תשמחו:

supercellstorm

New member
ואני מדריך טיולים...מחר אני הולך

לקבל ביטולים שחבל על הזמן....

אני מזה עצבנית עכשיו!!

באריאל אף פעם אין שביתות!! זה הורג!!!! יאללה.. הבנו.. מחוץ לגדר
ארץ בפני עצמה
מה שחסר זה דיוטיפרי בכביש... חחח בעצם יש את בידיה
אבל אנחנו עדיין חלק מהמדינה המזד**** הזאת!! אני גם רוצה שביתה!!!

ליסאן

New member
../images/Emo99.gifנצל"ש

היום ב 8:30 בערוץ שלוש האוסקר ישודר עם תרגום
ונוכל לראות שוה את שיבת ה
זוכה . שוב ושוב ושוב...

גם לי יש מבחן בספרות!

מישהו קרא את הסיפור: "שברירים"? זה הסיפור הכי לא קשור לעולם.

מה שהבנתי...

ילד יתומה מגיעה לכפר ואף אחד לא רוצה לגדל אותה עד שהיא שברה את הרגל וכולם רבו עליה, כשהיא החלימה שוב זרקו אותה בלה בלה בלה היא מתה בסוף* זה מה שחשוב!

SirGuy

New member
מבחן בספרות?!

איזה כיף להיות צעיר... הייתי מתחלף איתך... אני צריך להתמודד עם צבא ומבחן באינפי'... כיף. נ.ב. אז אני מבין שאת מטאליסטית קטנה? נו טוב... עדיף מלהיות מטאליסט מזדקן שכמותי...

SirGuy

New member
בעולם הזה... כן.

הכל יחסי... אני יוצא למועדוני מטאל מגיל 15... עוד כשנקש היה רזה או משהו... לא הרבה השתנה (חוץ מעוד כמה זרמי מטאל מזעזעים)... והלהקות הבאמת טובות כבר לא קיימות (Pantera!!!). כמה מטאליסטים באמצע שנות ה-20 את מכירה? אני מכיר את רוב המטאליסטים בארץ ואין הרבה... העולם שייך לצעירים... :}

SirGuy

New member
כן, ממש...

פנטרה זה לא משהו?! הם המציאו את המטאל האמיתי (Power וצפונה)! השירים שלהם מדהימים... מילים... זעם... כוח... איך אפשר להגיד כזה דבר? את אוהבת מטאל את? או שחס וחלילה את Funk-Metalist?! בלה!

SirGuy

New member
הא?

אז מה גורם לך להגיד שפנטרה לא בערך הכי טובים?! למה מי יותר טובים?

nowhere woman

New member
חוץ מאירון מידן שהם יותר טובים

מפנתרה, כל השאר הם ברמה של פנתרה...(לדעתי), ויש עוד המון טובים יותר מכל המוזכרים פה(שוב, לדעתי).

Y. Welis

New member
כדאי לדייק: היו יותר טובים.

6 האלבומים הראשונים שלהם, עד Somewhere in Time (+ אלבום ההופעה הכפול) היו טובים. אח"כ באה הנפילה. אולי החדש (עם דיקינסון ששב) קצת מחזיר את העטרה ליושנה, אבל לא שמעתי ממנו משהו מיוחד.

למעלה