תשלומים על מכשיר שנגנב(פלאפון)

תשלומים על מכשיר שנגנב(פלאפון)

נגנב לי מכשיר הנייד ואני עדיין ממשיכה לשלם חשבון חודשי ללא הצדקה ואחרי שהודעתי על הגניבה נאמר לי שסגרו לי את הקו, אבל אני ממשיכה לשלם על המכשיר שנגנב ממני. דבר שני- לפני כחודש שילמתי חשבון חודשי באיחור של יומיים ולכן אני נענשת ומשלמת יותר החודש הזה, האם זה לא נקרא גניבה מהאזרח תמים וניצול כל אגורה שחוקה ,זו חוצפה!! אם למישהו יש משהו להגיב לטובתי, מוזמן לכתוב לי למייל ואם יש איזה רעיון להפסיק תופעה לא הוגנת כלפי לקוחות של פלאפון . [email protected]

תשלומים

שתי נקודות : התשלום החודשי - המכשיר נגנב, אבל כנראה שאת מחוייבת לתקופה מסויחמת. יש מכשיר, אין מכשיר, את מחוייבת. כמו שאם את מחוייבת לכבלים, זה לא משנה גם אם את נוסעת לחו"ל ולא רואה טלוויזיה בכלל - את צריכה לשלם. לפעמים יסכימו להקפיא את המנוי לתקופה שאין לך מכשיר, אבל את מתישהו תצטרכי לשלם את החודשים האלה. שנית, לפעמים את צריכה לשלם את עלות המכשיר עצמו בתשלומים חודשיים. גם אם המכשיר נגנב, הוא היה שלך - וזה שהמכשיר נגנב כמובן לא באחריות החברה. החברה נתנה לך מכשיר ועליו צריך לשלם. בנושא האיחור בתשלום - אני מניח שה"קנס" על האיחור בתשלום היה בגובה של שקלים בודדים עד 20-30 שקל (דמי טיפול וכו'). הלקח ? פשוט - לשלם תמיד - בזמן.

למעלה