תשמעו איזה באסה

Just Adi

New member
תשמעו איזה באסה ../images/Emo80.gif

חברה שלי זכתה בכרטיסים להופעה של מוניקה, נו מהמבצע הזה של מעריב לנוער... והיא הזמינה אותי... ואני לא יכולה ): יאללה חפיף יום שבת הם בכפר סבא ואני הולכת אבל עדיין מבאס...

La Gamba

New member
הי! הם בכפר סבא בשבת?!

מתי ואיפה?! (אני גר בהוד השרון, זה די ברור הודות לעובדה שאני מנהל את הפורום שלו- פרסומת בולטת). בכל מקרה, גם אני זכיתי בשני כרטיסים, ואני הולך עם בחרה שלי. אני רק לא יודע איפה זה (במדוייק, רחוב ETC), ומתי עד מתי זה.

CabriA

New member
ההופעה היום

מישהו יודע כמה עולה כניסה היום לבארבי?

Just Adi

New member
אה! אה! תראו איזה מעולה! ../images/Emo80.gif

נכון חברה שלי זכתה ואמרתי לה שלא? אז היום לפני שעתיים ככה התקשרו אלי ואמרו לי שגם אני זכיתי במבצע הזה! אז בהתחלה חשבתי לוותר ואז חשבתי, למה מי מת?! זה מוניקה! ואני הולכת מחר! טרילילילה! אני רק מקווה שאני אוכל גם לחזור משם... טוב נו יש מקומות יותר גרועים להיתקע בהם לנצח חוץ מהבארבי...

love amor

New member
גם אני זכיתי

ואני לא יכולה ללכת מחר! אמרו לי שזה ב-2 וחצי,איך יכול להיות שזה כל כך מוקדם? ומישהו רוצה את הכרטיסים?

Kid Vicious

New member
כן זה די מוזר../images/Emo4.gif

אמממ... בכלמקרה יש פה אנשים שפשוט רומסים אותי בשביל הכרטיסים... נראה לי שהם לא יתנגדו לקבל

חחחח אני אשמח!!! ../images/Emo168.gif

אבל..., מה מו? מתי ההופעה? הזכירו נא לי.... חזרתי עכשיו מעומר, ואני מת מעייפות, ואתמול אני וסמיון וחבר של סמיון שיחקנו באולינג וניצחתי בשני משחקים מתוך שלוש!! חי חי

אה.., ו... ../images/Emo168.gif

ברוכים הבאים לכל החדשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני חן הוכמן, ואני מאוד מאוד מקווה שתהינו לכם פה... אתם מוזמנים לראות את כל הפורום...
תהינו!

the king 25983

New member
כן, אה....../images/Emo103.gif

ועוד אמר שהוא לא יודע לשחק... ובסוף ניצח את שנינו...

the king 25983

New member
סבבה אבל תהיה זמין...../images/Emo103.gif

באמת היה יכול להיות יותר כיף ברביעיה...

אני מכור לבאולינג!!!!!

סתם, אבל אני כל-כך אוהב את המשחק הזה.. רגע, שיחקתם בב"ש לא? בכל אופן, תודיעו לי פעם הבאה!

למעלה