תשליך ללוחמים

תשליך ללוחמים

עשיתם תשליך לשנה החדשה? תשליך אפשר לעשות כל יום ( למה מה זה שנה?) פשוט חושבים על החטאים שמים פרורים בכיס הולכים למים וזורקים מגניב לא? איזה פרורי לחם מתאימים לאיזה חטאים? חטאים רגילים לחם לבן חטאים ארוטיים לחם צרפתי חטאים מלוכלכים במיוחד לחם שיפון חשיבות עצמית ביגל חוסר סבלנות מצות רחמים עצמיים לחם קימל חוסר סבלנות מצה תלות עוגת שיש זמינות יתר עוגת שוקולד אי החלטה וופל בלגי מי יוסיף?

לא הבנתי מה התהליך של "התשליך"

האם התהליך זה מה שתיארת כאן: "פשוט חושבים על החטאים שמים פרורים בכיס הולכים למים וזורקים" ואם כן, מה זה נתן לך שעשית את זה? נ.ב. למה אתה מתכוון כשאתה רושם "חטאים"? איזה חטאים אתה מחשיב שאתה עושה?

תעשי ותביני

פעם לפני הרבה שנים בעבר שהוא כבר עבר היו אנשים בעלי סמכות שהחליטו החלטות שרירותיות וכפו אותם על המאמינים שלהם... פעם לפני האינטרנט ומנהלי פורומים היו בתי כנסת ורבנים שהמציאו את מנהג התשליך. אחותי מורתי תעשי לעצמך ולפורומך טובה תתנסי במנהג העתיק של חגי תשרי "תשליך". תנסי לשאול את עצמך בכנות איזו איכות שלא מסתדרת עם התנהגות של לוחמת ללא רבב קימת בחיים שלך או במילים של איש חכם "איזה דברים חוסמים אותך או מעכבים אותך או לוקחים ממך אנרגיה " תבחרי חטא (רק בשביל הכאילו) כמו חשיבות עצמית למשל. את הביגל שימי על הראש ותתבונני בדמותך הטהורה וללא רבב- תחשבי על האנרגיה שאת משקיעה בחטא הזה תבדקי מה התחושה הפנימית שלך כשאת מגלמת את האיכות עד הסוף. קחי פירור מהביגל- את השאר אפשר לאכול - אישית אני ממליץ על גבינה עם עגבניות מיובשות אבל תראי מה מתאים לך בנקודת הזמן הזאת – ותלכי למים תבצעי החלטה בלתי מוטה לשחרר ולפצלח את הטפיל הזה ותיזרקי למים ספרי לנו איך היה. חג שמח ושיהיה בפנאן http://lib.cet.ac.il/Pages/item.asp?item=5605

זה לא מרגיש לי שיקדם אותי לעשות

את מה שתיארת. תודה בכל אופן על ההצעה שכתבת לגולשי הפורום

ההגדרה שלך מראש שאנחנו חוטאים,

שמה בני אדם בעמדה נחותה. כל המושג של חוטאים באה מכיוון של אנשים שהורידו את עצמם בפני אלוהים, והאמינו בחטאים. לוחם לא תופס את הדברים שהוא עושה כחטאים.

כל הפורום הזה בסרט של לוחמים עלק

פחחחחחחחח.....ומתנהגים כמו מכשפות רעות לוחמים אמיתיים לא כותבים בפורום,אלה חיים את זה ביום יום ולפי מה שאני רואה פה אתם פשוט ילדים קטנים שלא מבינים מה אתם עושים -עלק לוחמים.

אני עושה את זה כל הזמן

אחותי את התרגיל הזה אני לא יכול לעשות כי יש לי אלרגיה לחיטה באותו גל אני עושה את התרגיל הזה כל הזמן רואה איפה אני נופל- איפה אני לא זורם ומתאמץ איפה אני מכביד על עצמי תופס תצמי ( או מודה לאלה שתופסים אותי- תודה מראות אהובות) מסתכל בהכי אמת שאני יכול ומשחרר חטאים? אלוהים? הייתי צריך חטאים כי יעני זה טקס ליום כיפור איך קוראים להתחסדות וחשיבות עצמית בלוחמית? באיזה ספר זה?

חולשה של לוחמים מתלהבים

וליצנים "ממהרים כשצריך סבלנות ומחכים בסבלנות כשצריך למהר" איפה קראתי את זה?

בענין הופל הבלגי

יש לי בהחלט בעיה עם אי החלטיות ועם זאת ופל בלגי איננו התשובה. ופל בלגי עם כל הרצון הטוב אי אפשר לפורר, מה עוד שבדרך כלל הוא בא עם גלידה ושוקולד או סירופ ודובדבנים וכל הקבץ' הזה יישאר תקוע לי בכיס ביחד עם אי ההחלטה שלי ולעולם לא אוכל להשליך ולהפטר ולזרוק ולאבד ומה יהא על נשמתי הדוויה הרעבה המיואשה עזור לי. תודה.

על הוופל

על הוופל אני שם בלגי חותך אותו לחתיכות דקות ואוכל בביסים איטיים ב-32 נגיסות. נגיסה אחת לכל שן. טוב לך יא מתחכם ג'י נג'י. ועוד מביא לאורי במכירות.

למעלה