תשלום עבור שבתות במילואים

תשלום עבור שבתות במילואים

האם יש חוק המחייב מעסיק לשלם עבור כל השבתות והחגים אשר נכללו בתוך תקופת השרות? זאת אומרת שתלוש המשכורת יהיה מורכב משכר רגיל + הפרשי ימי מילואים.

san10

New member
../images/Emo132.gif../images/Emo61.gifבוודאי!

משלמים לך על סה"כ הימים שהיית בשמ"פ כולל את השבתות ואת החגים- אם היו. לכן קיימת הפקודה שאסור לגייס בשישי ולשחרר בראשון- כדי שלא יהיה ניצול של חייל המילואים(אלא אם כן זה בהסכמתו) בכל מקרה מקבלים תשלום על הימים האלו

"קצינת הקישור" ..הוכחה חיה (דוממת?)

של 'הצטיינות' תלמידי ישראל בהבנת הנקרא ... השואל מעלה כמובן את סוגיית היקף השיפוי הכספי בעקבות השירות מצד המעסיק בתשלום הכולל ולא השיפוי הישיר לימי המילואים שנעשה (כן "קצינת קישור"... מצד הביטוח הלאומי..)

san10

New member
|בהבנתי שאתה מת על קצינת הקישור....

לא צריך להראות התלהבות כ"כ גדולה....

באומרך 'הבנתי' ... האם כוונתך שמוחך

ביצע איזשהי פעולת עיבוד... או שעדיין תקוע עמוק בשלב הקלט?

שזדסגב

New member
דיי דיי

קצינת קישור זה תפקיד גרוע, מגעיל ושוחק. צריך להיות אדם מיוחד מאוד ובעל סגולות מיוחדות כדי לאהוב את התפקיד ולהצטיין בו.... תוסיף לזה שלקורס ק' קישור לוקחים בערך את כל מי שמסכימה לצאת לקצונה ושבכלל חצי מבוגרות הקורס הן במסלול יעודי (כלומר התגייסו ישר לקורס קצינות - צעירות שלא מבינות כלום מהחיים שלהם ומהצבא)ותקבל עם שכולם אוהבים לשנוא. ולא תמיד בצדק. יום טוב,

san10

New member
אתם יודעים ממש עצוב לי לשמוע אתכם

הייתי קצינת קישור- ואני ממש לא מתביישת בזה. נהנתי מאוד מהתפקיד ומכל החיילים עד כדי כך שאני עושה איתם מילואים! אז תתחילו להרגע- ותפסיקו לבכות!

binon

New member
המעסיק אמור לשלם לך את שכרך הרגיל

כאילו שלא היית במילואים. עם זאת, במידה והמעסיק קיבל יותר כסף מביטוח לאומי (בגלל שבתות וכו') בדרך כלל נהוג להוסיף את הכסף לעובד כהפרשי מילואים. אם אתה יודע בוודאות שהמעסיק קיבל יותר כסף ממה שהוא שילם לך תתחיל לעבור על מודעות הדרושים כי בטח הוא דופק אותך גם בתחומים אחרים שאתה לא מודע להם. רק אל תשכח שהשכר ליום שהצבא משלם נמוך מהשכר ליום אותו אתה מקבל מהמעסיק. ותפסיקו לרדת על קצינות הקישור יותר מידי. הן לא תמיד אשמות במצב.

אני עובד בחברה כמעט ציבורית

כלומר מהגדולות במשק אך עדין לא ציבורית והודיעו לי שאני לא מקבל את השבתות וימי שישי שעשיתי בצבא מפני שאני מקבל משכורת גלובלית לטענתה החברה זכאית לכסף הזה ואפילו אני לא זכאי לימי חופשה בתמורה. לפי דעתי זה שערוריה.... המשך יבוא בשנה הבא {כזה זין הצבא יקבל ממני , גם זיין לי את הברך במילואים האלה וגם זיין אותי כספית}

binon

New member
סליחה שאני מתקן אותך אבל

הצבא זיין לך רק את הברך. המעסיק מקטין את הוצאות השכר שלו על הגב שלך.

למעלה