תשלום על חופשת מחלה וקצינת קישור שמסננת

תשלום על חופשת מחלה וקצינת קישור שמסננת

בוקר טוב
אני משרת בתור מפקד צוות בגדוד מילואים
קיבלתי צו מילואים מ-30 ל-3 עד ה-10 ל-4
הגעתי לאימון מפקדים בשבוע הראשון כאשר אני נמצא בשלב של בדיקות שהעלו חשד לצליאק .
בשבוע השני למילואים רופא המשפחה החליט לתת לי חמישה ימי מחלה על מנת שהאנטיביוטיקה תעזור לכאבי הבטן והבחילות שהחלו
ראוי לציין שבזמן הזה לא הלכתי לעבודה ולא לאוניברסיטה , שדיברתי עם הקצינה וביקשתי להגיע לראות רופא צבאי על מנת שיאשר את חופשת המחלה ויראה שאינני ממציא היא השיבה לי שאין באפשרותה להפגיש אותי מול רופא צבאי ושאישור המחלה בתוקף , פיקססתי לה את האישור ולהוציא את המ"פ שלי שהתקשר לשאול לשלומי הקצינה לא עמדה איתי בקשר.
בתשלום על הימ"מ קיבלתי רק על חמישה ימים , אני מנסה להשיג את הקצינה כבר קרוב לחודשיים ואין מענה, משאיר לה הודעות קוליות או דרך החיילות שלה והיא לא חוזרת
עכשיו לשאלותיי:
1. האם אני זכאי לתשלום על כל הימ"מ שהייתי אמור לעשות בפועל ? היות ולא קיבלתי צו המקצר את הימ"מ
2. האם יש כתובת להתלונן על הנושא, אני אומנם מאוד מאוכזב מהתנהלותה של הקצינה , אך איני רוצה לפגוע בה אלא רק לדעת מה מגיע לי ולקבל את אשר מגיע לי

תודה

guya72

New member
מחלה

1. כן.
2. אפשר לפנות לקצינת פניות ציבור או לנציב קבילות חיילים (לדעתי עדיף).

אני אשתדל להרחיב יותר מאוחר

guya72

New member
תוספת

אמנם ימי המחלה לא אושרו ע"י רופא צבאי, אך זה נבע מרשלנות של נציג צה"ל (ק. קישור) ו/או עקב אי נוכחות רופא במרפאה אזורית (רשלנות של צה"ל) - יתכן שינסו לשחק איתך בגלל שימי מחלה לא אושרו ע"י רופא צבאי, לכן אני ממליץ להקדים תרופה למכה - ובמכתב התלונה להוסיף (בצןרה מכובדת כמובן) את עניין הרשלנות כפי שציינתי למעלה (בניסוח יותר עדין ומכובד).
בצה"ל מנסים לחסוך בימ"מים על הגב של אנשי מילואים. תופעה מאוד מקוממת ובזויה.
לדעתי, אתה צריך לחשוב על עצמך. מה משרת את האינטרס שלך.
אם קצינת הקישור תפגע בצורה כזאת או אחרת - זב"שה. אתה לא צריך לדאוג לה.

אם בסופו של דבר, לא ישלמו לך את הסכום הנכון - אני מציע לפנות לכרמלה מנשה. שהיא תעשה קצת רעש עבורך (היא יודעת למי לפנות, ועושה את זה מכל הלב).

למעלה