תשלום על ילדים בגנים סגורים

קרן oz

New member
תשלום לגן

לאור המצב הביטחוני ומבצע "עופרת יצוקה", משרד המשפטים נרתם למאמץ הכללי למען תושבי הדרום ופותח מוקד טלפוני של האגף לסיוע משפטי, להענקת מידע וסיוע משפטי לתושבי הדרום וישובי עוטף עזה. המוקד יפעל מהלשכה לסיוע משפטי בבאר שבע. מס' הטלפון של המוקד הטלפוני: 08-6404536. המוקד הטלפוני יפעל החל מיום א' הקרוב, ה- 4.1.2009, בימים א'-ה', בין השעות: 14:30-8:30 ויאויש ע"י עורכת דין מלשכה לסיוע משפטי מחוז באר שבע, שתענה לשאלות שיופנו אליה ותעניק ייעוץ משפטי ראשוני לכל פונה. המידע המשפטי יינתן בשאלות הנובעות מהמצב הביטחוני, לרבות בנושאי זכויות עובדים הנעדרים מעבודה ופיצוי בגין נזקי גוף ורכוש. על מנת לאפשר מענה משפטי מיידי, יינתן בשלב הראשון ייעוץ משפטי ראשוני ללא בדיקת הקריטריונים הקבועים בחוק הסיוע המשפטי, תשל"ב – 1972 (להלן: "החוק") ותקנות הסיוע המשפטי, תשל"ג-1973 (להלן: "התקנות"). לקבלת מענה לשאלתך, אני ממליצה לך לפנות למוקד זה. בברכה, קרן

latino12

New member
תשלום על ילדים בגנים סגורים

שלום, יש לי שני ילדים קטנים שנמצאים בקיבוץ באזור והגנים סגורים מפאת המצב. התשלום לשני הילדים הוא גבוה. אני מעוניין לדעת האם אני אמור לשלם על הגנים או לחליפין מי אמור לפצות אותי על כך. תודה, יוסי

עדי oz

New member
תשלום לגנים

יוסי שלום, נושא זה נמצא בבירור במשרד התמ"ת. כאשר תהיה לנו תשובה מוסמכת בעניין נפרסם אותה בפורום אתר עוז. בברכה, עדי, צוות oz

עדי oz

New member
תשלום לגן

יוסי שלום, מבירור שנערך עם גב' איטה עטייא ממשרד התמ"ת נמסר לי כי במידה ומדובר בגן פרטי, העניין צריך להיפתר מול מנהלת הגן. במידה ומדובר במעון יום של ארגוני הנשים יצא הסדר בנושא בקרוב. לאן אפשר להתקשר כדי לקבל תשובות לשאלות הללו ולשאלות נוספות בנושא? הטלפון בחדר המצב במשרד התמ"ת בירושלים הוא 1-800-802-100, ובחדר המצב בבאר-שבע: 1-800-200-702. אפשר ליצור קשר עם התמ"ת גם באי-מייל לכתובת [email protected].

למעלה