תשלום שני של שכר לימוד

lia41

New member
תשלום שני של שכר לימוד

קיבלתי מהאוניברסיטה שובר תשלום וכתוב שצריך לשלם עד ה-14 שזה עוד שבוע. מה קורה אם לא משלמים בזמן? יש קנס?

lia41

New member
זה באמת הגיוני

לשלם עוד כסף על שכר לימוד כשלא יודעים מתי תיגמר השביתה?

Lunar4D

New member
בטח שהיא חייבת לשלם.

מבחינת חוק. אבל עדיין החלטה שלה אם לשלם או לא. באמת לא פייר שצריך לשלם בלי שמקבלים תמורה לתשלומים האלה. אז לא משלמים ואחר כך מוסיפים קנסות על פיגורים.. בקטנה =]

IdanXP

New member
אין קנס... אבל נדמה לי שיש ריבית פיגורים...

אם תאחרי בתשלומים.... שכר הלימוד שלך יתפח בגלל ריבית פיגורים.

מה נסגר?

קיבלת חשבון...שלמי. למה נראה לך שלא "יענישו" אותך על פיגור בתשלום בכל צורה שהיא? אם לא הייתה תוספת של תשלום בעקבות פיגורים, למה נראה לך שכל הסטודנטים היו משלמים בזמן?

milaP

New member
את יודעת ארנושששש...

נדמה לי שאת בעצבים ומגיבה בצורה לא יפה פה לאנשים בלי שום הצדקה! אני חושבת שמותר כאן לשאול בפורום כל שאלה, ואפילו אם היא "מטופשת" אז מה??? אנחנו פה בשביל לשאול שאלות! ואם לא היו לנו שאלות, והיינו מקבלים תשובות לכל השאלות אז נראה לך שההינו נכנסים לכאן???? בשביל זה קיימים פורומים, וגם בשביל אנשים שקל להם יותר להטבא במקום כזה, איפה שאפשר לרשום שאלה הכי מוזרה ולא יראו אותך. אז לא צריך להתנפל על אנשים רק בגלל ש"היא או הוא חושבים שלא יענישו אותם על פיגור בתשלום"! מותר להם לחשוב מה שהם רוצים ובשביל זה אנחנו כאן כדי לפתור את בעית מחשבה כזו... עדיף לשאול ולקבל תשובות מאשר לאסוף את המחשבות המוזרים בראש. ואם את חושבת שהשאלה לא במקום - עדיף שבכלל אל תעני ותני לאחרים להגיב מאשר לענות בצורה כזאת. מילה.

milaP

New member
סליחה על כמה אותיות שפספסתי מרוב מהירות

הכתיבה...

lia41

New member
היי אירנושששש

אם שאלתי פה בפורום על קנס סימן שכן ברור לי שיש עונש מסוים על פיגור בתשלום....

amitk80

New member
טוב שהזכרת לי

כי אני צריך לשלם על חברות אגודה בדואר. תבורכי

למעלה