תשמעו איזה אמא מתוקה יש לי...

מזאלונה

New member
תשמעו איזה אמא מתוקה יש לי...

לפני כמה חודשים התחלתי להתעניין בכל התחום של העוגות המקושטות, ועשיתי כמה עוגות למשפחה. לפני חנוכה אמא שלי פתאום התחילה לגלות עניין במיקום החנויות ובשמות שלהן..... וקנתה לי בהפתעה לחנוכה תבנית סיליקון עגולה וסט של טושים לציור על עוגות! היא עשתה חיפוש באינטרנט, מצאה את גרובשטיין ועשתה מהם הזמנה. לא אמא אחלה?

brownie65

New member
תתחדשי!

נשמח להדריך אותך אם תצטרכי עזרה וכמובן נשמח לראות תוצאות!

t a l talim

New member
תתחדשי! איזו אמא...

נשמע שיש לך כבר סיבה לעוגה הראשונה... (צריכה רעיונות לעוגת- תודה?
)

מזאלונה

New member
זו לא עוגה ראשונה...

כבר הכנתי כמה עוגות, אבל תמיד נתקעתי בלי הטושים, ותבנית סיליקון רציתי מזמן, בלי קשר לעוגות מפוסלות או מצוירות.....

t a l talim

New member
אני יודעת שזו לא עוגה ראשונה-

סליחה, התכוונתי לעוגה ראשונה לחידוש המתנות...

מזאלונה

New member
../images/Emo6.gif וזה רק מוכיח...

כמה את שמה לב לכל אחד/ת פה בפורום... קבלי ח"ח על הזיכרון והיחס האישי! אני מחכה להזדמנות לעשות עוגה..... אבל לאף אחד במשפחה אין יום הולדת בחודשים האלו!

michahz

New member
לא צריך יום הולדת.. יש הרבה סיבות

להכנת עוגה... אך אחד לא מגיע לביקור? נוסע לחו"ל? חוזר מחו"ל? נהייה חולה (טפו טפו טפו)? הבריא? צריך תשומת לב? להגיד למישהו תודה? .. להמשיך?

מזאלונה

New member
לצערי דווקא חולים יש...

בעיקר הנסיכה הקטנה שלי, בת שנה וארבע, שבחודש האחרון עוברת ממחלה למחלה.... ודווקא כשהיא באיזור הכי קשה להכין עוגות! אני גם מתבאסת פחד לנסוע כל פעם לגרובשטיין או פור שף, רק המחשבה על חיפוש חנייה והגעה לאיזור עושה לי חושך בעיניים. אגב, באחת הפעמים שהכנתי עוגה והיא היתה באיזור, היא כרסמה בשקדנות את כל שאריות הפרחים של אותה עוגה....

brownie65

New member
אויש! החלמה מהירה לקטנה שלך

ומקוה שיהיו לך רק סיבות שמחות להכין עוגות!

michahz

New member
החלמה מהירה. באמת קשה לעבוד עם

פספוסים בסביבה. גם אצלי מחסלים חצי ממה שאני מכינה.

למעלה