תשלום עבור פתיחת תיק הגירה

תשלום עבור פתיחת תיק הגירה

יותר זול כרגע לשלם בצק בנקאי בדולרים קנדיים. שער הדולר הקנדי ירד עד כדי 3.59 ש"ח ולכן אם אתם קונים דולרים קנדיים בארץ או שיש מי שיקנה לכם צ'ק בנקאי בקנדה, זה יוצא יותר זול משמעותית מהתשלום בשקלים, ראו מכתב השגרירות בקובץ המצורף, ותודה ל פרדוק

אזהרה ובקשה מהמשלמים בשקלים

הגירסה של המכתב שבידנו היא מ מאי 2006, את הסכום בדולרים קנדיים באתר ה CIC אני בודק לפחות פעמיים בשבוע מתוקף תפקידי, את הסכום בשקלים אפשר לקבל רק ע"י משלוח אי-מייל לשגרירות, ואני לא עושה את זה לעיתים קרובות, הסכום יעודכן כלפי מטה להערכתי מתי שהוא אם השקל יישאר באולימפוס באופן קבוע (ואולי לא זה כדאי להם ככה...), כל מי שמלם בשקלים חייב ליצור קשר עם השגרירות לפני שהוא מכין את הצ'ק, ברגע שתתקלו בסכומים שונים מ 2220 למבוגר ו 605 לילד נא לדווח כאן דיווח מיידי לתועלת הציבור.

predoc

New member
סחטיין על הקרדיט וברשותך חידודים

חידוד 1 המסמך אכן נושא את התאריך של מאי 2006 אבל נשלח עי השגרירות בסוף דצמבר 2006 כלומר זה מעודכן לחודש אחורה בערך. חידוד 2 - אין לקנות דולרים קנדים ולנסות לשלם במזומן. הכוונה שלך אני מניח היא רכישת צק בנקאי שכתוב בדולר קנדי בבנק בישראל

תודה על החידודים, ופה מקובל לתת

קרדיטים, לכל אחד על פי עמלו, ולכל אחד על פי צרכיו......בלי פירגון אין שימחה בעולם.... אכן אגרת פתיחת תיק הגירה לקנדה יכולה להיות משולמת בצ'ק בנקאי ישראלי בשקלים או נקוב בדולר קנדי, ו בצ'ק אישי מאושר (צ'ק מאושר לא יכול לחזור) מבנק קנדי. כדאי שתחזור כאן על כל העלויות הכרוכות בקניית צ'ק בנקאי בדולר קנדי מבנק ישראלי לתועלת הציבור כדי שיוכלו להחליט איזה פעולה לנקוט..

למעלה