תשלום על-ידי IBAN

assaf41

New member
תשלום על-ידי IBAN

כאשר אני קונה ממוכרים באירופה, הרבה מהם לא תומכים ב-Paypal, אבל כן מוכנים לקבל תשלום על-ידי IBAN. האם משהו יודע מה זה בכלל, איך אפשר להירשם לזה, וכמה זה עולה לי? תודה רבה אסף.

evilihi

New member
כן ולא ../images/Emo3.gif

יודעת מה זה, אבל לצערך אנחנו לא יכולים להשתמש בזה... מדובר בהעברה בנקאית בתוך האיחוד האירופי (תקנו אותי אם אני טועה?)...מכיוון שכך - אם אין לך חשבון שם אתה לא יכול להשתמש בזה (והמוכרים בד"כ כותבים ש"אם אתה באיחוד/מאירופה אתה יכול להעביר כסף....."... נורא נוח - השתמשתי בזה פעמיים דרך חבר הולנדי. הוא עושה העברה דרך האינטרנט. נדמה לי שזה עלה כסף - אבל משהו ממש מזערי - 3 יורו או משהו כזה. זה היה מזמן, לא זוכרת בדיוק. IBAN זה ראשי תיבות של international bank account number אאל"ט. סתם לידע כללי.

assaf41

New member
תודה, ועוד שאלה

קודם כל תודה רבה על התשובה. האם יש בEBAY מקום שמסביר על השימוש באופצית תשלום הזו?

הודייה1

New member
iban

זה שמיש גם באייביי במדינות השוק האירופי או אם יש לך חשבון בנק באירופהאז אתה יכול להשתמשבזה בהצלחה

העברה בנקאית

אתה יכול לבצע העברה בנקאית באמצעות הבנק שלך לבנק של המוכר , תתבקש לציין את IBAN של החשבון המקבל (מספר ארוך שכולל את מספר הבנק , הסניף,החשבון, קוד מדינה של המוכר) כמובן שכרוך בעמלה

evilihi

New member
אבל כונדי

זה לא אופציה רק לאירופאים? (הם תמיד כותבים שהאופציה קיימת לEU) אלא אם התכוונת להעברה בנקאית רגילה - שאז זה עולה המווווון כסף....

תראי ליאי

זו לא אופצייה רק לאירופאים. הוא שאל מה זה IBAN וזה מה שזה .זה מה אני יודעת ואכן זה עולה כסף . יש עמלת מינימום ותלויה בסכום העברה.

assaf41

New member
תודה לשתיכן!

אני חושב שמה שעלי לעשות זה פשוט לברר בבנק שלי אם ניתן לבצע העברה שכזו, אל חשבון IBAN. אני אעדכן בפורום על הממצאים שלי. תודה!

assaf41

New member
ניתן לשלם על-ידי IBAN!

טוב, אז דיברתי עם הבנק שלי - ניתן להעביר כספים אל חשבונות IBAN ! צריך ראשית לגשת פיזית לסניף ולהסדיר את זה פנים אל פנים, אבל הבנתי שאם זה נעשה - אפשר לשלם ולהעביר לבנק את הבקשה כל פעם (כנראה בפקס). כמובן שזה כרוך בעמלה - אבל עדיין אין לי מושג מה גובה העמלה. עכשיו נשאר לי לנסות את זה בפועל - אמשיך לעדכן.

למעלה