תשלום שכר טרחה לאחר התחלת עבודה

rays of sun

New member
מה שלומכם? אני מקבלת קצבת נכות 100%. בוועדות יוצגתי ע''י עורכת דין וסיכמנו על תשלום קבוע בהוראת קבע. כיום אני מרגישה יותר טוב - חושבת לחזור ולעבוד. במידה ואני עובדת, קצבת הנכות שלי תפחת. האם אני עדיין צריכה לשלם לעורכת הדין את אותו הסכום? הרי 13% מ3200 ש''ח, אינם שווים ל13% מסכום נמוך יותר.
ומה במידה ואני מפסיקה לקבל את הקצבה לחלוטין?

כיצד עלי לנהוג? אשמח להמלצות.

אורנה01

Active member
מנהל
מה שלומכם? אני מקבלת קצבת נכות 100%. בוועדות יוצגתי ע''י עורכת דין וסיכמנו על תשלום קבוע בהוראת קבע. כיום אני מרגישה יותר טוב - חושבת לחזור ולעבוד. במידה ואני עובדת, קצבת הנכות שלי תפחת. האם אני עדיין צריכה לשלם לעורכת הדין את אותו הסכום? הרי 13% מ3200 ש''ח, אינם שווים ל13% מסכום נמוך יותר.
ומה במידה ואני מפסיקה לקבל את הקצבה לחלוטין?

כיצד עלי לנהוג? אשמח להמלצות.
שלום לך,
ראי הנחיןת לגבי שכ"ט עו"ד:
אם את מתחילה לעבוד עדיין זכאים לק קצבת נכות והסכמים צריך לכבד:
https://www.btl.gov.il/benefits/Disability/Pages/100per.aspx
בברכה.

rays of sun

New member
אם לדוגמא, אני מתחילה לעבוד בסכום של 8000 בחודש, הרי שקצבת הנכות שתתקבל תהיה 2228 במקום 3200. אם שכר הטרחה מחושב באחוזים מתוך הקצבה המתקבלת, הרי שכעת אצטרך לשלם 13% מתוך הסכום החדש ולא מתוך הסכום הקודם. אני מבינה לא נכון?

rays of sun

New member
בוודאי שאני צריכה להמשיך לשלם - השאלה היא והיה ו סכום קצבת הנכות ירד עקב התחלת העבודה, האם עדיין אני צריכה לשלם את הסכום המלא למייצגת, או שעקב הירידה בקצבת הנכות גם שכר הטרחה ירד. הרי השכר מחושב באחוזים מהקצבה המתקבלת

אורנה01

Active member
מנהל
בוודאי שאני צריכה להמשיך לשלם - השאלה היא והיה ו סכום קצבת הנכות ירד עקב התחלת העבודה, האם עדיין אני צריכה לשלם את הסכום המלא למייצגת, או שעקב הירידה בקצבת הנכות גם שכר הטרחה ירד. הרי השכר מחושב באחוזים מהקצבה המתקבלת
שוב שלום לך,
תפני בשאלה זו לעו"ד
שלך.
תציגי בפניה את השאלה.
אני לא עו"ד ולא יכולה להשיב לך על שאלה משפטית.
בברכה.

למעלה