תשלום על פרסומות

rotemfiji

New member
תשלום על פרסומות

שלום ! אני רוצה להתחיל למכור שטח פרסום באתר שלי. המפרסמים הם בעיקר בתחומים שקשורים לתיירות וטיולים בארץ. כמה אני צריכה לגבות (פחות או יותר)? והאם הגבייה היא חודשית? תקופתית? אין לי מושג כמה עולה שטח פרסום. זה האתר שלי, בטח רובכם ראיתם אותו, אבל למי שלא: www.biblewalks.com - Holy Land sites review יש לו כניסות כ-150 ליום, וזה עם מגמת עלייה מתמדת... בתודה מראש, רותם-מנהלת האתר :)

menigimmix

New member
GET REAL

עם 150 כניסות ליום קשה לגבות כסף על פרסום. את צריכה תנועה של לפחות 5000 מבקרים לפחות ( קהל ממוקד) כדי להציע פרסום ..

rotemfiji

New member
אז מה התשלום שצריך לגבות

בשביל משהו כמו 200 כניסות ביום. לא דיברתי על סכומים בשמיים, רק שאלתי כמה זה ייעלה. אפילו אם זה סכום מגוחך אם קשה לך לענות, אז אל... מלבד זאת שהאתר רק התחיל דרכו בכל הפרסום והשיווק, אבל ניחשף עם הזמן לקהל יעד גדול של תיירות צליינית (אז יש פה מקום לפרסום של חברות מתאימות)

lerontal

New member
אתר כמו שלך

עם מספר כניסות יחסית נמוך צריך להציע למפרסמים חבילת פרסום שתשלם להם, דבר ראשון תספרי שיש 4500 כניסות לחודש (זה נשמע יותר טוב מ 150 ליום) וזו האמת. האם המשתמשים הם יוניקיים? האם יש לך משתמשים חוזרים? צריך לתת את המידע הזה למי שפונים אליו כדי שיפרסם. מעבר לכך תציעי למשל שבועיים חינם למי שקונה פרסום לשלושה חודשים, הפרסום לא צריך לעלות על 200$ לשלושה חודשים, וזה רק כדי להתחיל ולהזיז דברים. כשיהיו לך יותר כניסות תוכלי לגבות יותר. בשביל סוכנויות טיולים ותיירות 200$ זה לא הרבה ואין להם מה להפסיד מלנסות. תציעי להם גם לעשות לינק לאתר שלהם ללא קשר לבאנר הפרסומי, שייתן להם ערך מוסף כלשהו. בהצלחה

rotemfiji

New member
תודה רבה על כל התשובות...

ויש לי את כל הנתונים כמובן, בין היתר מדוח שאני מזמינה חינם באינטרנט (שכחתי כרגע את שמו) ומw3 , אז ככה שבזה אין בעיה. וגם כמובן שיש לי לא מעט כניסות חוזרות ויוניק. ואני בהחלט אספור והאסוף את כל המידע. 200 דולר ל-3 חודשים זה לא הרבה יחסית לאתר עם כניסות כמו שלי? פשוט לגמריי אין לי מושג במחירים וזה נשמע סכום מכובד.. יש אולי איפשהו נתונים אודות מחירים לפרסום או משהו בסגנון, שאפשר קצת לקרוא על כך?? תודה מראש- רותם :)

bouzouki1

New member
הם הגזימו במחיר....

שלום רותם , הם הגזימו במחיר שכתבו לך כאן. תלוי מי קהל היעד של אתרך והאם יש ביקוש לנושא בו עוסק האתר. יוסי אהרון

rotemfiji

New member
אז למישהו יש תשובה חד משמעית?

אני מחפשת איזשהו מאמר או מקום שבו אפשר לבדוק, אך לא מצאתי. קהל היעד הוא בעיקר תיירות צליינית, אנשים שמחפשים מידע אודות ארץ ישראל, וגם לא מעט אנשים מישראל (יהודיים) אך האתר עונה בעיקר על תיירות וטיולים בארץ ישראל. כפי שאתה יכול לראות בעצמך: Holy Land sites review

lerontal

New member
המחיר הוא מה שאת תקבעי

אני רוצה להגיד לך שזה כלל לא מוגזם 200$ לשלושה חודשים, תתרגמי את זה לשקלים ותראי כמה זה לא יקר בעיקר לסוכנויות נסיעות גדולות. זה יוצא 800 ש"ח וקצת חלקי שלוש שזה 66$ (270 ש"ח לחודש), תדעי שאיך שתמצבי את עצמך עכשיו כך זה גם ישפיע בעתיד, אם תקחי מחיר נמוך מדי עכשיו לא תוכלי להעלות את זה משמעותית לאחר מכן כי להעלות מחיר זה לא עניין של מה בכך. אל תהיי זולה מדי ולא יקרה מדי, אולי את יכולה להנהיג פרסומות של PPC באתר, תבדקי בנוגע לזה ואז הלקוח משלם פר קליק. אין מחירונים לעניין הזה, כל אתר לגופו ועניינו, רק פורטלים גדולים נותנים מחירונים ואז זה מגיע למאות ואלפי שקלים לחודש. בהצלחה.

rotemfiji

New member
אתה בהחלט צודק ! תודה רבה..

וקליקים ניראה לי יוצא פחות משתלם. תקן אותי אם אני טועה...

lerontal

New member
קליקים

בסופו של דבר פחות משתלמים כי מדובר בסנטים ודולרים בודדים לקליק במקרה הטוב, אולי לאתר שיש לו כמה אלפי כניסות ביום זה יותר משתלם אבל בסך הכל, בסופו של דבר גם ניתן יהיה לשלב קליקים ופרסומות עם הכנסה חודשית קבועה מראש.

למעלה