תשלומים מקוונים לעיריית ראשון חדש ,אצלנו בקהילה.נט תשלומים לעירייה......... בצד שמאל של דף הבית !!!
A amickyaa New member 29/3/04 #1 תשלומים מקוונים לעיריית ראשון חדש ,אצלנו בקהילה.נט תשלומים לעירייה......... בצד שמאל של דף הבית !!!
S SupeRonit New member 29/3/04 #2 הלוואי שיכולתי מיקייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי תעשה משהו אני כבר מתה לגלוש (+תשלח לי חזרה מסר) ו
הלוואי שיכולתי מיקייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי תעשה משהו אני כבר מתה לגלוש (+תשלח לי חזרה מסר) ו
S SupeRonit New member 29/3/04 #3 כשאני קמה מהשינה (למה בכלל קמתי תיגבור בהיסטוריה- ) אני מקווה למצוא פה ו/או במסרים האישיים הודעה משמחת ומעודדת
כשאני קמה מהשינה (למה בכלל קמתי תיגבור בהיסטוריה- ) אני מקווה למצוא פה ו/או במסרים האישיים הודעה משמחת ומעודדת
S SupeRonit New member 29/3/04 #4 משעמם לי יש לכם רעיונות להפגת השעמוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם עוד שעה וחמישים-כבר לא יהיה לי משעמם אבל למי יש סבלנות לחכות כל כך הרבה
משעמם לי יש לכם רעיונות להפגת השעמוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם עוד שעה וחמישים-כבר לא יהיה לי משעמם אבל למי יש סבלנות לחכות כל כך הרבה
S SupeRonit New member 29/3/04 #6 זה לא../images/Emo70.gif ציטוט: " אתם מנסים להכנס לאיזור שמור. אנו מצטערים, אך איזור זה הוא ל חברים רשומים בלבד. ניתן להרשם בחינם כאן, תודה. [ חזרה ] " ודווקא אני כבר ממש במתח,עוד שעה.....
זה לא../images/Emo70.gif ציטוט: " אתם מנסים להכנס לאיזור שמור. אנו מצטערים, אך איזור זה הוא ל חברים רשומים בלבד. ניתן להרשם בחינם כאן, תודה. [ חזרה ] " ודווקא אני כבר ממש במתח,עוד שעה.....