי הכל סט ומשאבה עד 1000 שקל. הסט שקנינו ב-250 הוא מצא ב40 שקל נדמה לי.

למעלה