תשלום 300 ש"ח לפסיכולוג שפסל אותי מלהתפרנס

זדחלק

New member
תשלום 300 ש"ח לפסיכולוג שפסל אותי מלהתפרנס

שלום,
הייתי חייל קרבי בצ.ה.ל ונשאתי נשק אישי לאורך 3 שנות שירות חובה ו 25 שנות שירות מילואים ביחידת שדה קרבית.
הייתי שומר מוס"ח במשך 6 שנים חמוש באקדח.
מעולם לא התעוררה בעיה כלשהי בהיותי נושא נשק. אין בעברי עבירות פליליות ואף לא עבירות תנועה. אני בעל רישיון נהיגה למעלה מ 25 שנה ומעולם לא הייתי מעורב בתאונת דרכים ואת מס. עבירות התנועה הקלות שלי ניתן לספור באצבעות יד אחת.
אחר שבשנתיים האחרונות לא עלה בידי למצוא עבודה ביקשתי לשוב לעבוד בעבודת אבטחה בחברת שמירה.
נאמר לי שלצורך חידוש רשיון נשק יהה עלי לשלם מחצית הסכום לפסיכולוג בסך 300 ש"ח.
פניתי לבחינה והפסיכולוג פסל אותי מנשיאת נשק וכפועל יוצא: מאפשרות להתפרנס כמאבטח !!!
לא ברור לי מדוע נפסלתי מלשאת נשק אחר שנשאתי נשק במשך כ 30 שנה ואני תוהה אם עלי לשלם לפסיכולוג 300 ש"ח בתמורה לפסילתי כעובד חברת שמירה.
חברת השמירה דורשת ממני לשלם לה 300 ש"ח, מחצית מהוצאותיה עבור פסיכולוג ואני תוהה אם אכן ראוי שאשלם 300 ש"ח תמורת פסילתי (התמוהה כשלעצמה) מעבודה.
אודה לתשובה לשאלתי: לשלם או לא ?

לא קיבלת שום הסבר לגבי פסילתך?

נראה לי שההתחייבות שלך לשלם מחצית מהעלות איננה יכולה להיות מותנית בתוצאות שלה אבל יגולה להיות מותנית בזה שתקבל ליידייך את חוות הדעת המנומקת של הפסיכולוג ובה סיבות הפסילה. ייתכן שעיות בסיבות יתנו לך מענה מדוע נפסלת ואולי יעזרו לך להפוך את ההחלטה

זדחלק

New member
חוקי אבל מסריח

איבחון פסיכולוגי אמור לתת אינדיקציה לגבי יכולתו של אדם ולא סילוף!!
הכיצד, אחר 40 שנות נשיאת נשק נמצאתי לא ראוי לשאת נשק ?!!!
אם נמצאתי באיבחון "רוצח בדם קר" ו40 שנות נשיאת נשק, פעמים בתנאים קשים ביותר, מוכיחות את ההיפך אז המציאות משקרת או ה"איבחון" ?
ותודה לכל העונים להודעתי שמבלי משים ניסו לטהר את השרץ !

למעלה